Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Jurija Gagarina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 62 Jurija Gagarina Četvorosoban Odličan komforan stan. Trostrano orijentisan sa tri lođe, od kojih je jedna pripojena kuhinjskom prostoru. Adaptibilan po želji kupca. Stan je u blizini osnovne škole i svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život. Odlična povezanost gradskim prevozom sa drugim delovima grada. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo, 3 lođe Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Novi Beograd Blok 21 (10. Gimnazija) Bulevar Mihajla Pupina Trosoban prodaja Fantastičan stan, dvostrane orijentacije, odličnog rasporeda iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Na odličnoj poziciji u okviru bloka 21, u blizini škola, obdaništa i ostale neophodne infrastrukture. Do centra grada se stiže za 10 minuta gradskim prevozom. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve lođe Agencijska provizija 2%
Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Dvosoban Kralja Petra stan Veoma svetao stan, odlična lokacija na 2 minuta od Knez Mihajlove. Dvostrano orijentisan, funkcionalan, idealan za mlade poslovne ljude i studente. Stan se izdaje namešten na duži vremenski period. Zgrada je uredna, održavana. Parking je u zoni. Obavezan depozit. Za svaku preporuku! Stan je uknjižen na 26 kvm, mereno 34 kvm. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, wc. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
prodaja Palilula Borča Borča I Trosoban Privrednikovih pitomaca U najlepšem delu Borče 3, prodaje se porodičan, funkcionalan stan. Zgrada uredna, okružena drvoredima, puno zelenila. Stan je dvostranao orijentisan, svetao, održavan, dobar raspored, iz hodnika u sve prostorije se ulazi. U blizini škole, obdaništa, Maxi-ja i autobuskih stanica 95, 96, 85. Stan ima podrum. Odmah useljiv. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Blok 65 Tadije Sondermajera U okviru kompleksa EXING HOME 65 prodaje se lux opremljen stan. Smart sistem koji obuhvata kontrolu roletni, klime, struje, vode, temperature. Cenralno grejanje kalorimetrima. Stan je još uvek u garanciji za sve zidarske radove (godinu dana). Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u podzemnoj garaži. Stan je trenutno pod zakupom, tako da postoji mogućnost produžetka ugovora sa trenutnim zakupcem. U sklopu ovog luksuznog kompleksa nalazi se park za decu, restorani, kafići, Maxi prodavnica, apoteka. Stan je uknjižen. Za svaku preporuku. Prostorije: hodnik, kuhinja , trpezarija, open space, dnevna soba, soavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Trosoban 3.0, 84m2(lođa oko 7m2), 1/12, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, podrum Naselje Vidikovac pripada opštini Rakovica, i potpuno je nezaavisno u smislu svih sadržaja za udoban život. Ulica Vidikovački venac ide u krug oko celog naselja obuhvata deo od pijace pa kruži oko crkve, maksija, MUP-a Rakovica, pa sve do Susedgradske ulice. Naselje je izuzetno dobro povezano sa svim delovima grada sa više linija gradskog prevoza. Odlikuje ga poznata Vidikovačka pijaca, bezbroj prodavnica, kafića, Lidl je na nekoliko metara, blizina sportskog centra Košutnjak i razni drugi sadržaji. U prilici smo da Vam ponudimo trosoban stan na prvom spratu održavane zgrade sa liftom i interfonom. Zgrada okružena zelenilom nalazi se u u centrlanom delu Vidikovca, na nekoliko metara OŠ "Branko Ćopić", obdaništa, prevoza, pijace.... Stan je svetao, dvostrano orijentisan, adaptibilan, odličnog rasporeda prostorija, sa dva mokra čvora (kupatilo plus toalet sa delom za vešeraj). Potpuno je sređen i bez daljih ulaganja, italijanska keramika, aluminijumska stolarija, estetska rasveta, gipsani radovi.... Dve velike spavaće sobe su potpuno odvojene od dnevnog dela. Dodatnom konforu doprinosi i velika lođa idealna za uživanje na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Praktična ostava je idealna za odlaganje viška stvari. Stan takođe ima pripadajući podrum. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, drugi hodnik, kupatilo, toalet sa vešerajem, ostava, lođa. Uknjižen na 84m2 građevinske odnosno 77m2 korisne površine. Brzo useljiv. Agent: Slavka Vasić 060/131 8908 R-ID: #5235 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban prodaja Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70a Dvosoban Omladinskih brigada stan Lep, uredan stan, vrlo očuvan, sa predivnim terasama,.. do same reke Save...u zgradama odlične gradnje. Lokacija fantastična. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Četvorosoban Trešnja U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
Jednosoban prodaja Kopaonik Centar - Treska U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Stari Grad Skupština Dečanska Troiposoban Na prestižnoj lokaciji u srcu Beograda, nalazi se ova održavana zgrada iz 1934 godine u kojoj je i ovaj salonski stan vrlo svetao,dvostrano orijentisan, prostran i komforan, kompletno renoviran , (promenjena vodo i elektro instalacija, pvc stolarija, spušteni plafoni. Velika prostrana terasa sa nadstrešnicama, okrenuta je ka dvorišnoj strani. Može se podeliti na 2 odvojene stambene/poslovne jedinice, jer poseduje 2 edb brojila, 2 telefonske linije, 2 ulaza. Pripadajuća podrumska prostorija obezbeđena metalnim vratima. Zgrada nema obezbeđen parking, ali se nekoliko javnih garaža nalazi u neposrednoj blizini. Stan je prazan i odmah useljiv. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Salonski stan.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban prodaja Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Čukarica Žarkovo Trosoban Šavnička stan Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Sudopera, Kuhinjski elementi, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
prodaja Stari Grad Kalemegdan Jednoiposoban Tadeuša Košćuška Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, nalazi se ovaj lep jednoiposoban stan, okrenut ka dvorišnoj strani, izolovan od buke. Poseduje prostran dnevno kuhinjsko trpezarijski boravak , i odvojenu spavaću sobu. Kuhinja vrlo lako može da se odvoji i bude zasebna celina. Stan je idealan kako za život , tako i kao investicija za izdavanje(..idealno stan na dan) Uknjižen. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Kosmajska U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo II Mirka Banjevića Dvoiposoban U mirnoj, tihoj ulici, punoj zelenila, u blizini prevoza, škole, pijace, Doma zdravlja, nalazi se ova vojna zgrada,najbolje gradnje u Mirijevu, od fasadne cigle, sa liftom. Stan je dvoiposoban, lako adaptibilan u troiposoban, dvostrano orijentisan, svetao, u vrlo očuvanom stanju. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Lješka Četvorosoban prodaja Na najboljoj lokaciji u blizini svih neophodnih sadržaja za lep i ugodan život, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje. Stan ima dva nivoa. U donjem nivou je 51m2 , uknjiženo, a u gornjem nivou isto toliko ali zbog kosina je korigovana kvadratura, i u kom takođe ima kupatilo i deo predviđen za kuhinju sa elektro instalacijama, tako da može biti zasebna celina, koju samo stepenice povezuju . U zgradi postoji centralno grejanje, pa ko želi može da priključi na Toplanu. Računi za infostan su oko hiljadu dinara, minimalni. Kvalitet ponude , kvadrature i cene je odličan. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića stan Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Jednoiposoban Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo Petlovo brdo Petra Jovanovića U lepoj ulici, u centru naselja, u blizini svih bitnih sadržaja za lagodan život, nalazi se ova zgrada novije kvalitetne gradnje i ovaj stan, odličnog rasporeda , sređen i bez ulaganja. Stan je za svaku preporuku. Uknjižen je kao poslovni prostor. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane