Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Trešnja

slične nekretnine * :

Kopaonik prodaja Centar - Treska Jednosoban U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Stari Grad Skupština Dečanska Troiposoban prodaja Na prestižnoj lokaciji u srcu Beograda, nalazi se ova održavana zgrada iz 1934 godine u kojoj je i ovaj salonski stan vrlo svetao,dvostrano orijentisan, prostran i komforan, kompletno renoviran , (promenjena vodo i elektro instalacija, pvc stolarija, spušteni plafoni. Velika prostrana terasa sa nadstrešnicama, okrenuta je ka dvorišnoj strani. Može se podeliti na 2 odvojene stambene/poslovne jedinice, jer poseduje 2 edb brojila, 2 telefonske linije, 2 ulaza. Pripadajuća podrumska prostorija obezbeđena metalnim vratima. Zgrada nema obezbeđen parking, ali se nekoliko javnih garaža nalazi u neposrednoj blizini. Stan je prazan i odmah useljiv. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Salonski stan.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina stan Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
prodaja Čukarica Žarkovo Trosoban Šavnička Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Sudopera, Kuhinjski elementi, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Kalemegdan Tadeuša Košćuška Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, nalazi se ovaj lep jednoiposoban stan, okrenut ka dvorišnoj strani, izolovan od buke. Poseduje prostran dnevno kuhinjsko trpezarijski boravak , i odvojenu spavaću sobu. Kuhinja vrlo lako može da se odvoji i bude zasebna celina. Stan je idealan kako za život , tako i kao investicija za izdavanje(..idealno stan na dan) Uknjižen. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska Trosoban U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo II Mirka Banjevića Dvoiposoban prodaja U mirnoj, tihoj ulici, punoj zelenila, u blizini prevoza, škole, pijace, Doma zdravlja, nalazi se ova vojna zgrada,najbolje gradnje u Mirijevu, od fasadne cigle, sa liftom. Stan je dvoiposoban, lako adaptibilan u troiposoban, dvostrano orijentisan, svetao, u vrlo očuvanom stanju. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Četvorosoban Lješka stan Na najboljoj lokaciji u blizini svih neophodnih sadržaja za lep i ugodan život, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje. Stan ima dva nivoa. U donjem nivou je 51m2 , uknjiženo, a u gornjem nivou isto toliko ali zbog kosina je korigovana kvadratura, i u kom takođe ima kupatilo i deo predviđen za kuhinju sa elektro instalacijama, tako da može biti zasebna celina, koju samo stepenice povezuju . U zgradi postoji centralno grejanje, pa ko želi može da priključi na Toplanu. Računi za infostan su oko hiljadu dinara, minimalni. Kvalitet ponude , kvadrature i cene je odličan. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Petlovo brdo Petra Jovanovića Jednoiposoban U lepoj ulici, u centru naselja, u blizini svih bitnih sadržaja za lagodan život, nalazi se ova zgrada novije kvalitetne gradnje i ovaj stan, odličnog rasporeda , sređen i bez ulaganja. Stan je za svaku preporuku. Uknjižen je kao poslovni prostor. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Gandijeva prodaja Ograđena garaža, 12m2, u Gandijevoj ulici, bliže Savi... Retko u ponudi..
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban Koste Nađa stan U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
prodaja Rakovica Miljakovac Miljakovac 3 Petosoban Prekobrojnih pukova Prodajem llegalizovanu kucu na Miljakovc 3, ,katastarski broj 30/643,ulica Prekobrojnih pukova1..vlasnistvo 1/1, Kuca je izgadjena na placu od 7 ari po projektu «Nas stan»i sastoji se iz dve nezavisne celine sa dva zasebna ulaza.Prva celina (stan) je u potpunosti zavrsena strukture petosobnog stana spratnosti Su+P+Pk ukupne neto povrsine 187kv/m+ garaze u prizemlju od 18kv.m.Poseduje kotlarnicu sa kotlom na cvrsto gorivo i elektro kotlom.Svuda su montirani radijatori stim sto u visokom prizemlju u prostorijama dnevnog boravka ,trepezarije i kuhinje postoji podno grejanje toplom vodom. Druga celina kuce(stana)je u sivoj fazi.Postavljena je sva spoljna stolarija ,uradjeni pregradni zidovi sa rasporedom kao u prvom uradjenom stanu sto znaci petosoban stan u tri nivoa od 187kv.m i garaza u prizemlju od 18 kv.m Kuca je prikljucena na gradski vodovod,na, za sada na jedno elektro brojilo,i na septicku jamu i internu kanalizaciju. U naselju je uradjena gradska kanalizacija ali jos nije prikljucena. Stajaliste graskog autobusa je 400m od kuce a od posledne stanice linije 48 je 1200m . Kupovinom ove kuce zivece te u lepom, tihom i mirnom graskom naselju u blizine Miljakovacke sume. Po urbanistickom planu planira se izgradnja skole ,vrtica i pijace u radijusu od 800 metara od kuce, Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Petosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Miljakovac 3 Miljakovačka šuma Kuca je gradjena u skladu sa konceptom savremenog zivljenja - puno svetlosti, zivot uz zelenilo, izlaz na 3 velike terase - a opet je izolovana od spoljnjeg sveta. Nalazi se na samom pocetku Miljakovca lll, gde je i bus-okretnica 48- ce.U prizemlju su prostrani dnevni boravak, kuhinja, garderober, 3 sobe i kupatilo, a suteren je veliki /120m2 /, otvoren prostor u kojem su objedinjeni dnevni boravak, kuhinja sa sankom i kupatilo. U njega se ulazi iz baste, ali i sa sprata iznad. Do kuce je garaza i pomocna prostorija. Okruzuje je basta od 7 ari koja, sa drvenastim zelenilom, funkcionalno i estetski nadopunjuje objekat. Vlasnik je kucu gradio za sebe i porodicu, te se kvalitet gradnje ne dovodi u pitanje. Moguca kupovina na kredit. Ag. provizija 2%.
Beograd izdavanje Vračar Slavija Trosoban U ponudi je poslovni prostor na Vračaru u bilizini Slavije i Hrama Svetog Save. Prostor se sastoji od ulaznog ili prijemnog hodnika ,dve odvojene prostorije koje mogu biti spojene ,kupatila i kuhinje.Idealan za kancelarijske ,medicinske i druge delatnosti. *odmah useljiv * visoko prizemlje *izdaje fizičko lice Agencijska provizija 50%Frižider, Plakari/Ormani, Sudopera, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Zemun Batajnica Novi Banovci Dvosoban prodaja ID 224 Direktno od investitora, bez agencijske provizije, uz svu potrebnu pravnu pomoć! U ponudi 2.0 stan sa izuzetno lepim rasporedom od 45.92m2 u mirnoj ulici u Novim Banovcima, na samo 15 minuta vožnje od Zemuna ili aerodroma. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, terasu i kupatilo. U stanu su prvoklasna italijanska keramika, podno grejanje sa wifi kontrolom za svaku prostoriju, klima, višekomorna PVC stolarija, kao i sigurnosna vrata. Blizina autoputa, vrtića i većih marketa. Cena se odnosi na stan u zgradi broj 3 koja je useljiva u martu 2025., dok je u zgradi broj 2 koja je useljiva u decembru ove godine, viša za 55e po m2. Navedena cena je bez PDV-a, kupac prve nekretnine ima pravo na povraćaj. Broj u registru posrednika: 1667 Klima,
Centar - Dvosoban stan ID 225 Direktno od investitora, bez agencijske provizije, uz svu potrebnu pravnu pomoć! U ponudi lep stan u centru Stare Pazove, u kvalitetno građenom kompleksu koji se nalazi u blizini opštine, suda, škole, većih marketa, banaka, kao i drugih objekata neophodnih za lep i kvalitetan život. Stan ima 46m2, a čine ga dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, spavaća soba, kupatilo i terasa. Cena je bez PDV-a, kupac prve nekretnine ima pravo na povraćaj. Moguća je i kupovina garažnog mesta uz stan po ceni od 6.000 evra sa PDV-om. Broj u registru posrednika: 1667. Video nadzor, Video interfon, Interfon,
prodaja Centar - Jednosoban ID 226 Direktno od investitora, bez agencijske provizije, uz svu potrebnu pravnu pomoć! U ponudi lep stan u centru Stare Pazove, u kvalitetno građenom kompleksu koji se nalazi u blizini opštine, suda, škole, većih marketa, banaka, kao i drugih objekata neophodnih za lep i kvalitetan život. Stan ima 33m2, nalazi se na prvom spratu zgrade, a čine ga dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, kupatilo i terasa. Cena je bez PDV-a, kupac prve nekretnine ima pravo na povraćaj. Moguća je i kupovina garažnog mesta uz stan po ceni od 6.000 evra sa PDV-om. Broj u registru posrednika: 1667. Video nadzor, Video interfon, Interfon,
Dvoiposoban prodaja Stara Pazova Okolina - Stari Banovci ID 228 Direktno od investitora, bez agencijske provizije! U ponudi dvoiposoban stan u novoizgrađenom kompleksu u Starim Banovcima, 15 minuta vožnje od Zemuna ili aerodroma. Stan ima 65.91m2, nalazi se na trećem spratu i poseduje prostranu dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, ostavu, wc, kupatilo i terasu. Kompleks White Hill Residence se nalazi u mirnom delu Starih Banovaca u neposrednoj blizini škole i Dunava, a samo dva minuta vožnje od autoputa Beograd-Zagreb. Poluzatvorenog je tipa i njegov sastavni deo biće sve ono što je neophodno za kvalitetan, porodični život: pekara, restoran, apoteka, teretana i veći marketi. Ako tražite jedinstven način življenja u blizini grada, a van njegove gužve, WH Residence je pravi izbor! Cena za navedeni stan je sa uračunatim PDV-om, kupac prvog stana ima pravo na povraćaj. Broj u registru posrednika: 1667. Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Može na kredit
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane