Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Vojislava Ilića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Vojvode Vlahovića Uknjižena odlična, bez ulaganja, kuća od preko 300m2- uknjižena kao 2 (dva) 4.0 sobna stana (dupleksi) sa zasebnim ulazima. Svaki stan se sastoji od 4 sobe, kuhinje, 2 mokra čvora, ostave, terase i 2 lođe. Kuća ima i 1 garažu kao i 4 parking mesta. Grejanje je na gas. U neposrednoj blizini je gradski prevoz. Kuća za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Palilula Botanička bašta Dalmatinska Dvosoban prodaja Uknjižen, 2.0, cg, 1/5, lift, terasa. U ponudi imamo prelep, luksuzan, stan salonskog tipa u novijoj zgradi. Na odličnoj lokaciji, u samom centru grada. Trenutno funkcioniše kao dvosoban stan sa master spavaćom sobom, gostinjskim toaletom, dnevnom sobom sa trpezarijom, kuhinjom i terasom. Može da se napravi po želji kupca još jedna spavaća soba. Gleda na Botaničku baštu (sa terase). Jako održavan stan, bez ulaganja. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25.000e. Agencijska provizija 2% Agent: Tamara Šljukić br. licence 2531 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 TŠ .
Novi Beograd Blok 65 Dvosoban Omladinskih brigada stan U prilici smo da vam ponudimo apartmanski opremljen stan u Westu 65. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavace sobe, kuhinje, kupatila i velike terase. Piseduje parking mesto u garaži Useljiv od 15.07 Pet friendly Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620-734 .
izdavanje Stari Grad Skupština Četvorosoban Vlajkovićeva Namešten salonac, mereno 110m2, 4.0, cg, renoviran, 1/5, lift, 3 mokra čvora. Izdaje se luks salonac kod skupštine. Dvostrano orjentisan i veoma svetao, opremljen vrhunskim nameštajem. Četvorosoban stan koji se sastoji od 2 spavaće sobe, velike trpezarije sa kuhinjom, dnevne sobe, 2 kupatila i gostinskog toaleta. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Todorović br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Bulevar Crvene Armije Prodaje se 3.0 stan 101 m2 korisne površine, na prvom spratu od jedanaest spratova u izvornom stanju. Dvostrano orjentisan. Prostorije: predsoblje, trpezarija, kuhinja,dnevna soba, 2 spavaće sobe 2 lođe Zgrada je pod video nadzorom. Uknjižen. Obavezna kupovina Garažnog mesta po ceni od 25000 evra. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd.Reg. br. 339. 011/26-20-734 RJ .
JUŽNO-BANATSKI OKRUG prodaja Pančevo Margita Dvosoban U delu grada koji se dinamično razvija, koji dobija centralnu autobusku stanicu, nalazi se useljiva novogradnja. Stan je na četvrtom spratu, nije poslednji. Orijentisan suprotno od ulice, zaštićen od moguće saobraćajne buke. Jugozapadno orijentisan, većim delom dana je osunčan. Od prostorija ima hodnik, ostavu, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, mali hodnik, spavaća soba, kupatilo i terasa. Na podovima su pločice, aluminijumska stolarija u antracit boji, roletne na elektro pogon, sigurnosna vrata, sobna vrata farbani medijapan. Etažno grejanje na struju, sopstveni kotao. Podne grejne instalacije. U cenu uračunato parking mesto. Iz stana se pruža prelep pogled na reku Tamiš i zelenilo koje je okružuje. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Požeška izdavanje Odličan poslovni prostor u poslovnom centru sa zasebnim ulazom, najfrekventniji deo Požeške ulice sa odličnim pogledom na park. Svetao, koncipiran po principu open space office sa tri veća prostora, svi gledaju na park, još jednom kancelarijom, opremljenom kuhinjom, trpezarijom sa koje se izlazi na divnu party lođu. Sjajna za zaposlene a takođe i za eventualno organizovanje događaja, Dva komotna mokra čvora. Tri inverter klime. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Kotež Jednoiposoban Ljubomira Ivanovića stan Jednoiposoban stan u odličnom stanju, u zgradi staroj 15 god. Mirno okruženje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Kotež Garsonjera Ljubomira Ivanovića Funkcionalna garsonjera, u zgradi staroj 15 godina. U odličnom stanju. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Milana Vujaklije Novi Beograd, Bežanijska kosa 3, Milana Vujaklije; 37m2 (44m2 podna površina), 1.5, VII/7, cg, klima, lift, interfon, internet, kablovska; U ponudi je divan, dvostrano orijentisan i veoma svetao stan na VII spratu novije zgrade na Bežanijskoj kosi. Struktura: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo i ostava. Stan se prodaje polunamešten - sa ugradnim plakarima i kuhinjom bez bele tehnike. Krovni prozori imaju zaštitu od sunca i komarnike, a zidni venecijanere (s tim da zidni prozor u sobi poseduje i komarnik). Stambeni kompleks je okružen zelenilom sa dvorištem, klupama i dečijim igralištem. Lift ide do VI sprata. Sjajna mikrolokacija: blizina vrtića, Osnovne škole, Pošte, pekare, apoteke, kafića, brojnih objekata za snabdevanje (od kojih jedan Maxi radi neprekidno), stajališta javnog gradskog prevoza, kao i autoputa... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Kluz Milana Rakića Jednosoban Prodajemo odličan jednosoban stan u novoj zgradi sa liftom, na Zvezdari, u ulici Milana Rakića . Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, odvojene sobe i kupatila. Grejanje je putem norveških radijatora. Odlična izolacija u stanu. Iznad stana se nalazi tavanski prostor. Prodaje se kompletno namešten. Mogućnost kupovine parking i garažnog mesta po ceni od 10000 evra i 15000 evra. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Savski venac Savski venac lokacija Partizanovog stadiona 61m² Dinarska Dvoiposoban prodaja Prodajemo odličan dvoiposoban stan broj 2 i broj 4 od 61,14m2 u novom manjem luksuznom stambenom objektu sa šest stambenih jedinica koji se gradi u Beogradu, na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Autokomande i stadiona Partizan. Stanovi se nalaze na prvom i drugom spratu, dvostrano orijentisani. Od prostorija sadrže ulaz, kupatilo, dve spavaće sobe ( površina 11.05m2 i 12.15m2), kuhinju, trpezariju u sklopu dnevnog boravka i terasu od 4.1m2. Predviđena je ugradnja visokokvalitetnih materijala i opreme od čega izdvajamo ( hrastov parket, alu stolarija, el. roletne, sanitarija i keramika prve klase, ulazna sigurnosna vrata visoke kategorije, unutrašnja stolarija od medijapana, uvozna galanterija, grejanje putem el.kotla, inverter klime…). Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema gradskim i državnim organima. Predviđeni završetak radova je decembar 2024.godine. Cena stana bez PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži na mehaničkoj platformi po ceni od 19.224 do 21.369 EUR sa PDV-om. Odličan i kao investicija za mesečno/dnevno izdavanje zbog svoje lokacije i kvaliteta. Mogućnost faznog plaćanja na sledeći način: 1. Rata od 40% prilikom zaključenja Predugovora/Ugovora 2. Rata od 30% prilikom završetka konstrukcije Objekta 3. Rata od 20% nakon završetka fasade Objekta 4. Rata od 10% nakon zavreštka Tehničkog pregleda Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Jednoiposoban Milića od Mačve stan Mirijevo, Milica od Mačve, 1.5, 40 m2 sa terasom, I od V spratova, norveški radijatori, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, uknjižen na 39 m2, gradnja iz 2019. godine. Prodaje se jednoiposoban polunamesten, dvostrano orijentisan, svetao stan bez ulaganja u zgradi izgradjenoj od kvalitetetnih materijala, urednog ulaza, sa prilazom za invalide. Ispred zgrade ima dovoljno mesta za slobodno parkiranje. Prostorije: Predsoblje, dnevfna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba, kupatilo i terasa. Zgrada se nalazi u mirnom delu Mirijeva, a u neposrednoj blizini svih neophodnih sadrzaja za normalan život. Sa vise autobuskih linija je dobro povezan sa svim delovima grada. Mirijevo, Milica od Macve, 1.5, 40 m2 sa terasom, I od V spratova, norveški radijatori, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, uknjižen na 39 m2, gradnja iz 2019. godine. Prodaje se jednoiposoban polunamesten, dvostrano orijentisan, svetao stan bez ulaganja u zgradi izgradjenoj od kvalitetetnih materijala, urednog ulaza, sa prilazom za invalide. Ispred zgrade ima dovoljno mesta za slobodno parkiranje. Prostorije: Predsoblje, dnevfna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Zgrada se nalazi u mirnom delu Mirijeva, a u neposrednoj blizini svih neophodnih sadrzaja za normalan život. Sa vise autobuskih linija je dobro povezan sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2% Agent Darko broj licence 4729 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Jednosoban Ljubiše Miodragovica Mirijevo, Ljubiše Miodragovića, 1.0, 33 m2 sa lodjom, III od V spratova, norveški radijatori, telefon, lift, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, uknjižen na 32 m2, sopstveno parking mesto, novija zgrada iz 2017. godine. Prodaje se jedsoban polunamešten, istočno orijentisan, svetao stan bez ulaganja u zgradi izgradjenoj od kvalitetetnih materijala, urednog ulaza, sa prilazom za invalide. Stan ima i svoje parking mesto ispred zgrade. Prostorije; predsoblje, soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i lodja. Nalazi se u mirnom delu Mirijeva, a u neposrednoj blizini su vrtić, škola, Dom zdravlja, pijaca i vise marketa. Sa vise autobuskih linija je dobro povezan sa svim delovima grada. Mirijevo, Ljubiše Miodragovića, 1.0, 33 m2 sa lodjom, III od V spratova, norveški radijatori, telefon, lift, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, uknjižen na 32 m2, sopstveno parking mesto, novija zgrada iz 2017. godine. Prodaje se jedsoban polunamešten, istočno orijentisan, svetao stan bez ulaganja u zgradi izgradjenoj od kvalitetetnih materijala, urednog ulaza, sa prilazom za invalide. Stan ima i svoje parking mesto ispred zgrade. Prostorije; predsoblje, soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i lodja. Nalazi se u mirnom delu Mirijeva, a u neposrednoj blizini su vrtić, škola, Dom zdravlja, pijaca i vise marketa. Sa vise autobuskih linija je dobro povezan sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2% Agent Darko broj licence 4729Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac FON Mosorska Nov, luksuzan stan, u novoj četvorospratnoj zgradi, na ekstra lokaciji u mirnoj ulici na Voždovcu. Komforna kuhinja opremljena najsavremenijom Bosh ugradnom tehnikom, integrisana je sa dizajnerski urađenom trpezarijom i dnevnom sobom, koja pored ekskluzivnog nameštaja poseduje klima uredjaj, smart televizor dijagonale 50 inča, kablovsku televiziju i bežični internet. Dve spavaće sobe, veća i manja, opremljene su spring box krevetima, vrhunskim antialergiskim dušecima, led televizorom kao i automatskim roletnama. Moderno kupatilo sadrži konfornu tuš kabinu, veš mašinu i ekskluzivne sanitarije. Stan se greje pomoću sopstvenog gasnog kotla, koji obezbedjuje i konstantni protok tople vode i uz maksimalni konfor nudi i ogromnu uštedu na grejanju u hladnim danima. Za Vašu bezbednost brine se video nadzor citave zgrade, video interfon, elektronski sistem otključavanja kao i Bosal blindirana vrata. Za Vaš automobil obezbeđeno je prostrano parking mesto u podzemnoj garazi sa fizicko tehničkim obezbedjenjem. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Milovana Glišića Petosoban Odličan, luksuzan stan u rezidencionalnom delu grada, deo koncepta od cetiri stana sa recepcijom, zajednickim dvorištem, dečijim igralištem, stonim tenisom na otvorenom. Stan se nalazi na donjem, kaskadno izdvojenom delu plaća i poseduje sopstvenu terasu na krovu sa koje se pruža pogled na most. Cena stana je sa individualnom prostranom teretanom i spoljašnjim i unutrašnjim održavanjem ( čistačica) + PDV (ako je zakupac firma). Minimalni period zakupa je 18 meseci. Ova cena obuhvata usluge svakodnevnog čišćenja spoljašnjih delova koncepta i unutrašnjosti stana 2 puta nedeljno, recepcije i teretane.. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Čukarica Žarkovo Milana Jovanovića Jednoiposoban izdavanje Izdajemo namešten stan u ulici Milana Jovanovića. Stan je odmah useljiv i poseduje protočnu toplu vodu, jako miran deo blizina autobuske stanice, škole, doma zdravlja. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaVeš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Slavija Dvosoban stan Nudimo vam priliku da iznajmite prelep stan od 65m² na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Beogradu – Vračaru. Stan je potpuno opremljen i namešten, spreman da postane vaš novi dom. Detalji Stana Lokacija: Vračar, prestižan deo grada sa svim potrebnim sadržajima na dohvat ruke. Kvadratura: 65m² Nameštenost: Stan je potpuno opremljen modernim nameštajem i svim potrebnim aparatima, što vam omogućava odmah useljenje bez dodatnih ulaganja. Predsoblje i predtoalet: Veliko predsoblje pruža dodatni prostor za odlaganje stvari, dok predtoalet sa dodatnim toaletom doprinosi funkcionalnosti stana. Lift: Zgrada poseduje lift, što olakšava pristup stanu. Parking: U okviru zgrade se nalazi obezbeđeno parking mesto, što je velika prednost u ovom delu grada. Prednosti Lokacije Povezanost: Odlična povezanost sa svim delovima grada putem javnog prevoza. Blizina sadržaja: U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, restorani, kafići, škole, vrtići i zdravstvene ustanove. Kultura i rekreacija: Vračar je poznat po svojim kulturnim i rekreativnim sadržajima, uključujući pozorišta, muzeje i parkove. Agencijska provizija u visini od 50% od prve mesečne zakupnine.TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Izvorno stanje.
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Luke Ćelovića Trebinjca Neuseljavan, prazan stan u zgradi Scala 2. Sastoji se od open space-a ,dnevni boravak i kuhinja, odvojene spavaće sobe i terase. Pogodan za stanovanje kao i za poslovini prostor. Ima otvoren pogled ka gradu. Zgrada ima veliki lobi sa recepcijom i obezbeđenje. Prednost zgrade je unutrašnje dvorište sa različitim sadržajima, kako za odmor i relaksaciju odraslih, tako i igralištem za decu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar br.licence 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262–07-34 MV04 .
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac U Mirijevu, u ulici Mirijevski venac, na odličnoj lokaciji, izdaje se namešten stan, 2.0, u odličnom izvornom stanju. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa dva ulaza, trpezarije, sa lođom na koju se izlazi iz trpezarije, kupatilom i hodnikom. Stan ima dosta mesta za odlaganje, prostran je i funkcionalan. U blizini je gradskog prevoza i svih sadržaja potrebnih za savremeni život. Dobrodošli ! Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane