Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Luke Ćelovića Trebinjca

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac Dvosoban U Mirijevu, u ulici Mirijevski venac, na odličnoj lokaciji, izdaje se namešten stan, 2.0, u odličnom izvornom stanju. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa dva ulaza, trpezarije, sa lođom na koju se izlazi iz trpezarije, kupatilom i hodnikom. Stan ima dosta mesta za odlaganje, prostran je i funkcionalan. U blizini je gradskog prevoza i svih sadržaja potrebnih za savremeni život. Dobrodošli ! Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
Surčin Surčin naselje Maršala Tita izdavanje Izdaje se hala - magacin u Kompleksu Čelik, Dobanovci.Za okretanje kamiona postoji put za ulaz u magacin sa druge strane placa, a ceo je u nivou prilaznog puta. Uz magacin ima kancelarijskog prostora koji se može dati u zakup, opremljenost kancelarija: , internet itd., Ima, cca 15-20 m2, uz samu zgradu magacina, bez opreme, i nisu pod temperaturnim režimom izvora grejanja /ili hlađenja. Protivpožarni sistemi ugrađeni - Osnovna PP zaštita, aparati za gašenje. Pod u magacinu je beton, u hali. Čista visina magacina do prve prepreke ispod krova JE 6-7.7M, nema regala. U blizini postoji carnisko skladište i carniska ispostava. Magacinski prostor nije pod temperaturnim režimomi nema bilo kakvog izvora grejanja /ili hlađenja. Fizičko obezbedjenje celog kompleksa. Sopstvena trafo stanica, i hidrantska mreža Uslovi: 3,8 eur/m2, održavanje je u toj ceni, ostali troškovi po utrošku (struja, infostan, gradska čistoća). Nekretnina JE uknjižena , što je bitno RADI carinskog magacina i ADR magacina. Odlična poslovna mogućnost. Mogućnost izdavanja i manje površine hale , po potrebi obavljanja delatnosti. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Novi Beograd Belvil (A blok) Dvosoban Đorđa Stanojevića stan Izdaje se luksuzno namešten, komforan stan u naselju Belville. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Opremljen je belom tehnikom i ugradnim plakarima. U samom kompleksu nalazi se veliki broj lokala, kafića, restorana, prodavnica i MAXI. Nadomak zgrade je tc "Delta City". Mikrolokacija je odlična. Dobro povezan sa svim delovima grada. U cenu zakupa ulazi i garažno mesto. Obavezan depozit. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Katarina Rosić br.licence 5605 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 KR06 .
izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Trosoban Delnička Lep, funkcionalan stan u porodičnoj stambenoj zgradi. Kompletno renoviran, namešten, opremljen svom tehnikom. Od prostorija ima: dve zasebne spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju sa prirodnom ventilacijom, kupatilo, veliku lođu sa pogledom na zelenilo. Izlazi na zajedničko dvorište. Nalazi se u mirnom kraju, u blizini ul.Bulevar kralja Aleksandra. Odmah useljiv, mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Delnička Lep, funkcionalan stan u porodičnoj stambenoj zgradi. Kompletno renoviran, namešten, opremljen svom tehnikom. Od prostorija ima: zasebnu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju sa prirodnom ventilacijom, kupatilo, lođu i terasu. Izlazi na zajedničko dvorište. Nalazi se u mirnom kraju, u blizini ul.Bulevar kralja Aleksandra. Odmah useljiv, mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Hadžipopovac Primorska Trosoban Prodajemo odličan trosoban stan u novogradnji iz 2024.godine u Primorskoj ulici, u neposrednoj blizini Zire. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i terase. Oprema stana je vrhunskog kvaliteta: sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja sobna vrata u dezenu hrasta, hrastov višeslojni parket, ALU stolarija, inverter klime. Stan će biti useljiv u septembru 2024.godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta na betonu po ceni od 30.000EUR-a sa PDV-om. Cena stana je sa uračunatim PDV-om. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Palilula Hadžipopovac Primorska Trosoban prodaja Prodajemo odličan trosoban stan u novogradnji iz 2024.godine u Primorskoj ulici, u neposrednoj blizini Zire. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i terase. Oprema stana je vrhunskog kvaliteta: sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja sobna vrata u dezenu hrasta, hrastov višeslojni parket, ALU stolarija, inverter klime. Stan će biti useljiv u septembru 2024.godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta na betonu po ceni od 30.000EUR-a sa PDV-om. Cena stana je sa uračunatim PDV-om. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Palilula Hadžipopovac Četvorosoban Primorska stan Prodajemo odličan četvorosoban stan, u novogradnji iz 2024.godine u Primorskoj ulici, u neposrednoj blizini Zire. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva mokra čvora i terase. Oprema stana je vrhunskog kvaliteta: sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja sobna vrata u dezenu hrasta, hrastov višeslojni parket, ALU stolarija, inverter klime. Useljiv za dva meseca. Mogućnost kupovine garažnog mesta na betonu po ceni od 30.000EUR-a sa PDV-om. Cena stana je sa uračunatim PDV-om. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Dvoiposoban Cankareva Prodajemo odličan dvoiposoban stan u izgradnji, sa rokom useljenja u martu 2025. Nalazi se na Lekinom brdu u neposrednoj blizini škole, Opštine, vrtića i parka. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinjom sa trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i terase. Oprema stana je vrhunskog kvaliteta: sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja sobna vrata u dezenu hrasta, hrastov višeslojni parket, ALU stolarija, inverter klime, centralno grejanje sa kalorimetima. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 30.000EUR-a sa PDV-om. Cena stana je sa uračunatim PDV-om. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Petosoban prodaja Beograd Voždovac Šumice Grčića Milenka Prodajemo luksuzan duplex sa pogledom na šumu, u zgradi iz 2013.godine. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, dva kupatila, terase, garderobera, degažmana, vešernice. Veoma bogato opremljen i sa najkvalitetnijim ugrađenim materijalima. Orijentisan istok-jug. Stan je velikim delom opremljen i takav se i prodaje. Oprema: Inverter LG klima uredjaj u svakoj prostoriji, troslojni pod od prirodnog drveta, sobna vrata furnirana hrastom, kompletna rasveta vrhunskih proizvodjača, italijanska keramika, sanitarije vitruvit i galasia, baterije hansgrohe i italmix, kompletan namestaj prirodni furnir/medijapan, grejanje oluka i terase. Mogućnost kupovine dve garaže u koje se po potrebi mogu ugraditi klackalice pa samim tim i proširiti kapacitet na 4 parking mesta po ceni od 25.500e. Stan je uknjižen, useljiv i za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Durmitorska Dvosoban
Vračar Slavija Nemanjina Četvorosoban prodaja Salonac sa dva ulaza, uknjižen, dvostran, sunčan. Stan je u fazi sređivanja i završetak radova do 1. septembra. U ovoj fazi može da se dogovara unutrašnje uređenje, boja zidova, pločice u kupatilu i kuhinji, kao i podna podloga. Ulazna vrata su Bosalova. Prozori PVC sa roletnama sa daljinskim spuštanjem. Ulaz u zgradu lep. Na prvom spratu funkcionišu stanovi kao poslovni prostor. Stan je odličan i za stanovanje ili kao poslovni prostor. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, kuhinja+trpezarija, 3 spavaće sobe, kupatilo, wc, terasa Agencijska provizija 2%
Zemun Batajnica Trosoban Sevastokratora Vlatka stan Duplex u mirnom kraju Batajnice, stan u prizemlju ima dnevnu sobu sa terasom, kuhinju, mali toalet, hodnik, spaiz i malu biblioteku ispod stepeništa. Iz dnevne sobe ima izlaz na veliku terasu i zadnje dvorište . Na spratu se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo, a iz jedne sobe ima izlaz na terasu, pored zadnjeg ima i prednje dvorište. Sa strane se nalazi nedovršen pokriven objekat od 42 kvm i garaža sa parking mestom ispred garaže. Ukupno 110 kvm. U procesu uknjižbe. Prostorije: hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, tri sobe, dva mokra čvora, ostava. Agencijska provizija 2%.
prodaja Čukarica Žarkovo Trosoban Šavnička Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Kuhinjski elementi, Sudopera, Klima, Stara gradnja. Odmah useljiv
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70a Omladinskih brigada Lep, uredan stan, vrlo očuvan, sa predivnim terasama,.. do same reke Save...u zgradama odlične gradnje. Lokacija fantastična. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban prodaja Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Grocka - Kaluđerica Jednoiposoban Boška Buhe stan U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se 15 stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Gandijeva Ograđena garaža, 12m2, u Gandijevoj ulici, bliže Savi... Retko u ponudi..
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Koste Nađa U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane