Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Cerak vinogradi Lipa

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemunske kapije Cara Dušana Jednoiposoban Prodaje se potpuno nov, neuseljivan stan u Zemunskim kapijama. Prostor se sastoji iz dnevno trpezarijskog dela, povezanog sa kuhinjom, komforne spavaće sobe, hodnika, kupatila i velike terase. Stan poseduje i veliku ostavu na spratu. Prozori su kombinacija drvo - aluminijum, što stanu daje dodatnu ušuškanost. Grejanje je po utrošku. Stan je orjentisan ka ulici Cara Dušana. Mikrolokacija je odlična. U blizini se nalazi prodavnica, apoteka, knjižara, pet šop. kafeterija. Dve osnovne škole i obdanište su na pešačkoj udaljenosti. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Do Zelenog venca se stiže za 15 min. Izlaz za autoput je u neposrednoj blizini. Topla preporuka. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Kapetana Miloša Žunjića Dvosoban izdavanje Izdaje se nov neuseljavan moderan Lux dvosoban stan u novoj zgradi. Stan se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, komfornom spavaćom sobom, kupatilom i velikom terasom. Stan je kompletno Lux namešten i opremljen (tv, frižider, šporet, mašina za pranje veša, mašina za pranje sudova, mali kućni aparati...). EG po utrošku (kotao na struju). Inverter klima. Niski mesečni troškovi. Optički internet. Lift. Odmah useljiv. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Besplatan parking u blizini zgrade. Retko u ponudi Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SM03 .
Voždovac Voždovac lokacija Četvorosoban Vojvode Stepe stan Uknjižen, namešten, 4.0, cg, lux duplex, 6,7/7, lift, terasa 26m2, garažno mesto, parking mesto. Uknjižen lux 4.0 soban stan u zgradi iz 2010 god. u ulici Vojvode Stepe. Nekretnina se sastoji od 4 sobe, 2 mokra čvora, kuhinje i terase od 26 m2 (koja nije u uknjiženoj kvadraturi) kao i 1 garažnog mesta u zgradi i 1 parking mesta ispred zgrade. Grejanje je CG-gradska toplana, a ventilacija je centralna. Stolarija je aluminijumska, keramika španska a za dekoraciju zidova su korišćene tehnike: calcecruda i ottocento. U neposrednoj blizini je gradski prevoz, srednja i osnovna škola kao i mnogobrojni marketi. Stan se prodaje kompletno namešten. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Palilula Karaburma Četvorosoban Dr Nika Miljanića Komforan dvoetažni stan u mirnom delu Karaburme punom zelenila blizu nove okretnice. Infrastruktura odlična, u neposrednoj blizini marketi, vrtić, škola, javni prevoz, pijaca. Zgrada dobra,održavana. Prvi nivo se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom i toaleta. Drugi nivo se sastoji od tri spavaće sobe i kupatila. Ugovorna površina je 78m2, po premeru preko 90m2. Potrebna manja ulaganja. Uknjižba u toku. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26- 20-734 .
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Matice Srpske Uknjižen, 2.0-soban, cg, 2/9, dva lifta, izvorno stanje. Adaptibilan u 2.5-osoban. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, kupatilo, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, lođa. Agencijska provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Surčinska U mirnom delu Ledina, nedaleko od Surčinskog puta, kuća sa dvorištem od 0.5 ari, pokrivenom terasom, 2 parking mesta. Sprat adaptibilan za još jednu sobu i mokri čvor. Udaljeno 120m od direktnog izlaza na Surčinski put, osnovna škola na 250m, okretnica i stajalište više autobusa na 250m. Bez ulaganja, 2021. godine rađena kompletna zamena elektro i vodovodnih instalacija kao i keramike. Uknjiženo 30m2 ostatak površine od 100m2 je predat na legalizaciju. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skadarlija Drinčićeva Troiposoban prodaja Kompletno renoviran stan 2010.god., lux, održavan, uknjižen na 75m2. Odmah useljiv. U neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace, Skadarlije, Botaničke bašte, centra, Knez Mihailove, Kalemegdana. Iz prostranog salona ulazi se u ostale prostorije: dve veće spavaće sobe i jednu manju od +8m2 (čija kvadratura nije ušla u uknjiženu m2 stana), kuhinju sa špajzom i kupatilo oba sa prirodnom ventilacijom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Dvosoban Sinđelićeva stan 2.0, 55m2( terasa 7m2), CG, klima, dva lifta, podrum, telefon, interfon. Uknjižen. Dvosoban, svetao stan od 55m2 u Sinđelićevoj ulici na Vračaru, nedaleko od Kalenić pijace. Stan se nalazi na visokom prizemlju od ukupno 10 spratova. Ima izuzetno dobar raspored prostorija u koje se ulazi iz hodnika. Poseduje dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, hodnik, kupatilo i lođu od 7m2. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Grejanje je centralno. U stanu je ugradjen jedan klima uredjaj. Podne obloge su od parketa i keramike. Stolarija je drvena sa roletnama i komarnicima. Elektro instalacija je zamenjena. Kuhinjski elementi su novi. Stan je uknjižen. Grejna površina stana, bez lođe, je 48m2. Stan ima i pripadajući podrum. Trostrano orijentisan stan koji je okrenut ka dvorišnoj strani zgrade, tako da je u stanu mirno, nema buke od saobraćaja. Stan je odmah useljiv! Odlična preporuka zbog lokacije i strukture stana. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
prodaja Čukarica Banovo brdo Jednoiposoban Požeška Prodajemo odličan jednoiposoban stan u Požeškoj ulici na Banovom brdu. Veoma dobra lokacija, u blizini svih neophodnih sadržaja. Stan je izuzetno svetao, orijentisan ka parku, zaštićen od buke. U izvornom, održavanom stanju. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe i terase. Uknjižen na 29m2, ukupne površine 39m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Čubura Makenzijeva Prodajemo prostran dvosoban stan na prestiznoj lokaciji u Makenzijevoj ulici u neposrednoj blizini Čuburkog parka, Hrama Svetog Save i ostalih nephodnih sadržaja za udoban i moderan život. Stan se nalazi na trećem spratu od ukupno devet spratova zgrade sa urednim ulazom i dva lifta. Veoma je svetao, dvostran, perfektno projektovan i organizovan do najsitnijih detalja. Sastoji se od velikog predsoblja, kupatila, spavaće sobe, dva francuska balkona, kuhinje, trpezarije i dnevne sobe koja izlazi na prelepu lođu sa pogledom na Hram Svetog Save. Stan je kompletno renoviran i tom prilikom su zamenjene elektro i vodovodne instalalacije, postavljena je ALU stolarija, hrastov parket ptve klase i uvozna keramika vrhunskog kvaliteta. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Odmah useljiv. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Lazarevićeva Dvosoban Izdajemo odličan dvosoban, renoviran stan, na visokom prizemlju, u centru grada, na samo par minuta udaljenosti od Skupštine i Knez Mihajlove ulice. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje i dnevnog boravka sa trpezarijom sa izlazom na terasu, velike spavaće sobe i kupatila. Vrlo je komforan i prostran. Uknjižen i odmah useljiv. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Palilula Tašmajdan Ilije Garašanina Četvorosoban prodaja Stan se nalazi na VIII spratu nove zgrade u strogom centra grada, u neposrednoj blizini Tašmajdana. Nudi savršen panoramski pogled sa prostrane terase. Karakteristike: nova zgrada sa elegantnim ulazom četvorosoban stan sa dva kupatila terasa za uživanje od 10.5 m2 sa nesmetanim pogledom visokokvalitetna aluminijum-drvo stolarija sa komarnicima sistem grejanja i hlađenja putem toplotnih pumpi DOPLATA ZA GARAŽU JE 39.000 EUR Lokacija Srbija Grad Beograd Beograd Palilulska pijaca Ilije Garašanina
Vračar Crveni krst Četvorosoban Gajeva stan Izdajemo odličan četvorosoban stan na prvom spratu u zgradi sa liftom iz 2010. godine u Gajevoj ulici na Crvenom krstu. Sastoji se od ulazog hodnika, velikog dnevnog boravka sa izlazom na lođu, tri spavaće sobe od kojih dve izlaze na lođu, kuhinje sa trpezarijskim delom, ostave, gostinskog toaleta i kupatila. Stan je dvostrano orijentisan ( istok - zapad ). Visina plafona 2.9m. U celom stanu je postavljena ALU stolarija, sigurnosna ulazna vrata, hrastov parket u celom stanu. Stanu pripada podrumska prostorija. Stan je uknjižen na punu kvadraturu, vlasništvo 1/1. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Palilula Hadžipopovac Trosoban Vlasnik Prodaje uknjižen i održavan trosoban stan na trećem spratu solitera u ulici Nikodima Milaša. Stan se sastoji od dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, manjeg toaleta, lođe, garderobera i zastakljene terase. Prozori se pružaju celom dužinom stana i gledaju na parkić. Pre 12 godina stan je kompletno renoviran: blind vrata , aluminijska stolarija, hrastov parket, elektro i vodovodne instalacije... Zgrada ima interfon i dva lifta. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini „Vera“i “Zire“ , STR , vrtića i osnovne škole, frizera, banke, apoteke i stomatološke ordinacije, autobuskih, tramvajskih i taksi stajališta, bolnice „Vizim“ i hale Pionir. Zgrada se nalazi u parking zoni, a ispred zgrade postoji zajednički parking (bez rezervisanog parking mesta). Dom zdravlja Palilula, Bulevar kralja Aleksandra, Tašmajdan , Botanička bašta, pijaca i fakulteti nalaze se na desetak minuta hoda. Molim agencije da se ne javljaju. Telefon za informacije 064 1686108, pozivati nakon 18h. Lokacija Srbija Grad Beograd Beograd Hadžipopovac
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Kapetan Misina 3 Stan se nalazi u centru grada na vrhu ulice Kapetan Misina i 200m od Knez Mihajlove. Stan moze biti jedinstvena celina a moze i funkcionisati kao dve odvojene garsonjere i studio apartmana. Nalazi se na prizemlju i pogodan za sve vrste rentiranja. Dvostrano je orjentisan, gleda i na ulicu i na dvoriste. Stan ima centralno grejanje, kablovsku, internet itd....uknjizen, vlasnik 1/1 Lokacija
Beograd prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Luksuzno opremljen 2.5 stan u kompleksu Dunavske terase, sa pogledom na Dunav. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, kupatila i dnevnog boravka sa kuhinjom i terasom sa pogledom na Dunav. Stan je opremljen vrhunskom novom tehnikom, Miele, Bosch, LG, modrrnom kuhinjom sa kompakt pločom, novim modernim i kvalitetnim nameštajem i osvetljenjem. Stan kupujete direktno od vlasnika. Za više informacija pozvati: Aneta
Palilula Karaburma Diljska Dvosoban prodaja Nov stan u okviru projekta BIG Residences, pored BIG Fashion tržnog centra i ritejl parka. 3,5 km udaljenost od Trga Republike. U dnevnom boravku i kuhinji je ugradjena rasveta tipa 'zvezdano nebo". Prostorija sa bojlerom i prostorom za veš mašinu je odvojena od kupatila. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u okviru garaže. Zgrada sagradjena 2023, godine. U prilogu: - slike celog projekta (zgrade) - plan stana sa preciznim dimenzijama svih prostorija - fotografije svih prostorija
Dedinje (Rtv Pink) Petosoban Pivljanina Baja kuca Fantastična luksuzna vila na prestižnoj lokaciji u neposrednoj blizini Belog dvora. Sastoji se od četiri etaže, 1000 kvm stambenog prostora, 320 kvm garažnog prostora i 80 kvm vešeraj. Poseduje 25 studija, 19 kupatila, 3 toaleta, profesionalnu kuhinju sa velikim trpezarijskim delom. U podrumskom delu nalazi se garaža sa 13 parking mesta kao i vešernica. Kuća se nalazi na placu od 11 ari. Na ulazu u dvorište postoji portirnica za čuvara sa svojim zasebnim kupatilom. Vilu je moguće prilagoditi raznim delatnostima u zavisnosti od potrebe klijenata. Agencijska provizija se plaća u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
izdavanje Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Jednosoban Bistrička Na odličnom i prometnom mestu izdajemo visenamenski lokal. Strukturu poslovnog prostora čine dve odvojene prostorije, odvojena mala kuhinja i toalet. Ovaj poslovni prostor ima izlog koji je orijentisan prema ulici, odmah je useljiv i izdaje se kao polunamešten. Struktura poslovnog prostora: dve odvojene prostorije, kuhinja i toalet. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50%+pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
0,0 soba prodaja Beograd Crveni krst Vojvode Šupljikca Na odličnom i prometnom mestu prodajemo višenamenski poslovni prostor. Strukrutu poslovnog prostora čine dve odvojene prostorije od kojih prva ima preko 40 kvadrata, tako da se ona može pregraditi čime dobijate tri odvojene kancelarije, takođe na rapolaganju imate i pomoćni prostor koji može poslužiti kao ostava. Ovaj poslovni prostor ima izlog koji je orijentisan prema ulici, odmah je useljiv i izdaje se kao prazan. Nova rasveta, stolarija, sanitarije, bez ulaganja. Poslovni prostor je pogodan za kancelarije, ali i druge delatnosti kao što je wellness, salon za lepotu i sl. Prostor je klimatizovan. Struktura poslovnog prostora: dve odvojene prostorije, ostava i toalet. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane