Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Karaburma Marijane Gregoran

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Vladimira Mitrovića Trosoban Izuzetno funkcionalan, uknjižen, dvoiposoban stan u veoma lepoj stambenoj zgrdi u novogradnji iz 2018. godine. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Uknjižen na 62m2, plus terasa od 22m2. Blizina prevoza, pijace, tržnog centra, "Vera" i "Maxi-ja". Miran kraj, izdvojen od glavnih saobraćajnica. Ispred zgrade parking. Vredi pogledati! Kontakt:011/245-0110, 063/623-484. Agencijska provizija 2%
Stari Grad Trg republike Vase Čarapića izdavanje Namešten PP, mereno 90m2, 4.0, terasa, EG, lift, klima, depozit, internet, interfon, parking mesto. Penthouse poslovni prostor u centru Beograda. Sastoji se od tri kancelarije, konferencijske sale, toaleta, terase i kuhinje. Grejanje je po utrošku, sve prostorije su klimatizovane. Niski mesečni troškovi. Parking mesto u dvorištu. Mogućnost ustupanja kancelarijskog nameštaja na korišćenje. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Palilula Borča Trosoban Bratstva i jedinstva stan U ulici Bratstva i jedinstva prodaje se (lux) uknjižen 55m2, funkcionalan, svetao i komforan stan. Stan se nalazi na 4/5 spratova zapadno orijentisan. U neposrednoj blizini zastupljeni su svi sadržaji za miran i udoban život (škola, lidl, tržni centar, dom zdravlja), odlična saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada. Prostorije: ulazna zona, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Obezbeđeno parking mesto ispred zgrade. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
izdavanje Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvosoban Studentska Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i dugačke terase. Nalazi se kod Studentskog grada, odlična je povezanost sa gradom i u blizini je auto puta. U blizini se nalaze 2 vrtića, 2 osnovne škole, prodavnice koje rade celu noć, pijace, sportski centar "11 april" . Agencijska provizija 50% od prve zakupnine Agent: Agent: Jelena Mirić, broj licence 5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MJ06 .
prodaja Beograd Palilula Lešće Slanački Put Uknjižena prizemna montažna kuća sama na ravnom placu od 4 ara. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, verande i dvorišta sa parkingom za tri vozila. Asfalt do kuće, gradska kanalizacija, javni prevoz. Uslovi za izgradnju spratne kuće do 350m2 neto. Uknjižena na vlasnika. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Milutina Milankovića Dvosoban Namešten, 2.0, cg, renoviran, 5/10, lift, terasa. Luksuzan, potpuno namešten stan na presižnoj lokaciji. Stan je useljiv od 20.07. U neposrednoj blizini se nalazi Maxi supermaket, pošta, mini pijaca, DM, Medigroup i mnogi drugi sadržaji. Ispred samog ulaza zgrade su autobuske i tramvajske stanice, kao i biciklističke staze. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Dr Aleksandra Kostića Trosoban izdavanje Izdaje se na duži period komplet opremljen salonski stan. Stan se sastoji od salona iz koga se ulazi u dnevnu sobu sa izlaskom na terasu i u spavaću sobu. Odvojena kuhinja sa izlaskom na zastakljenu terasu. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina linija gradskog prevoza i izlaska na auto put. Mesečno plaćanje, depozit. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50%
Voždovac Autokomanda Dvosoban Prilepska stan Završna faza radova, visok stepen završne obrade. Objekat sa 5 stanova. Funkcionalan, terasa celom dužinom stana. Grejanje-hlađenje putem toplotnih pumpi i u svakoj sobi se može zasebno nameštati. Uz stan ide i parking mesto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Autokomanda Dvosoban Prilepska Završna faza radova, visok stepen završne obrade. Objekat sa 5 stanova. Funkcionalan, terasa celom dužinom stana. Grejanje-hlađenje putem toplotnih pumpi i u svakoj sobi se može zasebno nameštati. Uz stan ide i parking mesto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Prilepska Reprezentativna novogradnja u završnoj fazi radova, visok stepen završne obrade. Objekat sa 5 stanova. Funkcionalan, sa terasom koja povezuje 3 sobe. Grejanje-hlađenje putem toplotnih pumpi i u svakoj sobi se može zasebno nameštati. Uz stan ide i parking mesto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Prilepska Četvorosoban Reprezentativna novogradnja u završnoj fazi radova, visok stepen završne obrade. Objekat sa 5 stanova. Funkcionalan, sa terasom koja povezuje 3 sobe. Grejanje-hlađenje putem toplotnih pumpi i u svakoj sobi se može zasebno nameštati. Uz stan ide i parking mesto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Kumodraž I II III Orahova Dvoiposoban prodaja Uknjižen duplex na prodavca bez tereta i zabeležbi. U mirnom kraju, u manjoj zgradi sa 7 stanova. Bez ulaganja. I nivo: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja, kupatilo. II nivo: dve spavaće sobe. U blizini OŠ, vrtića, Farmaceutskog fakulteta, Instituta Torlak, gradskog prevoza. Idealan kao investicija za izdavanje, niski režijski troškovi. Pogodan i za porodični život. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Bulbuder Dvosoban Svetog Nikole stan Potpuno renoviran i namešten stan u lepo uređenom zajedničkom dvorištu, okružen zelenilom i cvećem. Povučen od saobraćajnice, miran, sa obezbeđenim parking mestom. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Dvoiposoban Svetozara Markovića Na prestižnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trga Slavija i Kliničkog centra, stan površine 64m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa prirodnom ventilacijom, dnevne sobe koja izlazi na zastakljenu terasu (7m2), kuhinjsko trpezarijskog dela i dve spavaće sobe. Iz jedne od soba se izlazi na prostranu (20m2) natkrivenu krovnu terasu. Kupac plaća proviziju 2%.
prodaja Beograd Grocka Grocka okolina Pariske komune Nesvakidašnje luksuzan kompleks od 3 kuće u podnožju Avale. Kuće su okružene zelenilom a položaj im je takav da možete da uživate u svim čarima prirode, na samo 15tak minuta od Beograda. Kuća ima 352m2 i sastoji se od prizemlja, prvog sprata i potkrovlja. Pored slika možete pogledati raspored i dimenzije prostorija. Svaka kuća ima svoj bazen dimenzija 11×6m kao i kompletno uređeno prednje i zadnje dvorište, prostor oko bazena. Postoji mogućnost dodavanja bazenskog i dvorišnog aksesoara uz nadoknadu. Svaka kuća se nalazi na zasebnoj parceli, sa zasebnom građevinskom dozvolom, posebno plaćenim naknadama za uređenje gradskog građevinskog zemljišta, i posebnim kućnim brojem. Tri parking mesta dopunjuju udobnost ovog projekta. Kuće su dizajnirane po "Smart house" principu, integrisane sa Android i IOS sistemima za tablet, telefon ili kompjuter. Cela kuća je pokrivena RAHAU sistemom podnog grejanja u 6 zona, toplotnim pumpama vazduh-voda. Svaka zona ima mogućnost zasebne regulacije temperature koja je ujedno povezana i sa "Smart House" sistemom. Za hladjenje se koristi parapetni fan-coil sistem i svaka soba poseduje jedan. Ova kuća nudi još mnogo više pa Vas molimo da nas pozovete za više informacija. U izgradnji-građeviska dozvola. Cena je sa PDV-om Kontakt 062/853-0990 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Zvezdara Bulbuder Đurićeva Jednosoban Zvezdara, Bulbulder, Đurićeva; 28m2, 1.0, PR, TA, klima, internet, kablovska; U ponudi je kompletno namešten jednosoban stan u zajedničkom dvorištu na Bulbulderu. Stan ima poseban ulaz, odvojeno brojilo i vodomer. Posebnu pogodnost čine niski režijski troškovi. Odlična mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Gradske bolnice, Zire, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih da udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Gramšijeva Trosoban prodaja U dobrom soliteru, odličan, funkcionalan 3,0 stan 81m2+7m2 lođa, kompletno renoviran, svetao i sunčan sa pogledom na Dunav, U stanu ostaje ugradna kuhinja sa belom tehnikom, ugradni plakari i po dogovoru mogu još neki delovi nameštaja. Uknjižen. Za svaku preporuku.
Savski venac Dedinje Trosoban Dr Vojislava Stojanovića stan Prodajemo luksuzan stan sa dve spavaće sobe, koji predstavlja izuzetan spoj elegancije i udobnosti, ušuškan u uređenom naselju smeštenom u mirnom kraju Dedinja. Stan se sastoji od ulaznog dela, prostranog dnevnog boravka iz kog se izlazi na predivnu terasu sa pogledom na zelenilo, odvojenog spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe i dva kupatila. Svaki kutak ovog doma odiše visokokvalitetnim i pažljivo odabranim nameštajem brenda Charlie Pomiere. Kuhinja je opremljena novim uređajima brenda Gaggenau, koji savršeno kombinuju kvalitet i estetiku. Obe spavaće sobe, master i dečija, su dizajnirane sa maksimalnim akcentom na udobnost. Kupatila su opremljena najkvalitetnijim sanitarijama brenda Gessi. Dvorište, površine 3.2 ara predstavlja pravu oazu u gradu, podeljeno na dve celine. Prva celina dvorišta ima direktan izlaz iz stana, opremljena je i namenjena za opuštanje i relaksaciju, u okviru koje se nalazi i bazen dimenzija 10x3. Druga celina dvorista obuhvata privatni vrt sa zelenilom gde takođe možete uživati tokom letnjih dana i opremiti prostor prema Vašim željama. Visina plafona u stanu iznosi 3.30m2, što predstavlja pravu retkost na tržištu. Grejanje je podno, hlađenje plafonsko, i ceo stan je obezbeđen smart-home sistemom. Uz stan, dolazi prostrana ostava, kao i dva garažna mesta u podzemnom nivou objekta. Stan se prodaje kompletno namešten, kao sa priloženih fotografija. Ova nekretnina savršen je spoj prestižnog životnog prostora i privatnosti i pruža stanarima izuzetan komfor i ekskluzivnost u jednom od mirnijih krajeva Dedinja. Stan je uknjižen na 105m2, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
prodaja Rakovica Resnik 8,0 soba Vojinovića kula Prodajemo odličan stambeno poslovni kompleks u Resniku koji se nalazi u mirnom delu ovog naselja, nedaleko od okretnice autobusa. Kompleks se sastoji iz dva objekta i prostranog uredno održavanog dvorišta sa ukrasnim zelenilom i letnjikovcem. Veći objekat (540m2) se sastoji od tri stambene jedinice. Prvi stan (67m2),u nivou prizemlja, sastoji se od prostranog predsoblja,prostrane dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, dve spavaće sobe i kupatila Drugi stan (161m2), u nivou prvog sprata,sastoji se od prostranog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, 4 spavaće sobe,kupatila, ostave, dve velike terase. Treći stan (175m2),u nivou drugog sprata, sastoji se od prostranog hodnika ,dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, 4 spavaće sobe,kupatila,ostave,dve velike terase. U nivou prizemlja nalaze se jos tri zasebne prostorije, (jedna od 37m2 i dve od po 50m2) kao i prostorija gde je smešten kotao za grejanje. Manji objekat (173m2) se sastoji od tri zasebne komforne garaže,ostave i toaleta koji se nalaze u nivou prizemlja i poslovno-stambene jedinice koja se nalazi u nivou prvog sprata i koja se sastoji od prostranog hodnika,dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom,2 spavaće sobe,velike terase (sve sobe imaju izlaz na terasu), kupatila,toaleta,pomoćnih prostorija. Oba objekta su idealna za stanovanje ali su pogodna i kao investicija (za izdavanje ili poslovne delatnosti). Posrednicka naknada je u skladu sa Opstim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Petosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Gospodar Jovanova Izdajemo fantastičan, petosoban stan u Gospodar Jovanovoj ulici, na veoma atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada, u neposrednoj blizini Kalemegdana. Stan se sastoji od hodnika, dva kupatila, četiri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i dve terase. Kompletno je renoviran i izdaje se potpuno namešten. U cenu zakupa uračunato je garažno mesto. Depozit u iznosu od jedne kirije. Uknjižen na 144m2, ukupne površine 180m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane