Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Hram Kneginje Zorke

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Slavujev venac Milana Vukosa Dvosoban Lux renoviran, neuseljavan, namešten stan. Kompletno opremljen novim nameštajem i tehnikom. Nalazi se na fantastičnoj lokaciji, na izuzetno mirnom i tihom mestu. Dvostrano orijentisan, svetao. Spavaća soba orijentisana prema lepo uređenom dvorištu, a dnevna soba ka Stanka Vraza. Niski režijski troškovi. Grejanje na inverter klimu. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd YUBC Bulevar Mihajla Pupina Jednosoban izdavanje U ponudi jednosoban stan na najboljoj lokaciji na Novom Beogradu. Namešten je sa svom tehnikom i stvarima potrebnim za udobno stanovanje, a može biti i poslovni prostor. Zgrada ima obezbeđenje 24h dnevno. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skadarlija Carigradska garaža Zasebna garaža sa dva garažna mesta u novogradnji na odličnoj lokaciji u blizini Gundulićevog venca. Dimenzije 5.70m širina i 4.70m dužina. Garaža ima struju pa se može koristiti i kao ostava. U prizemlju, u zatvorenom dvorištu zgrade. Za zakup na duži vremenski period moguć dogovor oko cene. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Troiposoban Jurija Gagarina 3.5, 88m2, CG, dva lifta, telefon, interfon, podrum, XIV/XIV, parking. Uknjižen. Uknjižena troiposobna nekretnina na jednoj od najpoželjnijih lokacija za život. Stan se nalazi u dobro održavanoj zgradi sa dva lifta, koja je okružena nezoniranim parkingom. Trostrano orijentisan sa tri lođe od kojih je jedna pripojene kuhinjskom prostoru. Delimično je renoviran (ugrađena PVC stolarija). Adaptibilan po želji kupca. Pogodan za kreditne kupce. Kontakt 060/7462-000 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Mirka Milojkovića 1.5 , 48m2( terasa 5m2), CG sa kalorimetrima, lift, III/IV, telefon, interfon. Uknjižen. Lep, svetao stan na odličnoj lokaciji. Odličan rasporedprostorija. Bez ulaganja, mali računi. U stanu ostaju ugradni plakari i kuhinja sa belom tehnikom. Mogućnost iznajmljivanja garaže po ceni od 100 evra. Stan za svaku preporuku. Kontakt 069/48 47 001 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Novi Beograd Blok 22 Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban Izdaje se jednoiposoban stan od 46 kvadratnih metara odličnog rasporeda prostorija na prvom spratu šestospratnice. Upravo renoviran, stanari koji se sad usele će prvi koristiti novu kuhinju i kupatilo, madrac, itd. Postoji dovoljno ormara za stvari i ima sve aparate: mašinu za veš, frižider, šporet, klima uređaj, televizor. Sastoji se od velike dnevne sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom i radnim stolom, odvojene kuhinje, male trepezarije, kupatila, predsoblja sa ugradnim ormanom i zastakljene lođe sa pogledom na zelenilo u unutrašnjosti bloka. Centralno grejanje, visina Infostan-a 9.500 dinara mesečno. Održavana zgrada, čist ulaz, dva nova lifta, interfon i video nadzor, zajednička prostorija za bicikle. Na deset minuta od centra grada u blizini stajališta gradskog prevoza kao i autoputa koji povezuju lokaciju sa svim delovima grada. Mesečno plaćanje uz obavezan depozit. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Zvezdara Zvezdarska šuma Veljka Dugoševića Četvorosoban prodaja 4.0, 183m2(dve terase), 3/4, lift, lux, duplex, EG, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, garaža Ulica Veljka Dugoševića se prostire od ulica Svetog Nikole kod Novog groblja do Zvezdarske šume i Volgine, pa je sa jedne strane nadomak prirode, a sa druge blizu centru grada sa kojim je dobro povezan gradskim prevozom. Infrastruktura je u potpunosti razvijena (osnovna i srednja škola, vrtići itd) i obuhvata sve što je potrebno za lep i ugodan život. Nepokretnost se nalazi u središnjem delu ulice. U prilici smo da vam ponudimo vrlo komforan četvorosoban duplex izuzetno funkcionalnog rasporeda, na trećem i četvrtom spratu novije gradnje sa liftom. Stan se razlikuje od klasičnih duplexa jer je spavaći blok u donjem nivou, a gornji nivo je dnevni boravak koji je objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom. Izgled i unutrašnjost zgrade je urađen po visokim standardima što se može reći i za sam stan (alu roletne, hrastov parket, pvc stolarija, kvalitetna keramika u kupatilima). Dvostrano je orijentisan i pruža veoma lep pogled. U sklopu cene stana prodaje se i garažno mesto. Grejanje je etažno, pa mesečni računi nisu veliki. Visina plafona je 3.20m. Od prostorija: donji nivo: hodnik, dve spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila, dve terase gornji nivo: dnevni boravak koji je objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, toalet Stan je uknjižen na 183m2. Agent: Aleksandar Jovanović 064/136 58 17 R-ID: #5245 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Radeta Markovića stan 2.0, 63m2(terasa 6m2), 1/3, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, parking Ulica Radeta Markovića (bivši deo Dragoslava Srejovića) se nalazi u delu ispod ulice Jovanke Radaković i iznad Mirjevskog bulevara. U blizini svih sadržaja potrebnih za život. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na prvom spratu novoizgrađene zgrade sa šest stanova. Stan je dvostrano orijentisan, izolovan od buke, vrlo svetao i dobrog rasporeda prostorija. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom čini celinu. Iz spavaće sobe i dnevnog boravka se izlazi na komfornu terasu. Parking se nalazi ispred zgrade, parking mesto se može kupiti za 8000€. Miran kraj pogodan za porodice sa decom. Od prostorija: dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, hodnik, kupatilo, spavaća soba, terasa. U procesu dobijanja upotrebne dozvole, po projektu kvadratura je 63m2, odmah useljiv. Agent: Nebojša Koljajić 065/547 97 88 R-ID: #5246 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Radeta Markovića 2.0, 66m2, 3/3, norveški radijatori, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, parking Ulica Radeta Markovića (bivši deo Dragoslava Srejovića) se nalazi u delu ispod ulice Jovanke Radaković i iznad Mirjevskog bulevara. U blizini svih sadržaja potrebnih za život. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na trećem spratu novoizgrađene zgrade sa sedam stanova. Stan izolovan od buke, vrlo svetao sa dosta krovnih prozora i dobrog rasporeda prostorija. Komforan dnevni boravak, izdvojena kuhinja. Spoljna stolarija je Alu, inverter klima. Parking se nalazi ispred zgrade, parking mesto se može kupiti po ceni od 8000€. Miran kraj pogodan za porodice sa decom. Od prostorija: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. U procesu dobijanja upotrebne dozvole, po projektu kvadratura 66m2, odmah useljiv. Agent: Nebojša Koljajić 065/547 97 88 R-ID: #5247 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Radeta Markovića 2.5, 70m2(terasa 6m2), 2/3, duplex, norveški radijatori, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, parking Ulica Radeta Markovića (bivši deo Dragoslava Srejovića) se nalazi u delu ispod ulice Jovanke Radaković i iznad Mirjevskog bulevara. U blizini svih sadržaja potrebnih za život. U prilici smo da Vam ponudimo duplex, koji se nalazi na drugom spratu novoizgrađene zgrade sa sedam stanova. Stan je dvostrano orijentisan, izolovan od buke, vrlo svetao i dobrog rasporeda prostorija. Dnevni boravak sa izlaskom na terasu, izdvojena kuhinja, iz hodničnog dela se izlazi u potkrovlje gde je druga spavaća soba. Spoljna stolarija je Alu, inverter klima. Parking se nalazi ispred zgrade, parking mesto se može kupiti po ceni od 8000€. Miran kraj pogodan za porodice sa decom. Od prostorija: na prvom nivou: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, terasa, u potrkovlju : soba. U procesu dobijanja upotrebne dozvole, po projektu kvadratura prvog nivoa 55m2 i potkrovlja 15m2, odmah useljiv. Agent: Nebojša Koljajić 065/547 97 88 R-ID: #5248 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Gradska kanalizacija
Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska Trosoban U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban prodaja Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića stan Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
prodaja Čukarica Žarkovo Trosoban Šavnička Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Kuhinjski elementi, Sudopera, Klima, Stara gradnja. Odmah useljiv
Dvosoban prodaja Beograd Grocka - Kaluđerica Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Dvoiposoban Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban prodaja Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Četvorosoban Trešnja kuca U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Ružice Sokić Na granici Karaburme i Mirijeva, nalazi se čitav kompleks zgrada novije gradnje. Na 2 minuta od autobuske stanice, prodaje se ovaj prelep stan , vrlo prostran, svetao, dvostrano orijentisan i bez ulaganja. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije koje su vrlo komforne, a iz dnevne sobe je izlaz na veliku, lepu terasu. Retko u ponudi. Parking mesto. Samo za keš kupce. Ag, provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane