Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara CRVENI KRST Dravska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Čukarička padina Radnička Garsonjera Stan za izdavanje na Čukaričkoj padini u Radničkoj ulici. Po strukturi stan je garsonjera sa odvojenom čajnom kuhinjom. Nalazi se na 7 spratu od 8,sa liftom i CG grejanjem,bez terase. solidnom,održavanom stanju,namešten relativno novim nameštajem. Mesečno plaćanje. .Odmah useljiv. Depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine- Za više informacija kontakt telefon 064/577-6659 Biljana
Sopot Sopot okolina Šindra prodaja Na prodaju plac u građevinskoj zoni u Maloj Ivanči od 42 ara . Pored placa je struja, voda, gas, optika, ulična rasveta. Savršena lokacija i pogled na Kosmaj Plac ima tri prilazna puta, Popovića, Kragujevačkog puta i Malog Požarevca.Od Autoputa je udaljen 2km. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br. 2 Vladimir
Čukarica Železnik Titova garaža Izdaje se garaža u Železniku, Garažno mesto u sklopu novije stambene zgrade na odličnoj lokaciji kod Doma Zdravlja,. Izdaje se na duži vremenski period Aencijska provizija 50 e Za više informacija kontakt telefon br. 2 Aleksandar
izdavanje Savski venac Knez Miloševa Jednosoban Durmitorska Izdaje se namešten stan u blizini Kliničkog centra Srbije. Garsonjera se sastoji od kuhinjskog i dnevno-trpezarijskog dela i kupatila sa tušem. Nalazi se na poslednjem, petom spratu zgrade iz 60-tih godina. Zgrada poseduje lift koji ide do četvrtog sprata. Grejanje na struju. Zakupcu stana obezbeđeno je besplatno parking mesto. Plaćanje kirije je mesečno, obavezan depozit u iznosu jedne kirije. Kontakt:Jelena Arsenović, 065/810-4000. Agencijska provizija 50%
izdavanje Beograd Savski venac Savski venac lokacija Zvečanska Kancelarijsko-poslovni prostor u mirnom delu Savskog venca u Zvečanskoj ulici u neposrednoj blizini stanice "Prokop", auto-puta, Autokomande. Prostor se sastoji od centralnog prostora i četiri kancelarije, opremljene kuhinje, ostave i velike terase koja se proteže celom dužinom stana. Sve kancelarije u klimatizovane, obezbeđen parking, odlična tehnička bezbednost objekta. Izdaje se prazan, useljiv od avgusta meseca. Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737. Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Grocka Grocka okolina Pavla Nikolića Na prodaju deo kuće po horizontali u prigradskom naselju Boleč. Stan se nalazi u prizemlju kuće i ima pripadajuće dvorište od 2.6 ari. Sastoji se od dve velike sobe, kuhinje sa trpezarijom, špaiza, hodnika, velikog kupatila i stepeništa. U istom nivou je i garaža od 20m2 koja može da se preuredi u stambenu prostoriju. Stan ima dva ulaza i postoji mogućnost da se organizuje kao dve stambene celine. Kuća se nalazi u tihoj ulici, na uzvišenju desetak minuta hoda do gradskog prevoza. Priključena je na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Vlasništvo se vodi kao idealna trećina kuće i placa. Doneto rešenje o ozakonjenju. Kontakt:Jelena Arsenović, 065/810-4000. Agencijska provizija 2%
Voždovac Banjica I II Paunova Trosoban izdavanje Izdaje se komforan polunamešten trosoban dupleks na Trošarini. Stan se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, dve komforna spavaće sobe, kupatila, toaleta, dve lođe. Stan je polunamešten, mogućnost dogovora oko svega. CG. Topla voda. Lift. Klima. Odmah useljiv. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SM03 .
Rakovica Vidikovac Dvosoban Vidikovački venac stan Namešten, 2.0, cg, renoviran, 8/13, lift, terasa. Na Vidikovačkom vencu, u ulici punoj zelenila, izdaje se stan, opremljen novim nameštajem, funkcionalan i svetao. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila, hodnika i lođe. Nalazi se u naselju sa dosta mesta za parkiranje. U neposrednoj je blizini gradskog prevoza i svih potrebnih sadržaja neophodnih za ugodan savremeni život. Za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Koče Popovića Odličan dvosoban u kompleksu apartmana u centru u blizini Beograda na vodi.Opremljen i sredjen po najvišim standardima. Kablovska i internet uračunati u cenu zakupa. Odlično koncipiran stan , u lux zgradi, koja poseduje više nepokretnosti za izdavanje. Cena mesečne zakupnine promenljiva, i zavisi od dužine zakupa. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Todorović br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Mihajla Pupina Polunamešten, 2.0, cg, renoviran, 5/18, lift, terasa. Izdaje se polunamešten stan, opremljen kuhinjom i kupatilom, na dobroj lokaciji na Novom Beogradu u blizni starog Merkatora. Stan se sastoji iz dve sobe jedne veće iz koje se izlazi na terasu, manje sobe gde je smeštena i kuhinja, kupatila i ostave. Može se koristiti kao stambeni i kao poslovni prostor. Mesečni troškovi oko 100e. Slobodan parking ispred zgrade. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26- 20- 734 MG06 .
Beograd prodaja Barajevo Barajevo okolina Vuka Karadžića U ulici Vuka Karadžića u prizemlju kuće prodaje se uknjižen stan (90m2) sa pripadajućim dvorištem (3 ara) kao i pripadajućom garažom (30m2) Prostorije: Ulazna zona, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava i terasa ispred dnevnog boravka. Predivna pozicija kuće koja se nalazi na glavnom putu kao i neposredna blizina autobuske stanice, benzinske pumpe i šetališta. U sklopu ove ponude prodaje se i uknjižen jednosoban stan (37m2) na prvom spratu kuće. Prostorije: Ulazna zona, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa (4m2), poseban ukaz za prvi sprat sa pripadajućim dvorištem. Grejanje je na TA ili inverter klimu, gradska voda trofazna struja, kablovska televizija. U proširenoj ponudi je i poslovni prostor, uknjižen na (33m2), podesan za kafe bar sa kompletnom infarastrukturom i sitnim inventarom. Struja, voda, internet, kao i veliki parking u prometnoj ulici na glavnom putu za Barajevo. Kupac koji bi bio zainteresovan za sve tri nekretnine stekao bi pravo na veću u korekciju cene. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
Zvezdara Đeram Toplička Jednosoban izdavanje Izdaje se moderan komforan jednosoban stan u novijoj zgradi na Đermu. Stan je open space kompletno namešten i opremljen (tv, frižider, šporet, mašina za pranje veša, mali kućni aparati...). CG (kalorimetri), niski troškovi. Klima. Optički internet. Lift. Odmah useljiv. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Srđan Milovanović, broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SM03 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Orlovska stan Lux stan u novogradnji iz 2024.god. Prodaje se kompletno namešten, opremljen novim nameštajem, bez tehnike. Odličan raspored, ulaz u sve prostorije iz hodnika: predsoblje, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe (veća i manja), kupatilo, terasa. U mirnom kraju sa puno zelenila. Mali režijski troškovi. U toku je uknjižba. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Palilula Palilulska pijaca Dvoiposoban Đušina Kompletno namešten i luksuzno opremljen stan, u zgradi novijeg datuma sa dva lifta, portirnicom i 24-časovnim video nadzorom. Sa svim potrebnim kuhinjskim elementima, uključujući mašinu za pranje sudova, veš mašinu. Ima izlaz na terasu iz obe sobe, francuski balkon, dva kupatila, pripadajući podrum. U cenu zakupa uračunato profesionalno čišćenje stana jednom nedeljno, u trajanju od 4 sata. Parking mesto u podzemnoj garaži zgrade je u ceni zakupa. Odmah useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Milutina Milankovića U prilici smo da vam ponudimo dvoiposoban stan uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Stan je na atraktivnoj lokaciji okružen zelenilom. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, ostave, kupatila, toaleta, lođe i terase. U izvornom stanju i zahteva adaptaciju. Odlično povezan sa svim delovima grada. U blizini dva vrtića, škola, Sava Centra, marketa, pošte. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Čukarica Sremčica Hanska (Sremčica) Idealan uknjižen, ograđen plac od 5 ari. Asfaltirani put do placa. Poseduje građevinsku dozvolu, vodu i struju do placa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Sremčica Hanska (Sremčica) prodaja Uknjižen ravan plac pod voćem od 21 ar. Nalazi se 200 m od Doma zdravlja, centra Sremčice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Sremčica Beogradska poslovni prostor Prazan lokal u prizemlju kuće, u samom centru Sremčice, na dva nivoa, sa izlogom. Ima tri prostorije koje nisu fizički odvojene, dva mokra čvora, više parking mesta. Pogodan za sve vrste delatnosti. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Železnik Dvosoban Titova Stambeno-poslovni kompleks Savska terasa, novogradnja, energetsko efikasna zgrada sa upotrebom vrhunskih materijala savremenog i modernog dizajna. Fasada objekta je uradjena u kombinaciji savremenih materijala . Spoljna stolarija je u izvedbi visokog kvaliteta sa ugradjenim roletnama I komarnicima , sto daje dodatnu udobnost stanovanja. Stan je odlicno pozicioniran u zgradi, nalazi se na trećem spratu od postojecih šest spratova, tako da je pogodan kako za zivot, tako i za druge namene. Istočno orjentisan dvosoban stan funkcionalnog rasporeda sa dobro iskoriscenim unutrasnjim prostorom, svetao i prijatan. Stan ima klima uredjaj, prikljucen je na centralno grejanje na gradsku toplanu sa merenjem potrosnje utrosene toplotne energije (kalorimetri), niski rezijski troskovi, placanje po potrosnji, visoki plafoni doprinose utisku vece prostornosti.Veliki ulazni hodnik sa ugradnim plakarom –cpelarnikom desno je kuhinja u kojoj možete spremati hranu za Vaše ukućane ili goste, Ogroman dnevno trpezarijski prostor je povezan sa spavaćom sobom I lođom. Kupatilo sa ležećom kadom. Stan je odmah useljiv..Kupac plaća proviziju 2%.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Đevđelijska 4.0, 85m2( dve terase 6m2 ), CG, IV/VI, telefon , interfon, podrum. Uknjiženo 84m2 Odličan četvorosoban stan u novijoj gradnji. Svetao i funkcionalan. Sastoji se od odvojenog spavaćeg bloka od tri sobe i kupatilom, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, zasebne kuhinje, toalet i dve terase. U stanu ostaje kompletno opremljena kuhinja sa ugradnim plakarima i belom tehnikom, ugradni ormar sa sefom i dekorativna LED rasveta. Stanu pripada velika podrumska ostava. Useljiv odmah!! Stan za svaku preporuku! Kontakt 065/862-1582 Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane