Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Mihajla Pupina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Barajevo Barajevo okolina Vuka Karadžića U ulici Vuka Karadžića u prizemlju kuće prodaje se uknjižen stan (90m2) sa pripadajućim dvorištem (3 ara) kao i pripadajućom garažom (30m2) Prostorije: Ulazna zona, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava i terasa ispred dnevnog boravka. Predivna pozicija kuće koja se nalazi na glavnom putu kao i neposredna blizina autobuske stanice, benzinske pumpe i šetališta. U sklopu ove ponude prodaje se i uknjižen jednosoban stan (37m2) na prom spratu kuće. Prostorije: Ulazna zona, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa (4m2), psoeban ukaz za prvi sprat sa pripadajućim dvorištem. Grejanje je na TA ili inverter klimu, gradska voda trofazna struja, kablovska televizija. U proširenoj ponudi je i poslovni prostor, uknjižen na (33m2), podesan za kafe bar sa kompletnom infarastrukturom i sitnim inventarom. Struja, voda, internet, kao i veliki parking u prometnoj ulici na glavnom putu za Barajevo. Kupac koji bi bio zainteresovan za sve tri nekretnine stekao bi pravo na veću u korekciju cene. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
Zvezdara Đeram Toplička Jednosoban izdavanje Izdaje se moderan komforan jednosoban stan u novijoj zgradi na Đermu. Stan je open space kompletno namešten i opremljen (tv, frižider, šporet, mašina za pranje veša, mali kućni aparati...). CG (kalorimetri), niski troškovi. Klima. Optički internet. Lift. Odmah useljiv. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Srđan Milovanović, broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SM03 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Orlovska stan Lux stan u novogradnji iz 2024.god. Prodaje se kompletno namešten, opremljen novim nameštajem, bez tehnike. Odličan raspored, ulaz u sve prostorije iz hodnika: predsoblje, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe (veća i manja), kupatilo, terasa. U mirnom kraju sa puno zelenila. Mali režijski troškovi. U toku je uknjižba. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Palilula Palilulska pijaca Dvoiposoban Đušina Kompletno namešten i luksuzno opremljen stan, u zgradi novijeg datuma sa dva lifta, portirnicom i 24-časovnim video nadzorom. Sa svim potrebnim kuhinjskim elementima, uključujući mašinu za pranje sudova, veš mašinu. Ima izlaz na terasu iz obe sobe, francuski balkon, dva kupatila, pripadajući podrum. U cenu zakupa uračunato profesionalno čišćenje stana jednom nedeljno, u trajanju od 4 sata. Parking mesto u podzemnoj garaži zgrade je u ceni zakupa. Odmah useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Milutina Milankovića U prilici smo da vam ponudimo dvoiposoban stan uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Stan je na atraktivnoj lokaciji okružen zelenilom. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, ostave, kupatila, toaleta, lođe i terase. U izvornom stanju i zahteva adaptaciju. Odlično povezan sa svim delovima grada. U blizini dva vrtića, škola, Sava Centra, marketa, pošte. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Čukarica Sremčica Hanska (Sremčica) Idealan uknjižen, ograđen plac od 5 ari. Asfaltirani put do placa. Poseduje građevinsku dozvolu, vodu i struju do placa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Sremčica Hanska (Sremčica) prodaja Uknjižen ravan plac pod voćem od 21 ar. Nalazi se 200 m od Doma zdravlja, centra Sremčice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Sremčica Beogradska poslovni prostor Prazan lokal u prizemlju kuće, u samom centru Sremčice, na dva nivoa, sa izlogom. Ima tri prostorije koje nisu fizički odvojene, dva mokra čvora, više parking mesta. Pogodan za sve vrste delatnosti. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Železnik Dvosoban Titova Stambeno-poslovni kompleks Savska terasa, novogradnja, energetsko efikasna zgrada sa upotrebom vrhunskih materijala savremenog i modernog dizajna. Fasada objekta je uradjena u kombinaciji savremenih materijala . Spoljna stolarija je u izvedbi visokog kvaliteta sa ugradjenim roletnama I komarnicima , sto daje dodatnu udobnost stanovanja. Stan je odlicno pozicioniran u zgradi, nalazi se na trećem spratu od postojecih šest spratova, tako da je pogodan kako za zivot, tako i za druge namene. Istočno orjentisan dvosoban stan funkcionalnog rasporeda sa dobro iskoriscenim unutrasnjim prostorom, svetao i prijatan. Stan ima klima uredjaj, prikljucen je na centralno grejanje na gradsku toplanu sa merenjem potrosnje utrosene toplotne energije (kalorimetri), niski rezijski troskovi, placanje po potrosnji, visoki plafoni doprinose utisku vece prostornosti.Veliki ulazni hodnik sa ugradnim plakarom –cpelarnikom desno je kuhinja u kojoj možete spremati hranu za Vaše ukućane ili goste, Ogroman dnevno trpezarijski prostor je povezan sa spavaćom sobom I lođom. Kupatilo sa ležećom kadom. Stan je odmah useljiv..Kupac plaća proviziju 2%.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Đevđelijska 4.0, 85m2( dve terase 6m2 ), CG, IV/VI, telefon , interfon, podrum. Uknjiženo 84m2 Odličan četvorosoban stan u novijoj gradnji. Svetao i funkcionalan. Sastoji se od odvojenog spavaćeg bloka od tri sobe i kupatilom, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, zasebne kuhinje, toalet i dve terase. U stanu ostaje kompletno opremljena kuhinja sa ugradnim plakarima i belom tehnikom, ugradni ormar sa sefom i dekorativna LED rasveta. Stanu pripada velika podrumska ostava. Useljiv odmah!! Stan za svaku preporuku! Kontakt 065/862-1582 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Blagoja Jovovica Trosoban Izdaje se na duzi vremenski period ,lep ,sredjen,namesten, renoviran 3,0 stan od 70 m2 u Zemunu,Gornji grad, ulica Blagoja Jovovica. Stan ima veoma lep raspred, sa ,dve odvojene spavace sobe,i dnevnim boravkom koji povezan sa lodjom cini jednu vecu celinu ,kao i sa odvojenom kuhinjom i kupatilom sa stalnom toplom vodom.Lodja je preuredjena u sportsko- trenazni deo sa trakom za trcanje i mini teretanom.Blizina Doma zdravlja,prodavnica, IDEA marketa,autobuskih linija, 18,45,15,78,83,85. Moguca korekcija cene zakupa za placanje unapred za period od 6 meseci do godinu dana Depozit obavezan u visini mesecne kirije. Agencijska provizija 50% jednog mesecnog zakupa. Lokacija
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Put za Bubanju Šestosoban prodaja Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Železnik Dvoiposoban Radnih akcija stan U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Lep salonski stan, sa tri sobe , odvojenim dnevnim boravkom, , kuhinjom i velikom terasom Stan se vrlo lako može adaptirati na razne načine, u skladu sa potrebama budućeg kupca.. Stan ima 65m2 grejne površine i terasu od 12m2, kao i ostavu i pripadajući podrum. Stan je trostrano orijentisan, bez buke, jer je zgrada uvučena od glavne ulice. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Klima, Kablovska, Telefon, Interfon, Salonski stan.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Cara Dusana Trosoban Na odličnoj lokaciji, u delu ulice bliže Kalemegdanu i Dunavskom keju, nalazi se ova dvorišna zgrada, uvučena od ulice i buke. Stan od prostorija ima dnevni boravak , kuhinju sa trpezarijom, dve velike sobe i jednu manju sobicu. Ima dva mokra čvora. .. a ova nekretnina ima mogućnost da se može podeliti u dve stambene jedinice. i što bi svaka imala sopstveni ulaz u stan. Izolacija je fenomenalna zbog debelih zidova, tako da je leti prijatno, nikad nije previše vruće , a zimi nije previše hladno. Stan se nalazi u polusuterenu, silazi se šest stepenika, i dvostrano je orijentisan. Odličan je i kao investicija za izdavanje studentima, porodicama, za poslovni prostor, za stan na dan, za za razne vrste delatnosti. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Kablovska, Internet, Interfon,
Stari Grad Kalemegdan Tadeuša Košćuška Jednoiposoban prodaja Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, nalazi se ovaj lep jednoiposoban stan, okrenut ka dvorišnoj strani, izolovan od buke. Poseduje prostran dnevno kuhinjsko trpezarijski boravak , i odvojenu spavaću sobu. Kuhinja vrlo lako može da se odvoji i bude zasebna celina. Stan je idealan kako za život , tako i kao investicija za izdavanje(..idealno stan na dan) Uknjižen. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Trosoban Njegoševa stan Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Četvorosoban Lješka Na najboljoj lokaciji u blizini svih neophodnih sadržaja za lep i ugodan život, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje. Stan ima dva nivoa. U donjem nivou je 51m2 , uknjiženo, a u gornjem nivou isto toliko ali zbog kosina je korigovana kvadratura, i u kom takođe ima kupatilo i deo predviđen za kuhinju sa elektro instalacijama, tako da može biti zasebna celina, koju samo stepenice povezuju . U zgradi postoji centralno grejanje, pa ko želi može da priključi na Toplanu. Računi za infostan su oko hiljadu dinara, minimalni. Kvalitet ponude , kvadrature i cene je odličan. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Jednosoban prodaja Kopaonik Centar - Treska U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane