Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Studentska

slične nekretnine * :

Stara Pazova prodaja Stara Pazova Stara Pazova okolina Surduk Prodajemo plac površine 52,5ari u Surduku na prelepoj lokaciji na samoj litici sa pogledom na Dunav. Dozvoljena je gradnja. Nalazi se na 150m od asfaltnog puta i ima moguċnost priključivanja na vodu, struju i gas. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Stara Pazova Stara Pazova okolina Surduk prodaja Prodajemo plac površine 52,5ari u Surduku na prelepoj lokaciji na samoj litici sa pogledom na Dunav. Dozvoljena je gradnja. Nalazi se na 150m od asfaltnog puta i ima moguċnost priključivanja na vodu, struju i gas. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Novi Beograd Blok 32 (Crkva sv. Dimitrija) 0,0 soba Bulevar Zorana Đinđića pomoćni objekti Izdaje se garažno mesto sa elektropunjačem u poslovnom objektu u Blok-u 32 kod Crkve svetog Dimitrija. Video nadzor 24h. Agencijska provizija se plaća u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
prodaja Čukarica Sremčica Šestosoban Porodice Marinković Kuća sagrađena 1976 godine, uknjižena na 420 kvm kao i pomoćni objekat na 90 kvm, i plac na 16 ari. Dve etaže plus tavanski prostor, spavaći blok je kompletno na prvom spratu, gde se nalaze tri master sobe (sobe sa kupatilom), dnevni atelje i dve terase. Na prizemlju se nalazi garaža (za dva parking mesta) kotlarnica, vešernica, velika dnevna soba i nastavaku soba (atelje), kuhinja, trpezarija i dve velike terase. Tavanski prostor može biti interesantan za više namena. Kuća može biti i kao investicija za poslovni ili kancelarijski prostor ( ili za još neku namenu). Pomoćni objekat može imati višenamensku upotrebu. Prostorije: prizemlje: dve garaže, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, soba, kupatilo, dve terase. I nivo: tri apartman sobe, dnevna soba, dve terase. Pomoćna prostorija zasebna 89 kvm. Agencijska provizija 2%.
Trosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Novi Beograd Blok 32 (Crkva sv. Dimitrija) Bulevar Zorana Đinđića Na prestižnoj lokaciji na Novom Beogradu - Blok 32 u ul. Bulevar Zorana Đinđića, izdaje se lux polunamešten stan. U cenu je uračunato i jedno garažno mesto u podzemoj garaži, kao i ostava u podrumu. U neposrednoj blizini nalazi se TC Merkator, a u samom stambeno-poslovnom kompleksu su razni infrastrukturni sadržaji koji omogućavaju vrhunski kvalitet života i poslovanja. U zgradi je obezbeđenje 24h. Stan se izdaje polunamešten na duži vremenski period. Prostorije: hodnik, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe,dva kupatila. Agencijska provizija se plaća u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
Beograd izdavanje Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Novi Beograd Blok 32 (Crkva sv. Dimitrija) Bulevar Zorana Đinđića Trosoban Na prestižnoj lokaciji na Novom Beogradu - Blok 32 u ul. Bulevar Zorana Đinđića, izdaje se lux polunamešten poslovni prostor. U cenu je uračunato i jedno garažno mesto u podzemoj garaži, kao i ostava u podrumu. U neposrednoj blizini nalazi se TC Merkator, a u samom stambeno-poslovnom kompleksu su razni infrastrukturni sadržaji koji omogućavaju vrhunski kvalitet života i poslovanja. U zgradi je obezbeđenje 24h. Poslovni prostor se izdaje polunamešten na duži vremenski period. Prostorije: hodnik, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe,dva kupatila. Agencijska provizija se plaća u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Knićaninova Trosoban prodaja Izuzetan salonski stan u odličnoj predratnoj zgadi, na odličnoj lokaciji, u mirnom delu ulice. U prizemlju stambene zgrade se nalazi garaža površine 24m2 - postoji mogućnost kupovine po ceni od 42.000e. Stan je za svaku preporuku, idealan za miran porodični život, kao i za poslovni prostor. Dvostrano orijentisan istok-zapad, sunčan i svetao. Grejne površine 70 kvm + 6 kvm terasa. Prostorije: salon - dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%
Palilula Palilula lokacija Padinska skela Trosoban Jabučki rit stan 3.0, Padinska skela, Jabučki rit, 70m2, 2/3, EG, 2 terase, parking, podrum. U ponudi očuvan stan, okružen parkom, zelenilom. Stan se sastoji od predsoblja iz kojeg se ulazi u sve prostorije: kuhinja, trpezarija, ostava i terasa, kupatilo, mokri čvor, dnevni boravak, dve spavaće sobe, iz jedne se izlazi na terasu. U blizini je osnovna škola, vrtić, dom zdravlja. Otkup Provizija 2%. 064/17-31-427 065/33-24-166 R-ID: #2437 Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Šavnička Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Kuhinjski elementi, Sudopera, Klima, Stara gradnja. Odmah useljiv
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Trešnja Četvorosoban prodaja U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina stan Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Grocka - Kaluđerica Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još 7 stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Ružice Sokić Dvosoban Na granici Karaburme i Mirijeva, nalazi se čitav kompleks zgrada novije gradnje. Na 2 minuta od autobuske stanice, prodaje se ovaj prelep stan , vrlo prostran, svetao, dvostrano orijentisan i bez ulaganja. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije koje su vrlo komforne, a iz dnevne sobe je izlaz na veliku, lepu terasu. Retko u ponudi. Parking mesto. Samo za keš kupce. Ag, provizija 2%.
Vračar Kalenić Troiposoban prodaja Lep salonski stan, sa tri sobe , odvojenim dnevnim boravkom, , kuhinjom i velikom terasom Stan se vrlo lako može adaptirati na razne načine, u skladu sa potrebama budućeg kupca.. Stan ima 65m2 grejne površine i terasu od 12m2, kao i ostavu i pripadajući podrum. Stan je trostrano orijentisan, bez buke, jer je zgrada uvučena od glavne ulice. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Klima, Kablovska, Telefon, Interfon, Salonski stan.
Čukarica Cerak Trosoban Kosmajska stan U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Trošarina Trosoban Bulevar Oslobođenja Na prelepoj lokaciji, punoj zelenila, okruženo svim sadržajima za lagodan život(, škola, vrtići, fakulteti, pijaca, Lidl..a i saobraćajna veza sa svim delovima grada je odlična).nalazi se ova vrlo kvalitetne gradnje, zgrada, iz 1999godine. Stan je trenutno u funkciji dve stambene jedinice, ali vrlo lako se može vratiti u prvobitno stanje i biti vrlo konforan i prostran. Stan je dvostran, sa prelepom terasom i pogledom na Voždove kapije. Ulaganja nisu potrebna. Uknjižen je. Grejna površina je 108m2+ dve terase. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Železnik Radnih akcija U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane