Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Padinska skela Jabučki rit

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Dvoiposoban Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Čukarica Žarkovo Šavnička Trosoban prodaja Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Kuhinjski elementi, Sudopera, Klima, Stara gradnja. Odmah useljiv
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Trosoban Njegoševa stan Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Četvorosoban Trešnja U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban prodaja U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još 7 stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Ružice Sokić stan Na granici Karaburme i Mirijeva, nalazi se čitav kompleks zgrada novije gradnje. Na 2 minuta od autobuske stanice, prodaje se ovaj prelep stan , vrlo prostran, svetao, dvostrano orijentisan i bez ulaganja. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije koje su vrlo komforne, a iz dnevne sobe je izlaz na veliku, lepu terasu. Retko u ponudi. Parking mesto. Samo za keš kupce. Ag, provizija 2%.
prodaja Vračar Kalenić Troiposoban Lep salonski stan, sa tri sobe , odvojenim dnevnim boravkom, , kuhinjom i velikom terasom Stan se vrlo lako može adaptirati na razne načine, u skladu sa potrebama budućeg kupca.. Stan ima 65m2 grejne površine i terasu od 12m2, kao i ostavu i pripadajući podrum. Stan je trostrano orijentisan, bez buke, jer je zgrada uvučena od glavne ulice. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Klima, Kablovska, Telefon, Interfon, Salonski stan.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Kosmajska U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Trošarina Bulevar Oslobođenja Trosoban Na prelepoj lokaciji, punoj zelenila, okruženo svim sadržajima za lagodan život(, škola, vrtići, fakulteti, pijaca, Lidl..a i saobraćajna veza sa svim delovima grada je odlična).nalazi se ova vrlo kvalitetne gradnje, zgrada, iz 1999godine. Stan je trenutno u funkciji dve stambene jedinice, ali vrlo lako se može vratiti u prvobitno stanje i biti vrlo konforan i prostran. Stan je dvostran, sa prelepom terasom i pogledom na Voždove kapije. Ulaganja nisu potrebna. Uknjižen je. Grejna površina je 108m2+ dve terase. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Čukarica Železnik Radnih akcija Dvoiposoban prodaja U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića stan Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Grocka - Vrčin Žikice Jovanovića Španca Petosoban u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban prodaja U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Zvezdara Lion Crveni Krst Dojranska poslovni prostor Na odličnoj lokaciji , na Crvenom krstu, u blizini škole Jelene Ćetković, nalazi se ovaj lokal na dva nivoa. U nivou prizemlja je 40m2, a u polusuterenu 43m2. Takođe postoji i garažno mesto, klackalica 11m2. Ispred lokala je ograđen deo za sedenje, tako da je ovaj lokal idealan za pekare, poslastičarnice, salone, školice, ordinacije. Uknjižen. Cena je 110000+ pdv, Ag. provizija 2%
prodaja Palilula Karaburma Jednosoban Diljska U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Jednoiposoban izdavanje Beograd Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Slavonska Potpuno opremljen stan u odličnoj zgradi, na odličnoj lokaciji u Zemunu. Parking mesto sa rampom na daljinsko upravljanje. Zgrada i parking pod video nadzorom. Stan je nov, sa svim potrebnim namestajem i uređajima u garanciji. Preciscivac vazduha i roletne sa elektro podizačima. Grejanje etažno sa samopripadajućim kotlom, I tajmerom za štednju energije. Pripadajući prostor za odlaganje bicikla. Miran i bezbedan kraj Zemuna, blizina Zemunskog keja. U krugu od 100 m Osnovna škola, crkva, vrtic. Odlična povezanost sa centrom grada i auto putem. Dnevna soba, spavaca soba, kuhinja, kupatilo, hodnik, terasa, ostava. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Kontakt telefon 0641370528 Agent Darko broj posrednika 4729* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane