Novi Sad  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Novi Sad prodaja Rakovac -

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Kanarevo Brdo Borska Trosoban SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Kanarevo brdo, Borska, 3.0, 90 m2 sa terasom, IV od IV sprata, eg, tel, bez lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, inverter klima, uknjizen na 90 m2, iznad stana postoji velika prostorija - poput ostave, novogradnja. Stan je veoma luksuzan i prodaje se sa kvalitetnim namestajem. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na prelepu terasu sa divnim pogledom, spavaca soba sa kupatilom, decija soba sa garderoberom, kupatilo i ostava iznad stana. Zgrada se nalazi na prelepoj lokaciji Kanarevog brda - blizina osnovnih i srednjih skola, vrtica, Doma zdravlja, marketa, pijace, vise linija gradskog prevoza. Cena 215 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Kopaonik Kraljevi čardaci Jednosoban prodaja Luksuzno opremljen apartman površine 30m2, koji se nalazi u sklopu hotelsko-apartmanskog kompleksa Kraljevi čardaci SPA. Apartman je smešten na 7-om spratu u samoj središnjoj badži sa pogledom na Pančićev vrh i prodaje kompletno opremljen. Kapaciteta za 4 osobe ili cak i 5 ako ima dece. Struktura: Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, kuhinjom, spavaća soba – sa francuskim ležajem, kupatilo sa italijanskim tušem veoma prostran (110x110), mašina za pranje veša,kompletno podno grejanje. Lokacija: Hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci SPA nalazi se na Kopaoniku, na 4,5 km od turističkog centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Hotelski sadržaj: Gostima je na raspolaganju pansionski i a la carte restoran, pivnica, frizerski salon, kongresna sala, lobby bar, bar pored bazena, recepcija 24/7, igraonica za decu (sa čuvanjem dece), igralište i sankalište za decu, teniski i fudbalski teren, bežični internet u celom kompleksu, skijašnica i ski servis na 30 m od staze Malo Jezero, 3 otvorena parkinga, punjač za električna vozila, organizovan prevoz minibusom na svakih pola sata do skijališta. Spa i wellness centar se prostire na 900m2 i u svom sastavu ima: zatvoren bazen dimenzija 14 x 6m sa jacuzzi-em, bazen dimenzija 10 x 5m i jacuzzi sa grejanom vodom na otvorenom, finsku saunu, bio saunu (ruska banja), aroma – parno (tursko) kupatilo, mali hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe, Float spa kapsulu i sobe za masažu. Kraljevi čardaci imaju i dečju wellness zonu. Mogucnost VIP zakupa kompletnog SPA centra tokom noci. Maxi prodavnica, kladionica, apoteka i bankomat povezani toplom vezom sa apartmanom. U izgradnji je gondola koja ide od kompleksa do turistickog centra. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br. 2 Aleksandar
Palilula Karaburma Jednosoban Mirijevski bulevar stan U prilici smo da Vam ponudimo odličan jednosoban stan na Karaburmi. Stan je kompletno namešten, odmah useljiv, u neposrednoj blizini prodavnica, prevoza, tržnih centara, male pijace, škole i vrtića. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci! Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737. Agencijska provizija 50%
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Trosoban Meštrovićeva Na prodaju funkcionalan trosoban stan u Meštrovićevoj, u blizini svih infrastrukturnih objekata, neophodnih za udoban gradski život (škola, vrtić, dom zdravlja, pijaca, prodavnice...). Stan se sastoji od velike dnevne sobe, dve spavaće sobe, dva toaleta, prostrane kuhinje, špajza i hodnika. Poseduje lođu od 5.5m2, koja je uključena u uknjiženu kvadraturu od 77m2. Ima i pripadajući podrum od 8m2. PVC stolarija je u svim prostorijama, osim u jednoj spavaćoj sobi. Stan je jednostran, jugozapadno orjentisan, okrenut ka ulici i zahteva određena ulaganja. Saobraćajno odlično povezan sa svim delovima grada. Pored zgrade je i park sa igralištem za decu, kao i parking na kojem uvek ima mesta za vozila stanara. Kontakt:Jelena Arsenović, 065/810-4000. Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Strumička Nedavno renoviran stan, lepo osvetljen prirodnom svetlošću smešten na odličnoj lokaciji, u blizini izlaska na autoput, a takodje ima i odličnu povezanost gradskim prevozom. Jedno parking mesto je obezbeđeno, a postoji mogućnost i zakupa još jednog. Pogodan i za samce, a i za tročlanu porodicu. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 MB08 .
Beograd izdavanje Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Čika Ljubina Četvorosoban Namešten, 4.0, cg, renoviran, 4/6, lift, terasa. Izdaje se luksuzan, komforan, četvorosoban stan u strogom centru grada. Kompletno je renoviran. Ima hodnik, dnevni boravak, trpezariju, odvojenu kuhinju, 3 spavaće sobe, kupatilo i toalet, terasu i dva francuska balkona. Izolacija odlična, nema buke. Ima 3 tv-a, 3 klime, internet. Zgrada ima interfon, video nadzor, lift. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
Pančevo Margita Četvorosoban prodaja Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Margita Dvosoban stan Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo Margita Dvosoban Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo Margita Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
JUŽNO-BANATSKI OKRUG prodaja Pančevo Margita Dvosoban Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Margita Dvosoban prodaja Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Margita Četvorosoban stan Uknjžen stan u novogradnji, rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo Margita Četvorosoban Uknjžen penthouse u novogradnji, sa odličnim pogledom na grad. Rok završetka radova do kraja 2024. Zgrada na odličnoj lokaciji, kvalitetne gradnje sa urednom papirogijom. Oglašena cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta u prizemlju zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Podmorničara Đorđa Mitrovića Izuzetan, kompletno opremljen stan. Veoma svetao i prostran. Nalazi se kod Trening centra Mirijevo, na 3 min. od autobuske okretnice, u neposrednoj blizini pijace. Sastoji se od ulaznog hodnika sa ogledalom i cipelarnikom, dnevne sobe (sa garniturom koja se širi) sa trpezarijskim delom, kuhinje, lođe, spavaće sobe sa francuskim ležajem i plakarom. Grejanje na struju i inverter klimu. Odmah useljiv. Garažno mesto uključeno u cenu. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Indjija prodaja Indjija Indjija Stanu u centru grada a u mirnoj uličici. U strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom sa izlaskom na terasu površine od oko 15-tak m2, dve spavaće sobe i kupatila. Stan je useljen pre dve godine, uknjižen, čistog vlasništva. Patosi su u kermaici i tarketu, stolarija je kvalitetna alu-pvc sa komarnicima i roletnama. Grejanje je centralno na gas, sa zasebnim brojilom kao i zasebnim brojilima za struju i vodu. Uz stan prodaju se i dva garažna mesta u garaži kao i jedno parking mesto u dvorištu zgrade. Stan se prodaje kompletno namešten sem iznošenja ličnih stvari.
Voždovac Banjica I II Bulevar JNA Petosoban prodaja Veoma intersantnog arhitektonskog rešenja , koja na osnovu od 169m2 nudi mogućnost povećanja korisnog prostora za oko još 150 m2 , zbog visine na drugoj etaži koja iznosi cca 8m , plus vidikovac na mansardnom krovu . Kuća datira iz 1956 god , građena je duplom velikom ciglom i predstavlja idealnu osnovu za savršenu mogućnost nadogradnje. Kuća je u sivoj fazi . Legalizovana. Idealna za porodice koje žele na jednom mestu udobno stanovanje i mogućnost obavljanja porodičnog biznisa . Prelepo kaskadno dvorište u mediteranskom stilu , ograđeno visokom zidanom ogradom , dužine pedest-šezdeset metara od kapije sklanja vas od gradske vreve i stvara utisak da ste na odmoru. Kada izađete iz dvorišta izlazite direktno na Bulevar JNA, tzv Avalski drum, koji povezuje Avalu i Slaviju: u desnu stranu na 6 km od Terazija, a na levu stranu na 5 km od autoputa-petlja 1000 ruža . Na samom ulasku u dvorište ima parking prostor za minimum 4 automobila , a ispred dvorišta takođe je prostor za parkiranje 3 automobila. Iza kuće je voćnjak na površini od cca 3-4 ara.
Voždovac Banjica I II Dvosoban Bulevar Oslobođenja stan Kompletno renoviran veliki dvosoban stan u blizini pijace, škole, obdaništa, gradskog prevoza, sportskog centra.... Stan se sastoji od moderne kuhinje, trpezarije i dnevne sobe koja ima izlaz na terasu. Iz spavaće sobe se ulazi u veliko kupatilo koje ima kadu i tus kabinu. Stan ima WC, ostavu i dosta ugradnih ormana. U kuhinji je sva ugradna tehnika vrhunskih proizvodjača. Sve roletne se podizu na daljinski, a u sobama su ugradjeni moderni klima uredjaji. Uz stan se moze kupiti i garaža koja se nalazi u okviru zgrade po ceni od 28,000 eura. Na garazi su ugradjena moderna roll vrata sa daljinskim upravljanjem.
prodaja Zvezdara Lion Jednoiposoban Gospodara Vučića 1.5, Lion, Gospodara Vučića, LUX, 36m2, 5/7, EG, lift, terasa, parking mesto, nov. Moderan, svetao, uknjižen stan sa divnim pogledom u novijoj zgradi. Prodaje se sa nameštajem i sa parking mestom u garaži zgrade. Odlična investicija. Blizina parkova, marketa, gradskog prevoza, Bulevara kralja Aleksandra. Preporuka. Uknjižen. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2438Kuhinjski elementi, Sudopera, Plakari/Ormani, Kreveti, Šporet, Frižider, Veš mašina, Mašina za sudove, TV, Klima,
Trosoban prodaja Inđija Okolina - Čortanovci Železnička Kuća Čortanovci, Železnička, 60m2, plac 41,33 ara, terasa, garaža, podrum. Prodaje se plac od 41 ar sa uknjiženom kućom od 60m2, mereno 86m2, sa podrumom i garažom. Struja, voda bunarska. Uknjiženo je 1/1, privatna svojina. Preporuka. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2439
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane