Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd izdavanje Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Majke Jugovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Kajmakčalanska Garsonjera Zvezdara, Crveni krst - Kajmakčalanska 0.5, 27m2 (terasa 2m2), VPR/5, CG, klima, interfon Kompletno sređena garsonjera sa terasom, orijentisan kontra od ulice. Prodaje se nameštena, bez potrebe za ulaganjem! Nalazi se na odličnoj lokaciji, na par minuta od Bulevara kralja Aleksandra i pozorišta na Crvenom krstu. Nedaleko su marketi, apoteke, kao i prevoz koji povezuje sve delove grada. Odmah useljiv! Uknjižen na 25m2, a stvarna merena kvadratura sa terasom iznosi 27m2. Agencijska provizija 2%. Agent Živica Bogosavljević: 065/27-58-140 (licenca br. 1310) Interfon, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Voždovac FON Dvosoban izdavanje Na izuzetnoj lokaciji na Voždovcu, u neposrednoj blizini FON-a, nalazi se ovaj moderno namešten stan dostupan za iznajmljivanje. Stan se prostire na 60 m2 i sastoji se od prostrane spavaće sobe, udobne terase idealne za opuštanje, odvojene kuhinje opremljene modernim aparatima i funkcionalnom garsonjerom. Ova nekretnina predstavlja savršen izbor za one koji traže udoban, moderno uređen dom u srcu grada, sa blizinom svih potrebnih sadržaja i jednostavnim pristupom javnom prevozu. *depozit *dozvoljeni kućni ljubimci Agencijska provizija 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Klima, Stara gradnja.
Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Trosoban stan Prodaje se uknjižen stan na prvom spratu zgrade izgradjene 1985. Stan poseduje dnevni boravak, kuhinju ,kupatilo, dve spavace sobe , terasu ,ostavu i podrum. Slobodnih mesta za parkiranje ima dovoljno za sve stanare zgrade. Stan ima centralno grejanje,sbb i internet. Dostupan i za kes i za kreditne kupce. Agencijska provizija 2%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
prodaja Rakovica Kneževac Jednoiposoban Kneževačka Prodaje se stan na dobroj lokaciji u Rakovici u Kneževačkoj ulici na 3 spratu od 51 m2 sa terasom . Izlaz na terasu iz kuhinje i sobe. Stan je u postupku uknjižbe. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br. 2 Radmila
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Bulbuder Varovnička U prilici smo da Vam ponudimo sjajan kompletno namešten jednoiposoban stan koji se sastoji od:dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Stan poseduje svoje parking mesto u garaži. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Kontakt:Miloš Lukovac, 060/4490-080. Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Vračar Hram Patrijarha Varnave Izdaje se poslovni prostor kod Hrama Svetog Save površine 75m2. Jedinica je površine 75m2 i sastoji se iz prijemnog odeljenja sa čajnom kuhinjom, velike kancelarije, dve manje kancelarije, hodnika i dva kupatila. Prostor je dobro osvetljen, renoviran, klimatizovan i priključen na centralno grejanje. Nalazi se u elitnom delu Vračara, na svega minut hoda od Hrama Svetog Save. Smešten je u dobro održavanoj salonskoj zgradi koja predstavlja duh i tradiciju centra Vračara. Visina plafona je 3,2m, a sa prozora koji gledaju ka ulici se pruža pogled na Hram Svetog Save. Lokacija u samom centru grada u blizini mnogih restorana, Narodne biblioteke, Slavije i Autokomande koja omogućava brz pristup autoputu, čine ovaj prostor idealnim za male firme. Naročito je pogodan za privatnu lekarsku ordinaciju i advokatsku kancelariju obzirom na blizinu Kliničkog centra Srbije i Drugog osnovnog suda u Beogradu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Zvezdara Ðeram Branka Krsmanovića Trosoban prodaja Odličan trosoban stan na zaista visokom prizemlju (oko 2m). Kompletno renoviran (kao i instalacije), pre 5 godina. Odmah useljiv. Uknjižen na 66m2. Dvostrano orijentisan. Ugradni elementi ulaze cenu. Iza zgrade imaju veliko betonirano dvorište. Etažno grejanje ali centralno je sprovedeno u zgradi, tako da je moguće priključiti se. Stara gradnja je u pitanju, vrlo kvalitetna. Iz 1972godine Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Dorćol donji Jednosoban Venizelosova stan Nov, namešten, centralna klima, francuski balkon, optički internet, lift, interfon, video nadzor, 24/7 obezbeđenje. Odličan, neuseljavan prostran jednosoban stan u novoizgrađenom kompleksu Novi Dorćol. Stan je severoistočne orijentacije, svetao i kompletno namešten. Poseduje smart home daljinsko upravljanje, podesivu rasvetu, centralnu klimu, grejanje je centralno sa kalorimetrom tako da su režijski troškovi niski. Mikrolokacija izuzetna, na donjem Dorćolu, nadomak Skadarlije i centra grada sa jedne strane i Dunavskog keja sa druge. Svi sadržaji neophodni za kvalitetan život nalaze se kako u samom kompleksu Novi Dorćol tako i u neposrednom okruženju. Postoji mogućnost korišćenja garažnog mesta uz doplatu. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena Ostali troškovi su max do 130e u zimskom periodu Obavezan je depozit u visini 1 mesečne rente Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .
izdavanje Vračar Slavija Birčaninova Vrlo lep poslovni prostor u ponudi za sve vrste kancelarijskog posla u samom centru na Slaviji.Na duži vremenski period. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Todorović br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Vojvode Toze U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban kompletno renoviran i namešten stan u kući koji se nalazi na Lekinom brdu. Kuća je lepo održavana. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom (open spice) kupatilom sa podnim grejanjem, garderober i terasom. Stan za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
ZLATIBORSKI OKRUG prodaja Zlatibor Golija Idealno za investiciju. Na prodaju plac na Zlatiboru površine 731m2, sa mogućnošću izgradnje zgrade. Odlična lokacija, u mirnom kraju, sa pogledom na Čigotu i Tornik, u neposrednoj blizini kuće Milića od Mačve, na oko 1km od centra. Na placu se nalazi porodična, troetažna, stambena zgrada uknjižene površine osnove od 63m2. Odlična infrastruktura, dva nova asfaltna puta uz plac, gradska voda, struja, gas, kanalizacija, optički kabl. Uknjiženo, bez tereta i zabeležbi. Informacija o lokaciji. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Vračar Krunski venac Kumanovska izdavanje Lokal na odličnoj lokaciji, u novijoj zgradi. Izdaje se prazan, renoviran. Poseduje izlog, mokri čvor, centralno grejanje, klima uređaj. Idealan za kancelariju. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Senjak Četvorosoban stan Savski venac, Senjak, Kuršumlijska; 140m2, 4.0, VPR, eg na gas, klima, alarm, dvorište, parking; U ponudi je polunamešten salonski stan u otmenoj kući na Senjaku. Prostorije: antre, dva salona, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, ostava i tehnička soba. Stan je svetao i prozračan, a ispred i oko kuće su trem i dvorište sa puno zelenila. Opremljen je bezbednosnim sistemom 24/7. Troškovi grejanja su uračunati u iznos mesečne zakupnine. Idealan je za sve vrste poslovnih delatnosti. Odlična mirkrolokacija: blizina Francuske škole, pijace, Maxi i IDEA marketa, Lily-ja, kafića, brojnih obejkata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život i uspešno poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Autokomanda Trosoban Kumodraška U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Kosmajska U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Rakovica Miljakovac Miljakovac 3 Miljakovačka šuma Petosoban Kuca je gradjena u skladu sa konceptom savremenog zivljenja - puno svetlosti, zivot uz zelenilo, izlaz na 3 velike terase - a opet je izolovana od spoljnjeg sveta. Nalazi se na samom pocetku Miljakovca lll, gde je i bus-okretnica 48- ce.U prizemlju su prostrani dnevni boravak, kuhinja, garderober, 3 sobe i kupatilo, a suteren je veliki /120m2 /, otvoren prostor u kojem su objedinjeni dnevni boravak, kuhinja sa sankom i kupatilo. U njega se ulazi iz baste, ali i sa sprata iznad. Do kuce je garaza i pomocna prostorija. Okruzuje je basta od 7 ari koja, sa drvenastim zelenilom, funkcionalno i estetski nadopunjuje objekat. Vlasnik je kucu gradio za sebe i porodicu, te se kvalitet gradnje ne dovodi u pitanje. Moguca kupovina na kredit. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Jednoiposoban prodaja Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina stan Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane