Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Niška

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Botanička bašta Ruvarčeva Dvosoban Prodajemo odličan dvosoban stan, površine 53m2, u mirnom delu Palilule, u neposrednoj blizini Botaničke bašte, škola, vrtića, supermarketa i autobuskih linija. Stan je renoviran i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe i trpezarije, kuhinje spavaće sobe i kupatila. Pogodan je za život, ali i kao investicija za izdavanje. Samo za gotovinske kupce jer je uknjižen na idealne delove. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.
Zvezdara Zvezdara lokacija Deset avijatičara Dvosoban izdavanje Izdajemo odličan dvosoban u ulici Deset avijatičara, na trećem spratu zgrade sa liftom. Nalazi se u mirnom kraju, okružen zelenilom i na samo par minuta od supermarketa, škola, vrtića i autobuskih linija. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa izlazom na terasu, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Izdaje se kompletno namešten. Odmah useljiv! Depozit u visini dve mesečne kirije. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Vračar Crveni krst Troiposoban Grčića Milenka stan Prodajemo odličan, troiposoban stan, površine 71m2, u blizini Beogradskog dramskog pozorišta. Nalazi se u održavanom soliteru koji poseduje 3 lifta. U neposrednoj je blizini škole, vrtića, supermarketa i autobuskih linija. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe, kuhinje sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe i kupatila. Zbog svoje strukture pogodan je za porodičan život. Uknjižen je bez zabeležbi i tereta i postoji mogućnost kupovine putem stambenog kredita. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Zemun Zemun polje centar Zemun (Centar) Dvosoban Teodora Hercla Vertikala prizemne kuće u zajedničkom dvorištu sa još 3 stana, sa mogućnošću pripajanja tavanskog prostora, prizemnom delu i proširenja postojećeg prostora. Dobar položaj kuće i lokacija istog. Može se koristiti u funkciji stambenog ili poslovnog prostora. Prostorije: I nivo: podrum II nivo: prizemlje: predsoblje, kuhinja, soba, soba sa kupatilom, kupatilo, terasa. III nivo: tavan Agencijska provizija 2%.
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Blok 67 Jurija Gagarina Stan je odmah useljiv, uredan i trenutno se dodatno oprema. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija se plaća u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Beograd izdavanje Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Kneza Miloša Dvosoban Izdaje se odličan, potpuno renoviran stan, u lepom delu ulice Kneza Miloša - u blizini Nemanjine. Stan se nalazi u staroj, ali uredno održavanoj zgradi. Uknjižen na 30m2, a mereno ima 40m2. Stan je svetao, funkcionalan, prostor odlično iskorišćen. Nalazi se na 6. spratu u zgradi sa liftom koji ide do 4. sprata. Pozicija stana i spratnost pružaju potpuni mir. Obavezan depozit. Za svaku preporuku. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija se plaća u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
Palilula Palilula Dalmatinska Četvorosoban prodaja -Na izuzetnoj lokaciji ,u centru grada, na jednoj od najtraženijih centralnih gradskih lokacija, u neposrednoj blizini Vukovog Spomenika i Tašmajdanskog parka, u lepo održavanoj zgradi ,nalazi se ova nekretnina. Izvanredna infrastrukturna pokrivenost i odlična transportna povezanost sa ostalim delovima grada i vangradskim destinacijama čini ovu nektetninu izuzetno atraktivnom i poželjnom. -Stan se nalazi na 6 spratu i trostrano je orijentisan. Po strukturi je 4-soban, sa odličnim rasporedom prostorija. Prostrani dnevni boravak ,kuhinjsko trpezarijski deo i jedna spavaća soba orijentisani su prema dvoristu, dok su druge dve spavace sobe orijentisane prema ulici. -U stanu je menjana spoljna stolarija,krov je kompletno zamenjen 2023 godine, renovirano kupatilo,toalet, iznad svega izuzetno funkcionalan; sve prostorije su prostrane i pravilnog su oblika,toalet i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju. -Uknjižen je na sadašnjeg vlasnika. -Može se koristiti i dodatna prostorija pored stana kao ostava - vešeraj, stan poseduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. Grejanje u stanu je centralno, ugrađena su tri individualna klima uređaja, u stanu ostaje deo nameštaja - ugradna kuhinja, plakari...
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Jednoiposoban Braće Jerković stan Stan 43m2 sa terasom, izvorno 1-soban adaptiran u 1.5 soban, 3. sprat u zgradi od 4 sprata. Grejanje na struju, TA, mali režijski troškovi. Zastakljena lođa , Veliki dnevni boravak i odvojena spavaća soba. Odlična lokacija, blizina prodavnica, pijace, škola, obdaništa i autobuskog stajališta. Dobra pozicija stana, stan ne gleda na ulicu već na zelenilo i park iza zgrade. Uknjižen stan, moguća kupovina preko stambenog kredita, za svaku preporuku... Za više informacija br.tel. 060/448-77-02, Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Nije poslednji sprat Može na kredit Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
prodaja Barajevo - Ravni gaj Duje Damnjanovića Barajevo, Ravni Gaj, Katastarska opština Barajevo, plac površine 8,60 ari, asfaltni put do placa, dovedena gradska voda - ima šaht i vodomer na placu, struja ispred placa. Odlična lokacija, oko 650m od skretanja za naselje Gaj i oko 1 km od centra Barajeva. Poseduje informaciju o lokaciji. Zona gradnje u građevinskom području, zona porodične gradnje. Uknjižen. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja. Za više informacija pozovite... Pedja 060/448-77-02
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković 3.0, Braće Jerković, 63m2, 7/11, CG, terasa, lift, 2 klime, sve novo. Opremljen svim novim nameštajem i uređajima. Sastoji se iz predsoblja, dnevne sobe, kuhinje, 2 spavaće sobe i zastakljene terase. Sve u stanu je novo. Internet, klime u sobama. Uknjižen. Equipped with all new furniture and appliances. It consists of an entrance hall, living room, kitchen, 2 bedrooms and a glazed terrace. Everything is new in the apartment. Internet, air conditioning, central heating. egistered. Provizija 50% Zorana Petrović 063/1811002 R-ID: #2445TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima,
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Put za Bubanju Šestosoban prodaja Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban Koste Nađa stan U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
prodaja Čukarica Železnik Dvoiposoban Radnih akcija U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Zemun Gardoš Sinđelićeva U najlepšem delu Zemuna, Gardošu, nalazi se ova kuća, koja se po svom ambijentalnom izgledu I pogledom na Dunav, uklapa u ovaj božanstveni , stari deo grada. Kuća se nalazi na jednom delu placa i sastoji od tri nivoa...svaki od njih može biti zasebna celina, kao tri stambene jedinice, U donjem delu , na nivou prizemlja je lokal od 43m2, a na gornjem nivou su dva stana po 84m2. Druga polovina placa je prazna, tako da je moguće na njemu , kao i samu kuću urediti za razne namene...kako za sam život, tako i kao mogućnost pretvaranja u ugostiteljski objekat, vrtić, školicu, kancelarijski prostor, ordinaciju i sl. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Autokomanda Kumodraška Trosoban prodaja U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
Čukarica Cerak Trosoban Kosmajska stan U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
prodaja Grocka - Kaluđerica Dvosoban Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane