Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Put za Bubanju Šestosoban prodaja Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban Koste Nađa stan U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
prodaja Čukarica Železnik Dvoiposoban Radnih akcija U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Zemun Gardoš Sinđelićeva U najlepšem delu Zemuna, Gardošu, nalazi se ova kuća, koja se po svom ambijentalnom izgledu I pogledom na Dunav, uklapa u ovaj božanstveni , stari deo grada. Kuća se nalazi na jednom delu placa i sastoji od tri nivoa...svaki od njih može biti zasebna celina, kao tri stambene jedinice, U donjem delu , na nivou prizemlja je lokal od 43m2, a na gornjem nivou su dva stana po 84m2. Druga polovina placa je prazna, tako da je moguće na njemu , kao i samu kuću urediti za razne namene...kako za sam život, tako i kao mogućnost pretvaranja u ugostiteljski objekat, vrtić, školicu, kancelarijski prostor, ordinaciju i sl. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Autokomanda Kumodraška Trosoban prodaja U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
Čukarica Cerak Trosoban Kosmajska stan U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
prodaja Grocka - Kaluđerica Dvosoban Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
Beograd prodaja Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Dvoiposoban Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) prodaja U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
Grocka - Vrčin Petosoban Žikice Jovanovića Španca kuca u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag. provizija 2%. U fazi knjiženja
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Dojranska Na odličnoj lokaciji , na Crvenom krstu, u blizini škole Jelene Ćetković, nalazi se ovaj lokal na dva nivoa. U nivou prizemlja je 40m2, a u polusuterenu 43m2. Takođe postoji i garažno mesto, klackalica 11m2. Ispred lokala je ograđen deo za sedenje, tako da je ovaj lokal idealan za pekare, poslastičarnice, salone, školice, ordinacije. Uknjižen. Cena je 110000+ pdv, Ag. provizija 2%
Palilula Karaburma Davorina Jenka Dvoiposoban prodaja U novom naselju između Karaburma i Mirijeva, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje, stara 10ak godina. Stan je dvoiposoban , vrlo funkcionalan, sa dve sobe i kuhinjsko trpezarijsko dnevnim boravkom. Stan je u fazi knjiženja, a zgrada je uknjižena. Ag. provizija 2%. U fazi knjiženja
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Ružice Sokić stan Na granici Karaburme i Mirijeva, nalazi se čitav kompleks zgrada novije gradnje. Na 2 minuta od autobuske stanice, prodaje se ovaj prelep stan , vrlo prostran, svetao, dvostrano orijentisan i bez ulaganja. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije koje su vrlo komforne, a iz dnevne sobe je izlaz na veliku, lepu terasu. Retko u ponudi. Parking mesto. Samo za keš kupce. Ag, provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Jednosoban Diljska U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Trošarina Bulevar Oslobođenja Na prelepoj lokaciji, punoj zelenila, okruženo svim sadržajima za lagodan život(, škola, vrtići, fakulteti, pijaca, Lidl..a i saobraćajna veza sa svim delovima grada je odlična).nalazi se ova vrlo kvalitetne gradnje, zgrada, iz 1999godine. Stan je trenutno u funkciji dve stambene jedinice, ali vrlo lako se može vratiti u prvobitno stanje i biti vrlo konforan i prostran. Stan je dvostran, sa prelepom terasom i pogledom na Voždove kapije. Ulaganja nisu potrebna. Uknjižen je. Grejna površina je 108m2+ dve terase. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane