Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Botanička Bašta Bulevar Despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Belička Dvosoban Zgrada iz 2018. Stan se prodaje namešten sa nameštajem sa fotografija. Nalazi se u mirnom delu Lekinog brda na samoj granici sa Vračarom. Stan ima ostavu dve terase, etažno grejanje na struju. Na spratu su samo dva stana. Brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Botanička Bašta Bulevar Despota Stefana Jednosoban prodaja Kompletno renoviran, uknjižen i odmah useljiv jednosoban stan preko puta Botaničke bašte. Sastoji se od hodnika, sobe, kuhinje i kupatila a ima i svoj podrum od 2m2 u sklopu zgrade. Zgrada je renovirana i redovno se održava. Ulaz je pod ključem i video nadzorom, poseduje interfon. U krugu od 300m nalaze se zelena pijaca, pošta, banka, vrtić, osnovna škola kao i nekoliko marketa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Dvosoban Novopazarska stan Odličan stan bez ulaganja, uknjižen na prodavca bez tereta i zabeležbi, korisne površine 49m2. Kompletno renoviran, na top lokaciji na Vračaru. Svetao, dvostrano orijentisan, odmah useljiv. Odličan raspored prostorija, ulaz u sve prostorije iz hodnika. Veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Pripadajući podrum. Mogućnost dogovora da nameštaj i sredstva tehnike ostanu kupcu uz određenu nadoknadu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Krnjača Amelije Erhart Gradsko građevinsko zemljište površine 23ara, okvirnih dimenzija 50x50m. U okruženju su izgrađene privatne kuće. Mogućnost kupovine i veće površine placa, po ceni od 5000 eur/ar. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Palilula Krnjača Amelije Erhart Gradsko građevinsko zemljište površine 11ari, okvirnih dimenzija 23x50m. U okruženju su izgrađene privatne kuće. Mogućnost kupovine i veće površine placa, po ceni od 5000 eur/ar. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina Jednoiposoban 1.5, 48m2( balkon 3m2), CG, klima, dva lifta, V/X, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjiženo 45m2. Prelep, kompletno opremljen, jednoiposoban stan u naselju Belville, površine 48m2. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini tržnog centra Delta city. Realizovana na konceptu jednostavnog i lagodnog života u savremenom okruženju sa obiljem sadržaja. Stan je jugoistočno dvostrano orijentisan, na 5. spratu od ukupno 10 spratova. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe otvorenog koncepta sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i zastakljena balkon lodja. Grejanje je centralno. Podne obloge su od parketa i pločica. U dnevno-trpezarijskom prostoru je postavljen klima uredjaj. Stolarija je PVC. Kreveti u obe sobe se rasklapaju – i kauč u spavaćoj sobi i ugaona garnitura u dnevnom boravku. Cena zakupa je 800,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. U cenu je uračunato i parking mesto koje je obezbedjeno rampom. Mesečne režije iznose oko 150 EUR (infostan, struja, održavanje, paket kablovske i interneta). Stan je raspoloživ od 01.09.2024. godine. Poželjni su zakupci na duži vremenski period. Odlična preporuka zbog lokacije, strukture stana i omogućenog obezbedjenog parkiranja. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Zvezdara Lion Ulcinjska Dvosoban izdavanje 2.0, 100m2( terasa 10m2), CG, lift, VI/VI, telefon, interfon, garažno mesto. Na legalizaciji. Lep stan na odličnoj lokacij u blizini Crvenog krsta i Bulevara kralja Aleksandra. Poseduje veliku terasu , dva kupatila, prostrane sobe. Nalazi se na poslednjem spratu , bez kosina. Zgrada ima lift. U cenu stana ulazi i garažno mesto. Dozvoljene male životinje kao kućni ljubimci. Kontakt 060/34 11 341 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
Zemun Nova Galenika Svetozara Papića poslovni prostor OBAVEZAN DEPOZIT U VISINI DVE MESEČNE ZAKUPNINE, OTKAZNI ROK JE 60 DANA! Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića; 87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava; U ponudi je polunamešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova. Izvanredna struktura: 4 kancelarije, ulazni hodnik, kuhinja, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Blizina Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za poslovni razvoj i napredak. Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini DVE mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Železnik Trosoban Svete Milutinovića Izuzetna stambena zgrada, na odličnoj poziciji u naselju Železnik. Zgrada useljena 2014 godine. Stan u dobrom stanju, bez ulaganja. Idealan za miran porodični život. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Železnik Svete Milutinovića Izuzetna stambena zgrada, na odličnoj poziciji u naselju Železnik. Zgrada useljena 2014 godine. Stan u dobrom stanju, bez ulaganja. Idealan za miran porodični život. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Mirka Banjevića Dvoiposoban 2.5, 72m2(lođa 5m2), 4/5, CG, lift, intefon, internet, ktv, ostava, podrum Mirijevo kao jedno od najvećih beogradskih naselja na opštini Zvezdara udaljeno je od centra grada 6,5 km. Kraj je infrastrukturno kompletno pokriven, saobraćajno brzo i lako povezan sa centrom tako i ostalim delovima grada i shodno tome postaje sve traženije mesto za život. U prilici smao da Vam ponudimo odličan dvoiposoban stan na četvrtom spratu petospratnice sa liftom, u ulici Mirka Banjevića. Zgrada od bele fasadne cigle kvaliteno je građena krajem osamdesetih godina, uredno je održavana i čista. Odlično locirana, blizu osnovne škole “Pavle Savić”, PS „Mirijevo“, pijace, prodavnica, vrtića, doma zdravlja, kao i više linija gradskog prevoza. Oko zgrade je prostran nezonirani parking i zelenilo. Sam stan je izuzetno lep i vrlo komforan, sa dva mokra čvora, dvostrano je orijentisan (istok-zapad), izuzetno svetao i bez buke, pogleda na zelenilo. Odlikuje ga savršeno funkcionalan raspored prostorija, lako je adaptibilan, a dodatnom komforu i udobnosti doprinosi i prostrana lođa idealna za uživanje po lepom vremenu. U izvornom je ali dobro očuvanom stanju. Grejanje je centralno a stan ima i pripadajući podrum površine oko 4m2. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele pravi porodičan stan u dobrom kraju za miran i udoban život. Od prostorija: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Uknjižen na 72m2 i odmah useljiv. Agent: Aleksandar Jovanović 064/136 58 17 R-ID: #5252 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Barajevo - Barajevo (mesto) Cara Lazara Jednoiposoban prodaja Stan od 43m2, po strukturi 1.5 soban sa odvojenom manjom spavaćom sobom. Stan je napravljen adaptacijom garaže. Ispred stana pripadajući parking. Prazan, odmah useljiv. Odlična lokacija, blizina autobuskog stajališta, prodavnice, pošte i nove ambulante u naselju Gaj. U neposrednoj blizini je i obdanište, muzička škola i novi sportski centar. Uknjižen...... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Više informacija, br.tel. 060/448-77-02 Internet, Kablovska, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Steve Žigona stan Stan 49m2 sa terasom, po strukturi 2-soban, prodaje se kompletno namešten stan. Komforan dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, prostrana spavaća soba, kupatilo i prostrana lepa terasa. PVC stolarija sa roletnama. Grejanje: norveški radijatori, mali režijski troškovi. Odlična lokacija, blizina Mirijevskog bulevra, odlična pozicija stana. Uknjižen, odmah useljiv. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika " SM nekretnine" Beograd. Za više informacija kontakt br. tel. 061/610-63-98TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
prodaja Gradska Lokacija - Petosoban Sutjeska 5.0, Ruma, Sutjeska, 160m2, plac 6 ari, gas, terasa, 2 etaže. Na prodaju kuća na dve etaže, sa pooićnim objektima i garažom na placu od 6 ari. Kuća je zidana 70-ih godina, izuzetnog kvaliteta. Fasada je kombinacija kamena i fasadne cigle što podseća na kuće mediterana. Grejanje na gas. Raspored prostorija u kući je sledeći: u prizemlju garaža, kuhinja sa trpezarijiom, dnevna soba. Etaže su povezane unutrašnjim stepeništem obloženim teracom i zidom od staklenih prizmi što daje prostoru dodatnu prirodnu svetlost. Na spratu su četiri spavaće sobe i kupatilo. Iz tri sobe se izlazi na dve odvojene terase. Kuća ima tavanski prostor. Brzo useljiva. Uknjižena. Provizija 2%. 063/77-20-223 R-ID: #2446 Izvorno stanje.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Aleksandra Bugarskog 3.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 63,65m2, 3/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2447
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Aleksandra Bugarskog Dvosoban 2.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 38,84m2, 1/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2448
Zvezdara - Aleksandra Bugarskog Dvosoban prodaja 2.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 42,58m2, 1/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2449
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvoiposoban Aleksandra Bugarskog stan 2.5, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 47,50m2, 1/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2450
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Aleksandra Bugarskog 2.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 38,35m2, 2/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2451
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Hram Sv. Save Kneginje Zorke Fantastična lokacija između Hrama Svetog Save i Slavije, 200m od hrama Svetog Save, 200m od Trga Slavija u blizini Kalenić pijace, 2 spavaće sobe. Veoma sigurna zgrada sa obezbeđenjem na recepciji i video nadzorom. Dostupno i garažno mesto uz doplatu. Centralizovani sistem za hlađenje i grejanje ''Fan coil''. Luksuzan stan, veoma prostran i svetao. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Kontakt telefon 0641370528 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane