Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Botanička Bašta Bulevar Despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Kalenić Novopazarska Dvosoban Odličan stan bez ulaganja, uknjižen na prodavca bez tereta i zabeležbi, korisne površine 49m2. Kompletno renoviran, na top lokaciji na Vračaru. Svetao, dvostrano orijentisan, odmah useljiv. Odličan raspored prostorija, ulaz u sve prostorije iz hodnika. Veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Pripadajući podrum. Mogućnost dogovora da nameštaj i sredstva tehnike ostanu kupcu uz određenu nadoknadu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Krnjača Amelije Erhart prodaja Gradsko građevinsko zemljište površine 23ara, okvirnih dimenzija 50x50m. U okruženju su izgrađene privatne kuće. Mogućnost kupovine i veće površine placa, po ceni od 5000 eur/ar. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Krnjača Amelije Erhart plac Gradsko građevinsko zemljište površine 11ari, okvirnih dimenzija 23x50m. U okruženju su izgrađene privatne kuće. Mogućnost kupovine i veće površine placa, po ceni od 5000 eur/ar. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Novi Beograd Belvil (A blok) Jednoiposoban Jurija Gagarina 1.5, 48m2( balkon 3m2), CG, klima, dva lifta, V/X, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjiženo 45m2. Prelep, kompletno opremljen, jednoiposoban stan u naselju Belville, površine 48m2. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini tržnog centra Delta city. Realizovana na konceptu jednostavnog i lagodnog života u savremenom okruženju sa obiljem sadržaja. Stan je jugoistočno dvostrano orijentisan, na 5. spratu od ukupno 10 spratova. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe otvorenog koncepta sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i zastakljena balkon lodja. Grejanje je centralno. Podne obloge su od parketa i pločica. U dnevno-trpezarijskom prostoru je postavljen klima uredjaj. Stolarija je PVC. Kreveti u obe sobe se rasklapaju – i kauč u spavaćoj sobi i ugaona garnitura u dnevnom boravku. Cena zakupa je 800,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. U cenu je uračunato i parking mesto koje je obezbedjeno rampom. Mesečne režije iznose oko 150 EUR (infostan, struja, održavanje, paket kablovske i interneta). Stan je raspoloživ od 01.09.2024. godine. Poželjni su zakupci na duži vremenski period. Odlična preporuka zbog lokacije, strukture stana i omogućenog obezbedjenog parkiranja. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Lion Ulcinjska 2.0, 100m2( terasa 10m2), CG, lift, VI/VI, telefon, interfon, garažno mesto. Na legalizaciji. Lep stan na odličnoj lokacij u blizini Crvenog krsta i Bulevara kralja Aleksandra. Poseduje veliku terasu , dva kupatila, prostrane sobe. Nalazi se na poslednjem spratu , bez kosina. Zgrada ima lift. U cenu stana ulazi i garažno mesto. Dozvoljene male životinje kao kućni ljubimci. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Zemun Nova Galenika Svetozara Papića OBAVEZAN DEPOZIT U VISINI DVE MESEČNE ZAKUPNINE, OTKAZNI ROK JE 60 DANA! Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića; 87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava; U ponudi je polunamešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova. Izvanredna struktura: 4 kancelarije, ulazni hodnik, kuhinja, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Blizina Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za poslovni razvoj i napredak. Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini DVE mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Železnik Svete Milutinovića Trosoban prodaja Izuzetna stambena zgrada, na odličnoj poziciji u naselju Železnik. Zgrada useljena 2014 godine. Stan u dobrom stanju, bez ulaganja. Idealan za miran porodični život. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Železnik Trosoban Svete Milutinovića stan Izuzetna stambena zgrada, na odličnoj poziciji u naselju Železnik. Zgrada useljena 2014 godine. Stan u dobrom stanju, bez ulaganja. Idealan za miran porodični život. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvoiposoban Mirka Banjevića 2.5, 72m2(lođa 5m2), 4/5, CG, lift, intefon, internet, ktv, ostava, podrum Mirijevo kao jedno od najvećih beogradskih naselja na opštini Zvezdara udaljeno je od centra grada 6,5 km. Kraj je infrastrukturno kompletno pokriven, saobraćajno brzo i lako povezan sa centrom tako i ostalim delovima grada i shodno tome postaje sve traženije mesto za život. U prilici smao da Vam ponudimo odličan dvoiposoban stan na četvrtom spratu petospratnice sa liftom, u ulici Mirka Banjevića. Zgrada od bele fasadne cigle kvaliteno je građena krajem osamdesetih godina, uredno je održavana i čista. Odlično locirana, blizu osnovne škole “Pavle Savić”, PS „Mirijevo“, pijace, prodavnica, vrtića, doma zdravlja, kao i više linija gradskog prevoza. Oko zgrade je prostran nezonirani parking i zelenilo. Sam stan je izuzetno lep i vrlo komforan, sa dva mokra čvora, dvostrano je orijentisan (istok-zapad), izuzetno svetao i bez buke, pogleda na zelenilo. Odlikuje ga savršeno funkcionalan raspored prostorija, lako je adaptibilan, a dodatnom komforu i udobnosti doprinosi i prostrana lođa idealna za uživanje po lepom vremenu. U izvornom je ali dobro očuvanom stanju. Grejanje je centralno a stan ima i pripadajući podrum površine oko 4m2. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele pravi porodičan stan u dobrom kraju za miran i udoban život. Od prostorija: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Uknjižen na 72m2 i odmah useljiv. Agent: Aleksandar Jovanović 064/136 58 17 R-ID: #5252 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Jednoiposoban prodaja Beograd Barajevo - Barajevo (mesto) Cara Lazara Stan od 43m2, po strukturi 1.5 soban sa odvojenom manjom spavaćom sobom. Stan je napravljen adaptacijom garaže. Ispred stana pripadajući parking. Prazan, odmah useljiv. Odlična lokacija, blizina autobuskog stajališta, prodavnice, pošte i nove ambulante u naselju Gaj. U neposrednoj blizini je i obdanište, muzička škola i novi sportski centar. Uknjižen...... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Više informacija, br.tel. 060/448-77-02 Internet, Kablovska, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Steve Žigona Dvosoban Stan 49m2 sa terasom, po strukturi 2-soban, prodaje se kompletno namešten stan. Komforan dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, prostrana spavaća soba, kupatilo i prostrana lepa terasa. PVC stolarija sa roletnama. Grejanje: norveški radijatori, mali režijski troškovi. Odlična lokacija, blizina Mirijevskog bulevra, odlična pozicija stana. Uknjižen, odmah useljiv. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika " SM nekretnine" Beograd. Za više informacija kontakt br. tel. 061/610-63-98TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Gradska Lokacija - Sutjeska Petosoban prodaja 5.0, Ruma, Sutjeska, 160m2, plac 6 ari, gas, terasa, 2 etaže. Na prodaju kuća na dve etaže, sa pooićnim objektima i garažom na placu od 6 ari. Kuća je zidana 70-ih godina, izuzetnog kvaliteta. Fasada je kombinacija kamena i fasadne cigle što podseća na kuće mediterana. Grejanje na gas. Raspored prostorija u kući je sledeći: u prizemlju garaža, kuhinja sa trpezarijiom, dnevna soba. Etaže su povezane unutrašnjim stepeništem obloženim teracom i zidom od staklenih prizmi što daje prostoru dodatnu prirodnu svetlost. Na spratu su četiri spavaće sobe i kupatilo. Iz tri sobe se izlazi na dve odvojene terase. Kuća ima tavanski prostor. Brzo useljiva. Uknjižena. Provizija 2%. 063/77-20-223 R-ID: #2446 Izvorno stanje.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Trosoban Aleksandra Bugarskog stan 3.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 63,65m2, 3/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2447
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Aleksandra Bugarskog 2.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 38,84m2, 1/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2448
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara - Aleksandra Bugarskog 2.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 42,58m2, 1/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2449
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Aleksandra Bugarskog Dvoiposoban 2.5, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 47,50m2, 1/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2450
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Aleksandra Bugarskog Dvosoban prodaja 2.0, Mirijevo, Aleksandra Bugarskog, 38,35m2, 2/3, EG, lift, terasa, parking, nov. Moderan svetao stan u zgradi u izgradnji. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Mogućnost kupovine na kretit. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Rok izgradnje je oktobar 2025. godine. U blizini škola, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Kompletna infrastruktura. Imamo više stanova različitih struktura. Mogućnost kupovine parking mesta. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2451
Vračar Hram Hram Sv. Save Trosoban Kneginje Zorke stan Fantastična lokacija između Hrama Svetog Save i Slavije, 200m od hrama Svetog Save, 200m od Trga Slavija u blizini Kalenić pijace, 2 spavaće sobe. Veoma sigurna zgrada sa obezbeđenjem na recepciji i video nadzorom. Dostupno i garažno mesto uz doplatu. Centralizovani sistem za hlađenje i grejanje ''Fan coil''. Luksuzan stan, veoma prostran i svetao. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Kontakt telefon 0641370528 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban BW Vizia Savski venac, Beograd na vodi – BW Vizia – BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE!!! 4.0, 109m2 (dve terase terase 13m2), 8/9, CG lift, telefon, interfon, garaža U ponudi je izuzetan trostrano orijentisan četvorosoban stan u zgradi BW VIZIA sa čak dve terease sa kojih se pružaju predivni pogledi ka buducem muzeju Nikole Tesle i Senjaku. Stan sadrži prostranu dnevnu zonu sa konceptom otvorenog plana, na koju se nadovezuje noćna zona sa svoje tri spavaće sobe sa pripadajućim kupatilima i vešernicom. Zgrada je smeštena uz pešačku pasarelu i u neposrednoj je blizini buduće osnovne škole, vrtića i hotela. Vaša vizija ispunjenog života. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! BW VIZIA je devetospratnica koja se nalazi u trećem redu zgrada od obale reke Save. Deo je novog stambenog kompleksa sa jugozapadne strane mosta Gazela. Izdužena parcela je oivičena bulevarima Vojvode Mišića i Vudroa Vilsona i funkcionalno podeljena na nekoliko međusobno povezanih zona, uključujući hotel sa 4 zvezdice, Kombinovani objekat zdravstvene i socijalne zaštite i zaštićeni objekat Fabrike papira Milana Vape koji će biti prenamenjen u muzej. BW VIZIA je koncipirana kao svojevrsno sportsko jezgro. Zelena pošumljena zona uz zgradu obuhvata poligon za penjanje, opremu za vežbanje na otvorenom i stazu za džoging. Uređeno unutrašnje dvorište je zamišljeno kao veliki park sa bujnim zelenilom i zajedničkim zonama za druženje, opuštanje i igru, a sadrži još i košarkaški teren u punoj veličini, dečje igralište i centralni deo sa velikim drvećem, koje stvara hladovinu i obezbeđuje privatnost od okolnih zgrada. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok završetka radova je 2027. Razdaljine: • Neposredna blizina Linijskog parka • Neposredna blizina buduceg muzeja Nikole Tesle • 3 minuta šetnje do zelene pijace • 5 minuta šetnje do multifunkcionalnog centra “Ložionica” • 5 minuta šetnje do buduće stanice metroa • 8 minuta šetnje do Sava Promenade • 10 minuta šetnje do Kule Beograd • 10 minuta šetnje do Galerije • 30 minuta šetnje do Ade Ciganlije • 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla BEOGRAD NA VODI je uzbudljiv, moderan kompleks mešovite namene koji svima pruža vrhunske mogućnosti za život. Pojedinci, mladi parovi, porodice sa decom i stanari svih uzrasta i interesovanja uživaće u spektakularnim pogledima, uređenim zajedničkim dvorištima, sportskim igralištima, pešačkim i biciklističkim stazama, kao i neposrednoj blizini dva parka, rečnoj obali, najmodernijim državnim obrazovnim institucijama, novoj zelenoj pijaci, restoranima, kafićima, hotelima i sadržajima za šoping, zabavu i kulturu bez konkurencije bilo gde u regionu. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Građevisnka dozvola. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br. 5148) Telefon, Interfon, Nije poslednji sprat Nije prizemlje Gradska kanalizacija
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi BW Vizia Savski venac, Belgrade Waterfront – BW Vizia – NO COMMISION FOR THE BUYER!! 4.0, 109m2 (two terraces 13m2), 8/9, central heating, lift, phone line, intercom, garage Belgrade Waterfront, a prestigious location, near the Belgrade Tower, with direct access to the Linear park. The offer is for an exceptional, three-sided, four-room apartment in the BW VIZIA building. It features two terraces with stunning views of the future Nikola Tesla museum and Senjak. The apartment includes a spacious living area with an open plan concept, three bedrooms with attached bathrooms, and a laundry room. The building is located next to the footbridge and is in close proximity to a future elementary school, kindergarten, and hotel. BW VIZIA is a 9-storey residential building located in the third row from the Sava riverfront. It is part of a new complex of mid-rise residential buildings located southwest of the Gazela Bridge and includes a 4-star hotel, the Health and Social Services Building, and the Milan Vapa Paper Mill heritage building that will soon to be repurposed to become a museum. The elongated plot is bound by the Vojvoda Mišić and Woodrow Wilson Boulevards and functionally divided into several interconnected zones. BW VIZIA is envisioned as a sports hub with modern indoor and outdoor sports facilities. The green wooded zone between the building and the bordering street features a bouldering area, outdoor gym equipment, and a jogging track. The landscaped inner courtyard has been designed as a large park with lush greenery and common areas for socializing, relaxation and play. It includes a full-size basketball court, a children's playground, and a central area with large trees that create a shade and enable privacy from the surrounding buildings. Estimated completion date: 2027 Along with the purchase of an apartment, the purchase of a garage space at a price of €25,000 is mandatory. Distances: ♦ Close proximity to the Linear Park ♦ Close proximity to the new Nikola Tesla museum ♦ 3 minutes walk to the Green market ♦ 5 minutes walk to multifunctional art center „Lozionica“ ♦ 5 minutes walk to the future metro station ♦ 8 minutes walk to Sava Promenade ♦ 10 minutes walk to Belgrade Tower ♦ 10 minutes walk to the Gallery shopping mall ♦ 15 minutes drive to Nikola Tesla airport BELGRADE WATERFRONT is an exciting, modern, mixed-use development that provides superb lifestyle opportunities for everyone. Singles, young couples, families with children and residents of all ages and interests will enjoy the spectacular views, landscaped communal gardens, sports facilities, pedestrian and cycling paths, proximity to two parks and the riverfront, modern state education, a new green market, restaurants, cafés, hotels, shopping, entertainment and cultural venues unmatched anywhere in the region. There is NO COMMISSION for the buyer! PAYMENT PLAN: 7 installments during construction with 0% INTEREST RATE. Building licence. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca no. 5148) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane