Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Petosoban BW Kings Park je projektovana kao stambena zgrada koja se sastoji od 15 spratova. Svaki stan ima terasu i visoke prozore, sa kojih se, u zavisnosti od orijentacije, pruža izuzetan pogled na Savski park, unutrašnje dvorište ili panoramu grada. U svakoj sobi nalazi se multi-split sistem klimatizacije, dok se spoljna jedinica nalazi na terasi i prekrivena je dekorativnom maskom. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Recepcija i video nadzor 24h Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Šestosoban prodaja Na ekskluzivnoj lokaciji uz reku, okupana svetlošću i svežinom BW Riviera se izdvaja dizajnom i otmenošću. Njenih 25 spratova i 139 stanova, pružiće poseban doživljaj života sa pogledom ka reci i gradu. Dodatni akcenat za neometani užitak daju naglašeno velike staklene površine pružajući osećaj beskonačnosti. Zgrada je prvi red do reke sa obezbeđenjem 24/7, ima wellness centar sa bazenom čiji pristup je sa prvog sprata čime je obezbeđena potpuna privatnost stanarima. Visina plafona u stanovima je 2.90 metara, grejanje i hlađenje je sa toplotnim pumpama, čija je sigurnost obezbeđena gasnom podstanicom. Svaki stan ima proširenu terasu i nezavisnu ventilaciju. Staklene površine su povećane što obezbeđuje povećan protok vazduha i svetlosti. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Vračar Crveni krst Trosoban Vele Nigrinove stan Stan na odličnoj lokaciji u mirnoj ulici. Uknjižen na 72m2, merene površine 75m2. Salonska zgrada sa visinom plafona 3.05m. Tri velike prostorije i odvojena kuhinja sa trpezarijom, u izvornom stanju, adaptibilan i deljiv na dva manja stana. Moguća adaptacija u sklopu radova sa planiranom izgradnjom trećeg stana. Samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Surčin Surčin Centar Četvorosoban Železnička Izdaje se namešten stan na gornjoj etaži kuće sa dvorištem, voćnjakom i parking mestom. Na svega desetak minuta od centra Surčina, sa dobrom mrežom gradskog prevoza. Struja i gas se plaćaju odvojeno, ostali režijski troškovi uračunati u cenu zakupa. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban izdavanje Beograd Čukarica Banovo brdo Nedeljka Čabrinovića 1.0, 40m2, lođa 3m2, TA, VPR/V,lift, telefon, interfon. Izdaje se namešten stan, koji se sastoji od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, ostave , kupatila i lođe. Stan je dvostrano orijentisan u održavanoj zgradi. Niski režijski troškovi. Visoko prizemlje na nivou prvog sprata. Kontakt 063/770-8837 Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Đeram Bulevar kralja Aleksandra Četvoroiposoban 4.5, 150m2(dve terase), uknjižen na 119m2, 1/2, LUX, interfon, internet, video nazor, ktv, klima, podrum, salonac Najstarija aktivna ulica Beograda, Bulevar kralja Aleksandra je sa svojih skoro 8km dužine, druga ulica po dužini u Beogradu. Kao jedna od glavnih saobraćajnica u gradu, spaja sam centar grada, odnosno Trg Nikole Pašića, sa periferijom, odnosno Kaluđericom, gde prelazi u Smederevski put. Ova nepokretnost se nalazi u delu ulice kod Đeram pijace. U prilici smo da Vam ponudimo kompletno i kvalitetno renoviran četvoroiposoban salonski stan, na prvom spratu dvospratnice, bez lifta, zidane pre Drugog svetskog rata. Dvostrano je orijentisan, svetao, vrlo komforan i funkcionalno organizovan. Kompletno i luksuzno je renoviran, po australijskim standardima, upotrebnom najkvalitetnijih materijala i opreme, a po vrlo visokim estetskim standardima koji su primenjeni do najsitnihih detalja i nivoa perfekcionizma. O tome govore: digitalna ulazna brava, protivpožarni alarmi po sobama, USB utičnice u zidovima, estetska rasveta, sakriveni bojleri, sef, itd... Unutrašnja i spoljašnaj stolarija je najvećim delom originalna, restaurirana. O komforu govore čak tri kupatila, dve terase, od kojih je velika terasa, dvorišno orijentisana sa velikim roštiljem, toplom vodom i strujom, kao stvorena za uživanje. U cenu je uključen vrlo kvalitetan i lep nameštaj a i kompletna oprema i uređanji renomiranih proizvođača koji su neupotrebljavani i još pod garancijom. U to spadaju veliki frižider u kuhinji, sa prključkom na vodu za led i hladnu vodu, frižider za vino, frižider za piće u baru. Grejanje je na inverter klime koje se nalaze u svakoj sobi. Deo velikog dnevnog boravka je predviđen za trpezariju. Prolazna soba do jedne od spavaćih soba je iskorištena za garderobu, ali može da služi i kao spavaća soba. Stanu pripada vrlo korisna velika ostava u podrumu veličine oko 40m2. Stan je renoviran za lične potrebe, ali se prodaje zbog promene životnih okolnosti, pa je praktično nekorišćen. Od prostorija: hodnik, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, radna soba, garderober (soba), tri kupatila, dve terase. Uknjižen na 119m2, po navodima i tvrdnji vlasnika stana ukupna merena površina sa terasama je 150m2. Odmah useljiv. Agent: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #5253Frižider, Šporet, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban prodaja Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Šestosoban Put za Bubanju kuca Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Dojranska Na odličnoj lokaciji , na Crvenom krstu, u blizini škole Jelene Ćetković, nalazi se ovaj lokal na dva nivoa. U nivou prizemlja je 40m2, a u polusuterenu 43m2. Takođe postoji i garažno mesto, klackalica 11m2. Ispred lokala je ograđen deo za sedenje, tako da je ovaj lokal idealan za pekare, poslastičarnice, salone, školice, ordinacije. Uknjižen. Cena je 110000+ pdv, Ag. provizija 2%
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Trešnja U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska Trosoban U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Dvoiposoban prodaja Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Čukarica Železnik Dvoiposoban Radnih akcija stan U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
prodaja Čukarica Žarkovo Troiposoban Trgovačka Na odličnoj lokaciji, na granici Banovog brda i Žarkova, na idealnom infrastrukturnom mestu gde se nalazi sve što je neophodno za lep i lagodan život, prodavnice, škole, vrtića, 15 linija prevoza, nalazi se ova održavana zgrada sa dva lifta. Stan je lux sređen, sa najkvalitetnijim materijalima, podnim grejanjem, plus centralno, Alu stolarijom , zid u staklu sa kliznim prozorima , dva kupatila Stan je .moderan, funkcionalan i bez ikakvih ulaganja. Prodaje se sa svim ugradnim elementima, plakarima, kuhinjom, komodama, garderoberom. Stan je uknjižen na 110m2, ali realno ima 135m2. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.Plakari/Ormani, Kuhinjski elementi,
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Koste Nađa U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još 7 stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Vitezova Karađorđeve zvezde Dvosoban prodaja U zgradi koju grade provereni investitori, sa čistom dokumentacijom, nalazi se ovaj stan, vrhunske gradnje., sa najkvalitetnijim građevinskim materijalima....debljina zidova je negde i pola metra, italijanska keramika, a svi stanovi poseduju terase i oko zgrade dovoljno parking mesta za stanare zgrade...Lokacija je odlična, na 150m od prevoza, prodavnica. Retko u ponudi. Ag. provizija
Zvezdara Mali mokri lug Smederevski put Dvoiposoban Smederevski put stan Odična, kvalitetna novogradnja sa građevinskom dozvolom. Može kredit. Svakom stanu pripada parking mesto na parceli. Blizina gradskog prevoza(5 gradskih linija), gradska kanalizacija. Uskoro Lidl u neposrednoj blizini. Retko u ponudi.. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Agencijska provizija 2%.
prodaja Vračar Čubura Jednosoban Dubljanska U lepom , mirnom delu Vračara ,nalazi se ova zgrada izuzetne, novije gradnje, a u njoj i ovaj lux sređen, namesten, stan bez ikakvih ulaganja. Stan se prodaje sa nameštajem. Retko u ponudi. Ag.provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo Petlovo brdo Petra Jovanovića U lepoj ulici, u centru naselja, u blizini svih bitnih sadržaja za lagodan život, nalazi se ova zgrada novije kvalitetne gradnje i ovaj stan, odličnog rasporeda , sređen i bez ulaganja. Stan je za svaku preporuku. Uknjižen je kao poslovni prostor. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane