Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Stari Grad Skadarlija Bulevar Despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Petra Martinovića Trosoban Prodajemo fantastičan trosoban stan u najlepšem delu Banovog brda, u ulici Petra Martinovića u Golf naselju. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i toaleta, terase i lođe. Stan se nalazi u jednoj od zgrada koje su radili čuvenih sedam arhitekata gde se retko pojavljuju stanovi na prodaju. Stan je u potpunosti renoviran, opremljen vrhunskim ugradnim plakarima i kuhinjom koji su uključeni u cenu. Stan poseduje veliko garažno mesto, koje takođe može da funkcioniše i kao ostava i garaža istovremeno. Garaža se kupuje odvojeno i košta 20000 EUR-a Izuzetna nekretnina na izuzetnoj lokaciji. Retko u ponudi. Stan je uknjižen na 66 m2, a stvarne površine je 79 m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Zemun Gardoš Lido Kej oslobođenja Četvorosoban izdavanje Na samom Dunavskom keju u blizini pijace, škole, restorana imamo stan u ponudi za izdavanje. Stan se nalazi u staroj ocuvanoj zgradi na drugom spratu. Stvarna površina stana je 82kvm plus krovna terasa od 25kvm. Stan je na dva nivoa, na donjem nivou se nalazi garderoba, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom i terasa, kupatilo i spavaća soba, na gornjem nivou se nalazi master spavaća soba sa on suite kupatilom i manja soba koja može da se koristi i kao radna soba sa izlazom na krovnu terasu. Stan je polunamesten i može se koristiti i kao poslovni prostor. This unique flat is located on most beautiful part of Zemun near Danube, market, restaurants and school. Real size of the flat is 85sqm and it has rooftop terrace of 25sqm. Flat is on two levels, lower level is living area with kitchen and balcony and one bedroom and bathroom. On upper level are two bedrooms of which one is master with on suite bathroom and other can be office. From second bedroom we have exit to rooftop terrace from which we have beautiful view to Zemun and river.
Vračar Slavija Beogradjanka (centar) Četvorosoban Admirala Geprata stan Prodaje se stan na odličnoj lokaciji, na mansardi u predratnoj zgradi sa očuvanom fasadom.Stan je u izvornom stanju (potrebno renoviranje, adaptibilan je u dve stambene jedinice).Trostrano je orijentisan ,osunčan. Odličan kao investicija za izdavanje na dan ili kao poslovni prostor. Stan je uknjižen na 75m2. Sastoji se od hodnika,dnevne sobe,kuhinje,trpezarije,tri spavaće sobe i dva kupatila. Agencijska provizija 2%.
prodaja Gundulicev venac Trosoban Carigradska Luksuzno opremljena i renovirana kuća pored restorana "Stara Hercegovina". Praktično bez ulaganja, niski mesečni troškovi. Kuća je svetla, prostrana i jako ušuškana. Blizina svih infrastrukturnih objekata. Zajedničko dvorište. Parking u trećoj gradskoj zoni. Grejanje na dve Inverter klime. Uknjižen na 28 kvm, nadogradnja od 28 kvm sa građevinskom i terasa od 7 kvm. Prostorije: dnevno kuhinjsko trpezarijski deo, kupatilo, ostava. I sprat: dnevna soba, spavaća soba, terasa. Agencijska provizija 2%.
prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Mirka Milojkovića Garažno mesto 12m2 u centralnom delu Sunnyville kompleksa, u novoj useljenoj zgradi. Klasično parking mesto, nije klackalica, lak pristup parking mestu, daljinsko otvaranje garaže.... Za više informacija br.tel. 060/3399-122 Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika " SM nekretnine" Beograd.
Beograd izdavanje Vračar Hram Hram Sv. Save Krušedolska Dvoiposoban "Lep, sređen, komotan i svetao stan sa pogledom na Hram Sv. Save i Svetosavski plato, sa savremenim nameštajem i tehnikom. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, dve spavaće sobe, hodnika, kupatila i terase. Grejanje je daljinsko (centralno), stan ima klima uređaj. Obezbeđeno je garažno mesto. U najbližoj okolini su kafići, restorani, medicinske ustanove, apoteke i trgovačke radnje. Odlična povezanost sa svim delovima Beograda, a u blizini je i izlaz na autoput. Cena: stan+garažno mesto 1.000 evra. Bez kućnih ljubimaca. Ag. provizija- polovina mesečnog iznosa kirije..
Stari Grad Centar i Terazije Centar Obilićev venac Garsonjera izdavanje Na ekskluzivnoj lokaciji, kod Knez Mihajlove ulice, u pešačkoj zoni, nalazi se ova salonska zgrada, vrlo očuvana, lepa i ovaj stan- garsonjera , potpuno sređena, renovirana i nameštena. Stan je idealan za izdavanje,...sadrži sve što je neophodno za lep i lagodan život. Grejanje je na TA peć i klimu, te su troškovi infostana niski. Stan se može izdavati i na duži i na kraći rok. Ag. provizija u visini polovine mesečne kirije. Depozit obavezan. Kontakt: Mira 063/403 283
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina stan Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
prodaja Grocka - Vrčin Petosoban Žikice Jovanovića Španca u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Ripanj U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag. provizija 2%. U fazi knjiženja
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Put za Bubanju Šestosoban prodaja Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Četvorosoban Trešnja kuca U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
prodaja Čukarica Cerak Trosoban Kosmajska U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Čukarica Železnik Radnih akcija Dvoiposoban U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Koste Nađa Troiposoban prodaja U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
Vračar Čubura Jednosoban Dubljanska stan U lepom , mirnom delu Vračara ,nalazi se ova zgrada izuzetne, novije gradnje, a u njoj i ovaj lux sređen, namesten, stan bez ikakvih ulaganja. Stan se prodaje sa nameštajem. Retko u ponudi. Ag.provizija 2%
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Kumodraška U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane