Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Dvoiposoban Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Čukarica Železnik Radnih akcija Dvoiposoban prodaja U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban Koste Nađa stan U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
prodaja Vračar Čubura Jednosoban Dubljanska U lepom , mirnom delu Vračara ,nalazi se ova zgrada izuzetne, novije gradnje, a u njoj i ovaj lux sređen, namesten, stan bez ikakvih ulaganja. Stan se prodaje sa nameštajem. Retko u ponudi. Ag.provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Kumodraška Trosoban U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo II Mirka Banjevića Dvoiposoban prodaja U mirnoj, tihoj ulici, punoj zelenila, u blizini prevoza, škole, pijace, Doma zdravlja, nalazi se ova vojna zgrada,najbolje gradnje u Mirijevu, od fasadne cigle, sa liftom. Stan je dvoiposoban, lako adaptibilan u troiposoban, dvostrano orijentisan, svetao, u vrlo očuvanom stanju. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Miklošićeva stan Najlepši do Lekinog brda. Prelep stan u kvalitetnoj zgradi staroj 12 godina. Treći sprat bez lifta. Uknjižena 72m2.. Može i kompletno namešten. Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Borča Kosovska Prelepa kuća na 4 ara placa, sa divnim dvorištem. Kuća ima 174m2, a bruto 220 m2.. Izuzetno je funkcionalna kao celina, a može i kao tri ovojena dvosobna stana. Potpuno je nameštena i sređena za lep i lagodan život, sa modernim i novim nameštajem . Retko u ponudi, za svaku preporuku.Ovo je najlepši i najmirniji deo Borče, a sama kuća je okružena finim, kvalitetnim kućama. Ag. provizija 2%.
Petosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Miljakovac 3 Miljakovačka šuma Kuca je gradjena u skladu sa konceptom savremenog zivljenja - puno svetlosti, zivot uz zelenilo, izlaz na 3 velike terase - a opet je izolovana od spoljnjeg sveta. Nalazi se na samom pocetku Miljakovca lll, gde je i bus-okretnica 48- ce.U prizemlju su prostrani dnevni boravak, kuhinja, garderober, 3 sobe i kupatilo, a suteren je veliki /120m2 /, otvoren prostor u kojem su objedinjeni dnevni boravak, kuhinja sa sankom i kupatilo. U njega se ulazi iz baste, ali i sa sprata iznad. Do kuce je garaza i pomocna prostorija. Okruzuje je basta od 7 ari koja, sa drvenastim zelenilom, funkcionalno i estetski nadopunjuje objekat. Vlasnik je kucu gradio za sebe i porodicu, te se kvalitet gradnje ne dovodi u pitanje. Moguca kupovina na kredit. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Zemun Gardoš Sinđelićeva U najlepšem delu Zemuna, Gardošu, nalazi se ova kuća, koja se po svom ambijentalnom izgledu I pogledom na Dunav, uklapa u ovaj božanstveni , stari deo grada. Kuća se nalazi na jednom delu placa i sastoji od tri nivoa...svaki od njih može biti zasebna celina, kao tri stambene jedinice, U donjem delu , na nivou prizemlja je lokal od 43m2, a na gornjem nivou su dva stana po 84m2. Druga polovina placa je prazna, tako da je moguće na njemu , kao i samu kuću urediti za razne namene...kako za sam život, tako i kao mogućnost pretvaranja u ugostiteljski objekat, vrtić, školicu, kancelarijski prostor, ordinaciju i sl. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban prodaja U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Palilula Karaburma Jednoiposoban Dragoslava Srejovića stan Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Dojranska Na odličnoj lokaciji , na Crvenom krstu, u blizini škole Jelene Ćetković, nalazi se ovaj lokal na dva nivoa. U nivou prizemlja je 40m2, a u polusuterenu 43m2. Takođe postoji i garažno mesto, klackalica 11m2. Ispred lokala je ograđen deo za sedenje, tako da je ovaj lokal idealan za pekare, poslastičarnice, salone, školice, ordinacije. Uknjižen. Cena je 110000+ pdv, Ag. provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Davorina Jenka U novom naselju između Karaburma i Mirijeva, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje, stara 10ak godina. Stan je dvoiposoban , vrlo funkcionalan, sa dve sobe i kuhinjsko trpezarijsko dnevnim boravkom. Stan je u fazi knjiženja, a zgrada je uknjižena. Ag. provizija 2%. U fazi knjiženja
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Ružice Sokić Dvosoban Na granici Karaburme i Mirijeva, nalazi se čitav kompleks zgrada novije gradnje. Na 2 minuta od autobuske stanice, prodaje se ovaj prelep stan , vrlo prostran, svetao, dvostrano orijentisan i bez ulaganja. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije koje su vrlo komforne, a iz dnevne sobe je izlaz na veliku, lepu terasu. Retko u ponudi. Parking mesto. Samo za keš kupce. Ag, provizija 2%.
Voždovac Trošarina Bulevar Oslobođenja Trosoban prodaja Na prelepoj lokaciji, punoj zelenila, okruženo svim sadržajima za lagodan život(, škola, vrtići, fakulteti, pijaca, Lidl..a i saobraćajna veza sa svim delovima grada je odlična).nalazi se ova vrlo kvalitetne gradnje, zgrada, iz 1999godine. Stan je trenutno u funkciji dve stambene jedinice, ali vrlo lako se može vratiti u prvobitno stanje i biti vrlo konforan i prostran. Stan je dvostran, sa prelepom terasom i pogledom na Voždove kapije. Ulaganja nisu potrebna. Uknjižen je. Grejna površina je 108m2+ dve terase. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Čukarica Žarkovo Troiposoban Trgovačka stan Na odličnoj lokaciji, na granici Banovog brda i Žarkova, na idealnom infrastrukturnom mestu gde se nalazi sve što je neophodno za lep i lagodan život, prodavnice, škole, vrtića, 15 linija prevoza, nalazi se ova održavana zgrada sa dva lifta. Stan je lux sređen, sa najkvalitetnijim materijalima, podnim grejanjem, plus centralno, Alu stolarijom , zid u staklu sa kliznim prozorima , dva kupatila Stan je .moderan, funkcionalan i bez ikakvih ulaganja. Prodaje se sa svim ugradnim elementima, plakarima, kuhinjom, komodama, garderoberom. Stan je uknjižen na 110m2, ali realno ima 135m2. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.Kuhinjski elementi, Plakari/Ormani,
prodaja Grocka - Kaluđerica Dvosoban Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Prodaje se još 7 stanova različitih struktura , kvadratura i spratnosti.. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Ag, provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Vitezova Karađorđeve zvezde U zgradi koju grade provereni investitori, sa čistom dokumentacijom, nalazi se ovaj stan, vrhunske gradnje., sa najkvalitetnijim građevinskim materijalima....debljina zidova je negde i pola metra, italijanska keramika, a svi stanovi poseduju terase i oko zgrade dovoljno parking mesta za stanare zgrade...Lokacija je odlična, na 150m od prevoza, prodavnica. Retko u ponudi. Ag. provizija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane