Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Palilula Cvijićeva Ruzveltova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Medaković 3 Čedomilja Mitrovića Trosoban U prilici smo da vam ponudimo ovaj prelep trosoban stan, koji se prodaje kompletno namešten sa svim stvarima. Zgrada je novije gradnje. Ulica u kojoj se nalazi zgrada je mirna i samim tim je izolovana od buke. Zgrada poseduje svoje dvorište koje je pod video nadzorom. U blizini zgrade na samo par minuta hoda se nalazi autobuska stanica 26 i 50, a u neposrednoj blizini i autobuske linije 18,29,25.. U blizini imaju prodavnice, maxi 24h, apoteke, pekare, pošta, vrtić, škola.. Stan za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 .
Savski venac Zeleni venac Kraljice Natalije Dvosoban izdavanje Odličan dvosoban stan u centru Beograda. Sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dve terase i velikog ulaznog antrea koji se može koristiti kao radna soba. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi , linije gradskog prevoza. Niski mesečni troškovi. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dupli depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Rakovica Rakovica lokacija Četvorosoban Vrbnička stan Izdaje se veoma lep i svetao stan na odličnoj lokaciji u Rakovici. Pogodan je za poslovni prostor. Mogućnost izdavanja i za stambeni prostor. U cenu zakupa uračunati su i internet, katv, grejanje, voda, smeće. Zakupac plaća račune jedino za struju. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
prodaja Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Trosoban Bulevar heroja sa Košara Izuzetan stan, uređen do najsitnijih detalja. U izradi i opremanju prostora korišćeni su vrhunski materijali i nameštaj, birani sa posebnom pažnjom. Sastoji se od ulaznog dela, kuhinje i trpezarijskog dela, dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, izdvojenog spavaćeg bloka sa 2 sobe, kuptilom i toaletom. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Udbinska Vertikala kuće fizički odvojena, 4 etaže, bez velikih ulaganja, mogućnost formiranja dve ili tri stambene jedinice. U nivou niskog PR je drugi ulaz u kuću i do PK je unutrašnje stepenište sa ulaskom na svaku etažu. U PR kuće koje ima visinu VPR je prostrana dvevna soba, kuhinja, trpezarija, biblioteka, toalet. Iz dnevne sobe i biblioteke se izlazi na terasu a iz trpezarijskog dela je izlaz na drugu terasu. Na I sprat se ide hrastovim stepeništem od punog drveta a na I spratu je galerija, četiri spavaće sobe, dva kupatila i garderober (u toj prostoriji je moguće formirati kuhinju). Na I spratu su tri terase od koji je jedna površine 23m2,tenda sa elektropodizačem. PK- dnevna soba, kuhinjsko trpezarijski deo, spavaća soba, kupatilo, stepeništem se izlazi na još jedan nivo potkrovlja-galerija kao prostor za sedenje i odvojen deo za sobu. Kvalitetna drevena stolarija sa alu roletnama i elektro podizačima, 6 klima. U suterenu, koji je u nivou ulice su dve garaže sa svojim kupatilom, za parking 3 automobila, ostava, vinski podrum, tehnička prostorija za EG na gas i struju. Solarni paneli koji su povezani za grejanje bojlera u kući. Uređeno i ograđeno dvorište, dve kapije za automobile i jedna za pešake. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zemun Zemun polje naselje Mihajla Pupina Dvosoban 2.0, 52m2, CG, I/II, telefon, interfonb, podrum 10m2. Uknjižen. Uknjižena dvosobna nepokretnost u mirnom delu naselja. Stan se nalazi u maloj zgradi od ukupno pet stanova. Trostrano orijentisan, adaptibilan u dvoiposoban po želji kupca. Poseduje veliku podrumsku prostoriju od 10m2. Pogodan za kreditne kupce. Kontakt 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
Zemun Naselje Save Kovačević Dragana Rakića Jednoiposoban izdavanje Zemun, Naselje Sava Kovačević, Dragana Rakića; 35m2, 1.5, VPR, eg na pelet, terasa, internet, interfon, parking; U ponudi je nov, luksuzno opremljen, nikad izdavan, jednoiposoban stan na visokom prizemlju zgrade sa etažnim grejanjem na pelet; U oglašenu cenu zakupa stana je uračunat trošak infostana, televizije sa internetom i parking mesta; Sjajna mikrolokacija: blizina pijace, škole, stajališta gradskog prevoza, ogromnog broja objekata za snabdevanje i svih sadržaja koji su neophodni za udobno stanovanje; Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun centar Dvoiposoban Bežanijska stan Prodajemo dvoiposoban stan na odličnoj lokaciji u centru Zemuna u neposrednoj blizini pozorišta "Madlenianum", nedaleko od zemunskog keja, pijace, stajališta više linija gradskog prevoza kao i svih ostalih sadržaja neophodnih za kvalitetan i prijatan život. Stan se nalazi na drugom spratu održavane zgrade izgrađene 1959.godine, dvostrano je orjentisan. Stan je u izvornom stanju i sastoji od dve spavaće sobe, kupatila, hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i dve terase (ka ulici i ka dvorištu). U cenu stana uračunato je parking mesto u dvorištu zgrade. Uknjižen je na 65m2, bez terasa. Useljiv po dogovoru. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Palilula Botanička bašta Dvosoban Vojvode Dobrnjca 2.0, IZUZETAN STAN, Vojvode Dobrnjca, 39m2. Izuzetan, funkcionalno i moderno renoviran stan, koji je moguće koristi za poslovni prostor a i za stambeni. Trenutno je organizovan i opremljen za poslovni prostor i kao takav, sa kompletnim nameštajem se i prodaje. Nalazi se u dobro održavanoj i urednoj zgradi, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini novog kompleksa NOVI DORĆOL, u ulici vojvode Dobrnjca, koja se nalazi na beogradskim opštinama: Opštini Stari grad i Paliluli i proteže se pravcem od Takovske do Venizelosove ulice i preseca Bulevar despota Stefana. Blizina škole, obdaništa, gradskog prevoza.... Sastoji se od ulaznog dela-antrea, dve sobe ( poslovne prostorije) i kupatila sa wc-om ( za stanovanje je jedna soba u funkciji kuhinjsko-dnevno –trpezarijskog dela stana, dok je druga spavaća soba). Stan je uknjižen kao jednosoban i uspešnom adaptacijom je dobijen dvosoban i moguće ga je kupiti na stambeni kredit, dok se može koristiti i kao poslovni prostor. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. POSREDNIČKA NAKNADA 2%
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari Merkator General Ždanova 2.0, NOVI BEOGRAD, Generala Ždanova, 49m2+7m2. Prodajemo odličan, svetao, dvostrano orijentisan, izvorno dvosoban stan, na lepoj lokaciji , u ulici Generala Ždanova, u najlepšem delu Paviljona na Novom Beogradu. Nalazi se na petom spratu , kvalitetne i dobro održavane zgrade sa liftom. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, kupatila, velike dnevne sobe, velike spavaće sobe i dve terase od po oko 3.5m2. Stan se nalazi u blizini marketa, osnovne škole, vrtića, ima dobru povezanost sa gradom, a iza same zgrade se nalazi veliki park. Uknjižen je na korisnu površinu od 49m2, dok je stvarna merena kvadratura oko 52m2 + 7m2 (lođe). Detaljnije informacije na 0644007009. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada 2%
Beograd prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Milutina Milankovića Troiposoban Prodajemo odličan troiposoban stan na Novom Beogradu, u bloku 38, na sedmom spratu održavane i uredne zgrade sa pet liftova. Stan ima veoma funkcionalan raspored prostorija i sastoji se od prostranog dnevnog boravka, odvojene kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, gostinskog toaleta, špajza, zastakljene terase i hodnika. Iz dnevnog boravka i sa terase se pruža predivan pogled na Beograd na vodi i na Hram Sv. Save. Dvostrano je orijentisan i izuzetno svetao. Postavljena PVC stolarija. U stanu ostaju ugradni nameštaj i ugradna tehnika i tri klima uredjaja. U cenu stana ulazi i podrumska prostorija od 3m2. Uknjižen je na 84m2 a merena kvadratura stana sa terasom je 90m2 . Retko u ponudi. Posrednička naknada je u skladu sa Opstim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Palilula Kotež KOTEŽ-OKRETNICA 43 Jednoiposoban prodaja PRODAJE SE U VIĐENOM STANJU SA KOMPLETNIM NAMEŠTAJEM, PA MOŽE BITI ZANIMLJIV I ZA KUPOVINU KAO INVESTICIJA ZA RENTIRANJE. STAN SE NALAZI U ZGRADI NOVIJE GRADNJE, UKNJIŽEN I BEZ TERETA, NA LOKACIJI SA KOMPLETNOM INFRASTRUKTUROM U OKRUŽENJU. PROSTORIJE: HODNIK, KOMBINOVANA SOBA , SPAVAĆA SOBA, KUPATILO, TERASA.
Stari Grad Kalemegdan Dvosoban DORĆOL-CENTAR stan NA PREDIVNOJ LOKACIJI U BLIZINI KALEMEGDANA, JAVNOG PREVOZA, ŠKOLA, MUZEJA, RESTORANA, KAFIĆA, OBDANIŠTA U DIVNOJ UŠUŠKANOJ I MIRNOJ ULICI. EKSLUZIVNO U KNEZU U PONUDI JE SALONSKI STAN U JEDNOJ OD NAJLEPŠIH STARIH ZGRADA U BEOGRADU. STANU JE POTREBNO RENOVIRANJE , VISINA PLAFONA JE 3.40 M PROSTORIJE: ANTRE, DVE SOBE, KUHINJA, TRPEZARIJA, KUPATILO, OSTAVA, TERASA
prodaja Kopaonik Kopaonik Jednoiposoban MIodraga Petrovića Čkalje KOPAONIK, STARA PLANINA, apartman, 38m2 (29m2). Prodajemo izuzetan, kompletno namešten i moderno opremljen stan apartmanskog tipa, površine 38 m² (uknjžen na 29m2), smeštajnog kapaciteta za 4 odrasle osobe, koji se nalazi na trećem spratu u sklopu novog apartmanskog kompleksa “Srebrna planina” (koji poseduje spa i unutrašnji bazen), građenoj po najvišim standardima, u vikend naselju, na Kopaoniku. Apartman poseduje sopstveno vodosnabdevanje, sopstveni kotao na električnu energiju za podno grejanje i besplatno parking mesto. Kompleks Srebrna planina gradjen je po najvišim standardima na Kopaoniku, u Vikend naselju i nalazi se na 1350 metara nadmorske visine, odakle gosti mogu uživati u predivnom pogledu na padine Kopaonika i zimskoj idili, tako i tokom cele godine u prirodnim lepotama Krova Srbije. Objekat u ponudi ima smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom na Kopaoniku. Ovaj apartman nudi besplatan privatni parking, a nalazi se u oblasti gde gosti mogu da se bave aktivnostima kao što su pešačenje, skijanje i biciklizam. Ovaj apartman sa terasom i pogledom na planinu ima dnevni boravak, flat-screen televizor, opremljenu kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje, kao i 1 kupatilo sa tušem. Broj spavaćih soba je 1. Najbliži aerodrom je Aerodrom Morava, na 113 km od objekta Apartman Four Seasons Kopaonik. Apartmanski kompleks se nalazi uz regionalni put Raška-Kopaonik, 5km od turističkog centra i 2.9km od ski lifta “Sunčana dolina”. 500m od Kraljevih čardaka i preko puta Jolly Kop-a. Udaljenost Apartmana od žičara: Pančićev vrh: 4.09km Sunčana dolina: 2.9km Jaram: 6.15km Mali Karaman: 4.75km .
0,0 soba prodaja Beograd Grocka Grocka Reka OPIS NEKRETNINE: Gradsko građevinsko zemljište, izgradnja je moguća nakon izrade plana generalne regulacije. Mogućnost podele na parcele. Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Rakovica Miljakovac Miljakovac I Vukasovićeva Jednosoban Udoban, potpuno sređen, renoviran, jednosoban stan na V spratu, sa odličnim pogledom na grad. Kompletno opremljen. Idealno za mlad bračni par. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, kombinovana soba (dnevni boravak/spavaća soba), kupatilo, podrum Agencijska provizija 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Četvorosoban prodaja Uknjižen četvorosoban stan u zgradama od crvene fasadne cigle. Dvostrano orijentisan, južno i istočno, sa otvorenim pogledom prema zelenim površinama. Funkcionalan raspored bez prolaznih prostorija, sa odvojenim spavaćim blokom i dva mokra čvora. U celom stanu je ugrađena odlična ALU stolarija. Stan se nalazi na četvrtom spratu uredne i dobro održavane šestospratnice. Brzo je useljiv, sa urednom dokumentacijom. U neposrednoj blizini se nalazi nekoliko osnovnih škola i vrtića, Šesta beogradska gimnazija, Zvezdara teatar, Cvetkova pijaca i više velikih marketa. Moguća je kupovina putem stambenog kredita. Lokacija je linijama tramvaja i autobusa odlično povezana sa centrom i svim delovima grada. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, antre, tri spavaće sobe, garderober, kupatilo, toalet i lođa. Agencijska provizija 2%.
Rakovica Skojevsko naselje Četvoroiposoban Luke Vojvodića stan 4.5, 270m2 (tri terase od kojih je jedna krovna od 100m2), 2/2, triplex, CG/podno, interfon, internet, ktv, video nadzor, dva parking mesta. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetno luksuznu, vanserijsku nepokretnost koncipiranu kao triplex u ulici Luke Vojvodića na obodu Košutnjaka. Zgrada u kojoj se nalazi ova nepokretnost je čista i održavana. Ovaj elitni deo Skojevskog naselja sem što je na nekoliko metara od Košutnjaka može se pohvaliti i blizinom mnogobrojnih prodavnica koje su na par stotina metara od navedene zgrade. Tu je i Lidl, veliki Maksi, bezbroj kafića, nekoliko prevoza itd... Stan je kompletno i temeljno renoviran u januaru 2024-e godine, dvostrano je orijentisan, izuzetno komforan, sa komotnim sobama funkcionalno raspoređenim, nalazi na drugom spratu i trećem spratu. Savršeno osvetljen i bez buke, otvorenog panoramskog pogleda na okolinu i Košutnjak. Kompletna ulica, garažna mesta, terase i zgrada, pokriveni su video nadzorom. Postoji alarmni bezbednosni sistem, kao i protivpožarni alarm. Ulazak u stan i zgradu putem otiska prsta i šifre. Nekretnina je perfektno projektovana i organizovana do najsitnijih detalja, kako bi se zadovoljile estetske i funkcionalne potrebe vlasnika. Kvalitet gradnje, ugrađenih materijala i opreme je visok (spoljašnja alu stolarija, odlična unutrašnja stolarija, vrhunski parket, kvalitetna keramika, itd....), pa je kao nov, te nisu potrebna apsolutno nikakva dodatna ulaganja. Prvi nivo je dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo u modernom open space stilu, sa vrlo komotnim kupatilom i lepom terasom. Drugi nivo je spavaći blok sa velikim kupatilom i dve komforne spavaće sobe, treća soba je trenutno u funkciji mini teretane sa trakom za trčanje i svojom saunom. Pametna tehnologija omogućava upravljanje svim električnim uređajima putem aplikacije. Komforu dodatno doprinose dve jacuzzi kade (nutrašnji i spoljašnji), dva komotna kupatila, kao i impresivna krovna terasa na trećem nivou od oko 100 m2 (potpuno ograđena kao da je dvorište u pitanju) a koja predstavlja pravu privatnu oazu za uživanje i na koju se izlazi samo iz ovog stana. Grejanje je centralno - podno. Cena stana uključuje celokupan nameštaj i tehniku (televizori, masažna stolica, bela tehnika potpuno nova: frižider, mašina za pranje sudova, mašina za veš...), kao i dva natkrivena parking mesta. Sve u svemu, vrlo retka, impresivna nepokretnost što prostorno što lokacijski, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Od prostorija : Nivo I - ulazni deo, kuhinja, trpezarija i veliki dnevni boravak kao open space, kupatilo, terasa. Nivo II - pretprostor, dve spavaće sobe, treća soba, kupatilo, zastakljena terasa sa jacuzzi kadom Nivo III - površine 100m2 - krovna terasa Uknjižen na 138m2. Ukupna površina koja pripada stanu po rečima i tvrdnji vlasnika nekretnine je 270m² od čega je: uknjiženih 138m², dodatnih 30m² u procesu uknjiženja, i oko 100m2 krovne terase. Agent: Slavka Vasić 060/131 89 08 R-ID: #5254Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž II Dvosoban Vojvode Stepe 2.0, 53m2(lođa 7m2), 1/4, CG, topla voda, klima, ktv, interfon, internet, podrum Ulica Vojvode Stepe kao jedna od glavnih saobraćajnica u gradu, spaja Autokomandu sa naseljem Kumodraž. Lokaciju nepokretnosti kod Farmaceutskog fakulteta krasi okruženje sa puno zelenila, kompletna infrastruktura kao i dobra saobraćajna veza sa centrom, što čini ovaj deo grada na opštini Voždovac pravim mestom za udoban život. U prilici smo da vam ponudimo komforan dvosoban stan na prvom spratu četvorospratne zgrade od crvene fasadne cigle. Kvalitetno zidana zgrada iz perioda osamdesetih godina je uredna i održavana, sa centralnim grejanjem i toplom vodom iz toplane, okružena je prostranim parkingom bez naplate. Stan je orijentisan suprotno od ulice, izuzetno svetao i apsolutno bez buke. Prostorije su savršeno raspoređene, pravilnog oblika i dobrih veličina. Osećaj komfora dodatno povećava i zastakljena lođa od 7m2 koja je kao stvorena za uživanje tokom cele godine. Izvorno ali dobro održavano stanje stana pruža mogućnost da kroz uređenje po svojoj želji, budući vlasnik u potpunosti izvuče maksimum iz velikog potencijala i postojeći prostor potpuno prilagodi svojim potrebama. Stanu pripada podrum. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan stan za život ili izdavanje na dobroj lokaciji. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa. Uknjižen na 53m2 građevinske površine odnosno 46m2 korisne površine. Brzo useljiv. Agent: Ljiljana Počeković 060/32 87 502 R-ID: #5255 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja. Topla voda
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 - Belville Stan 60m2 sa terasom, nov, kompletno namešten, funkcionalan raspored, 2 spavaće sobe, komforan dnevni boravak sa trepezarijskim delom i kuhinjom, kupatilo i lepa terasa. Uknjižen stan, odmah useljiv, mogućnost kupovine preko stambenog kredita, za svaku preporuku....Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika " SM nekretnine" Beograd. Za više informacija kontakt br. tel. 061/610-63-98Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane