Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Gospodar Jovanova

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Rakovica Rakovica lokacija Marička Dvosoban Izdaje se prazan dvosoban stan od 55m2 u Maričkoj ulici . Stan je na odličnoj lokaciji u blizini prevoza,igrališta,prevoza. Od prostorija ima:predsoblje,kuhinju sa trpezarijom,dnevni boravak,spavaću sobu,kupatilo i dve lođe. Depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine. Za više informacija kontakt telefon br. 2 Vladimir
Loznica Banja Koviljača Prvog maja prodaja Na udaljenosti od 600m, od centra Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo, na placu od 3,88 ari, nudimo vam dve kuće upisane površine od 49m2 i 44m2m2, ali je na terenu situacija sledeća. Prva kuća je u osnovi 63,84m2, bruto površine je 49,04m2 i korisne površine 40,39m2, sastoji se od suterena, prizemlja i sprata, do koga se dolazi spoljnim stepeništem. U suterenu je podrum, letnja kuhinja, kotlarnica, toalet. U prizemlju je dnevna soba, kupatilo i kuhinja, Na spratu je predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Druga kuća ima tri etaže: U suterenu je sauna, U prizemlju je dnevna soba, kuhinja, kupatilo, Na spratu je apartman sa zasebnim ulazom, pod kosinama, u sivoj fazi sa vodom i strujom. Pored kuće je otvoreno jedno parking mesto. U dvorištu koje je popločano kamenom je letnjikovac zatvorenog tipa, kućica za roštilj. Pored kuće je gasna instalacija. Kuće su priključene na gradsku vodu i kanalizaciju. Na placu je manji i veći pomoćni objekat. Kuće su pored ulice, imaju zasebne ulaze, pvc stolariju i u dobrom su stanju. Svaka jedinica ima zaseban ulaz te su kao takve zanimiljive za iznajmljivanje ljubiteljima Banje Koviljače. Kontakt Dragoljub Burdžić 063 575 359 Agencijska provizija 2%
Vračar Vračar lokacija Kralja Milana poslovni prostor Izdaje se odličan lokal na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Pogodan za različite delatnosti. Za svaku preporuku! Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
prodaja Savski venac Dedinje Dvoiposoban Stjepana Filipovića Dedinje, 2.5, 49 m2, uknjizen na 29 m2, 20 m2 je pripojeno stanu uz overenu saglasnost stanara. Mogućnost korišćenja zajedničke terase koju koriste svi stanari sa sprata, 2 lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba, decija soba i kupatilo. Stan ima izlaz na veliku zajednicku terasu koju koriste stanari na tom spratu. Prodaje se potpuno opremljen. Gleda na Beograd na vodi, Hram, Avalu, Hajd park i centar grada. Povezan je sa svim delovima grada i vozom do Novog Sada. U blizini su stanica Prokop, vrtić, škola, Dom zdravlja, market. Potpuno renoviran stan, urađen po nacrtu arhitekte 2024. godine. Sve elektroinstalacije i vodovodne cevi su nove, kao i vertikala u zgradi. Stan poseduje zvučnu i toplotnu izolaciju, kako prema spoljašnjosti, tako i prema komšijama (zidovi i podovi). Deo krova je rađen 2024. godine, a deo 2017., oba su u desetogodišnjoj garanciji. Isključen je sa centralnog grejanja, a grejanje i hlađenje se vrši putem klima uređaja u svakoj sobi (Daikin i HiSense) i podnog grejanja u kupatilu. Ulazna vrata su najkvalitetnija BOSAL sigurnosna vrata sa zvučnom i toplotnom izolacijom. Prozori su klizni PVC sa najboljom toplotnom i zvučnom izolacijom. Moguć izlaz na krovnu terasu (100m2) Stan se prodaje potpuno opremljen (lux), sa svim računima (garancije): • Kuhinja po meri sa Bosch ugradnom tehnikom • Ariston Evo WiFi bojler • Nov nameštaj (kauč, krevet, ormari....) • Mašina za pranje i sušenje veša Candy • Sigurnosna ulazna kamera • Samsung TV 55" Ne propustite priliku da ova nekretnina postane Vaša. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Mihajla Pupina Uknjižen, 4.0, cg, renoviran, 7/17, lift, terasa, lođa, podrum. Prodaje se četvorosoban renoviran stan, na idealnoj lokaciji u bloku 30. Ovaj blok je sjajna lokacija za stanovanje jer se u blizini nalazi veliki broj igrališta, Zemunski kej, škola, pijaca, vrtić. Odmah useljiv, mesečni troskovi 100e Za preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina Jednoiposoban Stan se sastoji iz jedne velike sobe koji je pregradnim zidom odvojen od spavaće sobe iz koje se izlazi na terasu, kuhinje i kupatila. Stan je renoviran i sređen sa novim nameštajem. Ispred zgrade je prodavnica, kafići, restorani, frizerski saloni i drugi objekti. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine Agent: Agent: Jelena Mirić, broj licence 5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MJ06 .
Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Lička izdavanje Izdaje se odličan lokal na dva nivoa u Ličkoj ulici. Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti jer se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Autobuske stanice i Ekonomsko fakulteta. Lokal se sastoji iz prizemlje veličine 18m2 i galerije 10m2. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Odmah useljivo. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .
Stari Grad Centar i Terazije Terazije poslovni prostor Moderan poslovni prostor u srcu grada sa pogledom na Terazije. Sastoji se od cetralne prostorije, 3 manje kancelarije, terase, čajne kuhinje i 5 toaleta. Zgrada ima portirnicu, video nadzor i obezbeđenje. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 AJ01 .
prodaja Stari Grad Kalemegdan Cara Dušana Prodaje se odličan, novoizgrađeni objekat nadomak Kalemegdana. Objekat ima 4 nivoa. Prizemlje, prvi sprat, potkrovlje, i jedan nivo ispod zemlje. Ima 7 prostorija, 3 kupatla, klimu, internet. Ima 2 parking mesta. Idealan je za poslovni prostor. Potkrovlje je sređeno tako da možete i živeti i raditi u ovom objektu. Postoji i lift koji je montiran od suterena do prizemlja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
prodaja Beograd Voždovac Kumodraž I II III Nikole Nikolića Uknjižen poslovni prostor od 310 m2 u zgradi novijeg datuma, idealan za razne delatnosti, moguća prenamena. Grejanje na gas. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Beograd izdavanje Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Jednosoban U novoj gradi se izdaje namešten stan na duži period. Dnevna soba, šankom odvojena kuhinja, plakarom odvojen spavaći deo sa francuskim ležajem. Stan je dvorišno orjentisan, opremljen kompletnom belom tehnikom, CG sa kalorimetrima. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina linija gradskog prevoza, preko puta studentski dom 4.april, blizina marketa. Postoji mogućnost iznajmljivanja PM. Mesečno plaćanje, depozit u visini mesečne kirije. Agencijska provizija 50%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban prodaja Otkrijte funkcionalnost u našem šarmantnom trosobnom stanu na II/III sprata u luksuznom objektu u izgradnji. Ovaj promišljeno dizajniran prostor nudi ulazni hodnik,kupatilo,udobnu veću spavaću sobu, manju sobu i dobro osvetljen dnevno trpezarijski boravak sa kuhinjom, a posebno ćete uživati u pogledu na grad sa svoje terase.Čekaju vas odlična lokacija, moderni sadržaji i gostoljubiva zajednica. Kvalitetni završni radovi podrazumevaju vrhunsku pvc stolariju,kvaltitnu keramiku,parket,video nadzor. Fan coil sistem grijanja predstavlja uređaj koji se koristi za kontrolisano grejanje ili hlađenje Zakažite gledanje stana već danas i učinite ovaj izuzetan životni prostor svojim novim domom. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 11000 eur+PDV(20%) i parking mesta po ceni od 3500 eur+PDV(20%). Cena stana je 157 500 eur+PDV(10%). . Agencijska provizija 2%
Palilula Palilulska pijaca Troiposoban 27. marta stan Odličan salonski stan u ulici 27. marta kod pijace. Stan je uknjižen bez tereta i zabeležbi, mereno 105m2. Troiposoban, dvostrano orijentisan, na drugom spratu. Odmah useljiv. Zgrada je stare kvalitetne gradnje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dve velike spavaće sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, male sobe, ostave, kupatila, toaleta i terase. U cenu je uračunato parking mesto u dvorištu zgrade. U stanu su zamenjene elektro instalacije i PVC prozori u svim prostorijama, osim u dnevnoj sobi i jednoj spavaćoj. Kuhinjski elementi su novi. Stan je odličan za porodični život ili kao poslovni prostor. Režijeski troškovi su mali. Grejanje je na kaljevu peć i norveške radijatore. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Voždovac Autokomanda Dvosoban Ustanička Funkcionalan dvosoban, na odličnoj lokaciji. Parking mesto u dvorištu zgrade za dva automobila. Useljiv. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Rudi Čajaveca 2.0, 47m2, terasa, CG, III/III, telefon, interfon, parking. U procesu uknjižbe. Dvosoban stan novije gradnje u blizini svih sadržaja neophodnih za ugodno stanovanja. Blizina škole, vrtića, javnog gradskog prevoza. Stan je izrazito funkcionalnog rasporeda prostorija gde je iskorišćena maksimalna kvadratura. Ugovorna površina 43m2, merena 47m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i velike terase. Kontakt 060/746-2000 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Trosoban Prostran i svetao trosoban stan 78 m2 sa parking mestom i podrumom. Stan je dvostrano orijentisan. Opremljen je vrhunskom stolarijom i pločicama. Svi prozori imaju komarnike. Poseduje alarmni sistem protiv krađe. Kao i video – nadozor. 80% tehnike u stanu –šporet, veš masina, mašina za sudove, frižider je novo i nekorišćeno. Brzi internet 400/200 optika Poseduje parking mesto sa parking barijerom. Ceo stan je opremljen sa vunenim, izuzetno kvalitetnim i mekanim tepisima. Ima klima uređaj. Kao i centralno grejanje. U prostranom predosoblju vas očekuje cipelarnik za vašu obuću, kao i otvoreni ormar za odlaganje jakni i tri velike fioke i ogledalo. Kuhinja je potpuno opremljena za pripremu porodičnih obroka – moderni šporet, prostrana radna ploča, mašina za sudove, i veliki frižider. Trpezarija ima beli, potpuno nov, moderni, okrugli – produživi sto za 4 – 6 osoba, sa belim stolicama. I sve to savršeno uklopljeno sa belom komodom u kojem možete držati servise za posluživanje. U malom kupatilu se nalazi veš mašina, tako da drugo veliko porodično kupatilo služi kao oaza za odmor i opuštanje. Dnevna soba je opremljena vrhunskom italijanskom kožnom garniturom brenda Chateau d'Ax Milano, i predivnim starinskim italijanskim regalom, dok se radni deo sastoji od stilskog stola i stolice. Ceo stan je dizajniran u belo – braon tonovima, sa pažljivo odabranim detaljima. Spavaća soba se sastoji od king size kreveta 180*200 cm i predivnog novog belog plakara. Ušuškana je pored predivnog razgranetog drveta lipe, koja je štiti od sunca i daje joj posebnu svežinu i hlad. Druga spavaća soba nije opremljena i u nju mogu da stanu dva dečija kreveta ili jedan bračni. Jedna terasa je prava oaza okružena zelenilom savršena za uživanje, dok je druga terasa uvek pod suncem i pogodna je za sušenje veša i sunčanje. Lokacija: Stan se nalazi u podnožju Dedinja ispod Belog Dvora, na uglu ulice Pere Velimirovića i ulice Velisava Vulovića. Pošto je pozicioniran pored Azerbejdžanske ambasade, ovo je veoma bezbedan deo ulice. Preko puta se nalazi minimarket, na minut šetnje je prodavnica Aloma, pijaca, pošta, kao i nekoliko restorana i kafića. Centralno grejanje u zgradi je besprekorno, dok je leti u ovom delu grada veoma prijatno. Uvek je do 5 stepeni niža temperatura, tako da dok se u gradu topi asvalt, vi ćete uživati u hladnijim večerima i lepše ćete spavati. Spisak prostorija u stanu: predsoblje, dvodelna velika prostorija koju čine - velika dnevna soba, trpezarija i radni prostor, dve spavaće sobe, kuhinja, mali toalet, kupatilo, hodnik i dve terase. Izuzetan položaj i lokacija. Stan se prodaje sa svim nameštajem. Uknjižen, odmah useljiv Stan prodaje direktno vlasnik. 063280654 Ne sarađujem sa agencijama.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Rudi Čajaveca Dvosoban prodaja Prodajemo odličan dvosoban stan u naselju Mirijevo, u izgradnji useljiv početkom 2025. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Zgrada kvalitetne gradnje sa odličnom i modernom opremom enterijera:hrastov parket, španska i italijanska keramika, pvc stolarija, petokomorni prozori. unutrašnja stolarija od medijapana, granitne ploče na podu kupatila,kuhinje i terase. Stan je na odličnoj lokaciji u blizini škole vrtića pijace i doma zdravlja. Postoji mogućnost kupovine parking mesta ispred zgrade, koje će biti obeleženo po ceni od 8.000e+PDV. Cena stana je sa PDV-om, zgrada ima građevinsku dozvolu. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Palilula Tašmajdan Dvosoban Kneza Danila stan Dvosoban stan sa prelepim dvorištem i malim jezerom u blizini Tašmajdanskog parka i Vukovog spomenika. Izdvojen od gradske buke. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. Grejanje je etažno-podno, sopstveni kotao kojim se kontroliže potrošnja. U neposrednoj blizni Mašinskog, tehničkih fakulteta, na jednoj od najtraženijih centralnih gradskih lokacija, izvanredna infrastrukturna pokrivenost i odlična povezanost sa ostalim gradskim i vangradskim destinacijama. Niski mesečni troškovi. Ulaz u stan je suteren, od ukupno 3 sprata, sa druge strane je nivo dvorista, prizemlje. Prostorije: antre, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
prodaja Rakovica Skojevsko naselje Trosoban Ranka Žeravice 3.0, nov, Košutnjak, Ranka Žeravice, 67,5m2, 2/2, EG, terasa, parking, internet, klime, interfon. Potpuno renoviran trosoban dvostrano orijentisan stan sa panoramskim pogledom na Košutnjak. Prodaje se sa ugradnim, novim nameštajem izuzetnog kvaliteta. Sam na spratu. Sastoji se iz dnevne sobe otvorenog tipa, prostrane ugaone terase, kuhinje, kupatila i dve spavaće sobe. Zgrada sa malim brojem stanova, takođe potpuno renovirana - fasada, krov, interfon, sve instalacije. SIgurnosna ulazna vrata, šestokomorna pvc fasadna stolarija, hrastov višeslojni parket, granitna keramika. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, škola, vrtić, dom zdravlja. Odmah useljiv. Pogodan za kreditne kupce, odlična investicija. Moguća zamena. Uknjižen. Provizija 2%. Zorana Petrović 063/18-11-002 R-ID: #2460 Interfon, Internet, Klima,
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljsko Naselje Paje Jovanovića 2.0, Učiteljsko naselje, Paje Jovanovića, 47,5m2, 1/3, EG, terasa, parking Odličan prostran svetao stan, useljiv u novogradnji. Rađen najkvalitetnijim materijalima. Kvalitetna gradnja i oprema. Moderna zgrada. Uredna dokumentacija. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2461
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane