Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Skojevsko naselje Ranka Žeravice

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljsko Naselje Paje Jovanovića Dvosoban 2.0, Učiteljsko naselje, Paje Jovanovića, 47,5m2, 1/3, EG, terasa, parking Odličan prostran svetao stan, useljiv u novogradnji. Rađen najkvalitetnijim materijalima. Kvalitetna gradnja i oprema. Moderna zgrada. Uredna dokumentacija. Preporuka. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2461
Palilula Borča Branka Žeželja Trosoban prodaja 3.0, Borča, Branka Žeželja, 105m2, 2/2, EG, terasa, garaža. Funkcionalan dvostrano orijentisan stan u kući i zajedničkom dvorištu. Tri spavaće sobe, odvojen kuhinjsko-trpezarijski deo sa dnevnim boravkom i izlaskom na terasu. Mogućnost kupovine garaže. Brzo useljiv. Cena nije fiksna. Uknjižen. Provizija 2%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #2462 Izvorno stanje.
Zvezdara Lion Jednoiposoban Gospodara Vučića stan 1.5, Lion, Gospodara Vučića, LUX, 36m2, 5/7, EG, lift, terasa, garaža, nov. Moderan i svetao stan sa divnim pogledomu novoj zgradi. Izdaje se namešten i sa parking mestom. u garaži grade. Blizina parkova, marketa, gradskog prevoza, Bulevara kralja Aleksandra i brojnih fakulteta. Preporuka. Uknjižen. Provizija 50%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2463TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi,
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Grocka - Kaluđerica Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo Ag, provizija 2%.
Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo Ag, provizija 2%.
Voždovac Medaković 1 Medaković Sinjska prodaja Uknjižena lepa kuća , na dva nivoa.. Postoji mogućnost funkcionisanja kao dve stambene jedinice. 5 ari placa je oko kuće. Lokacija je odlična, u blizini Majdana i auto puta. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Centar - Jednosoban Treska apartman U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Todora Dukina Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Bulevar Kralja Aleksandra Funkcionalan, dobro očuvan stan, dvostrano orijentisan, umaknut od buke, okružen zelenilom sa obe strane, na odličnoj lokaciji u Bulevaru, u kvalitetno izgrađenoj zgradi sa fasadom od crvene fasadne cigle, sa dobro održavanim zajedničkim prostorijama zgrade i novougrađenim liftom. Stan je projektovan je sa odvojenim prostorima za dnevni i noćni život. Iz ulaznog hodnika se ulazi u gostinjski toalet i prostrani dnevni boravak povezan sa trpezarijom, kuhinjom i zastakljenom lođom. U spavaćem bloku su tri spavaće sobe , kupatilo, hodnik i degažman, koji su opremljeni ugranim plakarima. Stanu pripada korišćenje podrumske ostave u prizemlju i ostave ispred stana. Stan je uknjižen, ispražnjen od stvari i odmah useljiv.. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Čukarica Železnik Radnih akcija Dvoiposoban prodaja U centralnom delu naselja, okružena zelenilom, nalazi se ova četvorospratna zgrada i ovaj vrlo funkcionalan stan sa lepom terasom. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj kuca U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag. provizija 2%. U fazi knjiženja
prodaja Grocka - Vrčin Petosoban Žikice Jovanovića Španca u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Diljska U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Miklošićeva Trosoban Najlepši do Lekinog brda. Prelep stan u kvalitetnoj zgradi staroj 12 godina. Treći sprat bez lifta. Uknjižena 72m2.. Može i kompletno namešten. Agencijska provizija 2%
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Put za Bubanju Šestosoban prodaja Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban Koste Nađa stan U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Autokomanda Trosoban Kumodraška U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane