Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Ledine NBGD Ledine

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trebinjska Dvosoban Nudimo vam dvosoban stan u novogradnji na Lekinom Brdu, smešten u visokom prizemlju. Stan je nedavno renoviran i pruža savremen i udoban životni prostor.Potpuno je opremljen svim sadržajima potrebnim za svakodnevni život. *odmah useljiv *depozit *kućni ljubimci dozvoljeni * garažno mesto uz doplatu i dogovor Agencijska provizija 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Klima, Odmah useljiv
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trebinjska Jednosoban izdavanje Izdaje se garsonjera na Lekinom brdu, u novogradnji, smeštena na prvom spratu. Ovaj prijatan i renoviran stan pruža savršen spoj udobnosti i funkcionalnosti. Prostor je ususkano uređen sa savremenim sadržajima, idealan za one koji traže komforan i savremeno opremljen stan u mirnom okruženju. Blizina svih potrebnih sadržaja čini ga odličnim izborom za udoban život. * odmah useljiv *obavezan depozit * kucni ljubimci dozvoljeni * garažno mesto uz dogovor i doplatu Agencijska provizija 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Klima, Odmah useljiv
Savski venac Dedinje Trosoban stan Izdaje se namešten stan na Dedinju. U neposrednoj blizini su osnovna skola, internacionalne skole, igralista, sportski tereni, Gemax sportski centar, sumska oaza Bajfordova suma. Stan je idealan za one koji uzivaju u zelenilu i tisini. Ovaj prostran stan je po strukturi trosoban. Struktura stana: dve spavace sobe, dnevni boravak u sklopu trpezarije, kuhinja, kupatilo, zastakljena lodja. Stan je nedavno renoviran. Grejanje je centralno i nema mogućnost podešavanja temperature. Parking je slobodan ispred zgrade i zaista je lako naći u svako doba dana. Stan je pogodan za 2-3 osobe, s obzirom da se kreveti razvlače. Studenti i kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stranci su dobrodošli! Dostupan je odmah. Agencijska provizija je 50%. Kontaktirajte nas za više informacija!TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
izdavanje Palilula Mašinski fakultet Trosoban Ivankovačka U samom srcu grada, sa fantastičnom infrastrukturom u blizini više fakulteta, nalazi se moderan, trosoban stan. Opremljen je potpuno novim nameštajem i belom tehnikom (mašina za pranje i sušenje veša, mašina za suđe, ugradna rerna, tri tv i dr). Stan je odlično pozicioniran u zgradi sa liftom i pripadajućim parking mestom u dvorištu. Stan ima dve terase, ostavu i pripadajući podrum. Pretstavlja savršen izbor za udoban život. Obavezan depozit u visini jedne kirije, izdaje se najmanje na godinu dana.
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Medaković 3 Borivoja Stevanovića Funkcionalan,2.5 stan sa cg i toplom vodom u zgradi sa dva lifta.U naselju Medaković III ,stan dvostrano orjentisan, sa prelepim pogledom na zelenilo.Uknjižen na 64m2. Prostorioje- kuhinja sa trpezarijom,dve spavaće sobe,dnevna soba sa izlazom na prostranu terasu,hodnik i kupatilo. Blizina osnovne škole,vrtiča,prodavnice,kafića .apoteka. U stanu ima dve klime koje ostaju. Stan ima i pripadajući podrum. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Vlasnik fizicko lice, uknjizen 1/1 Kupac plaća proviziju 2%
Beograd prodaja Vračar Hram Dubljanska Trosoban Prodajemo odličan trosoban stan na Vračaru,u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.Stan se nalazi na petom spratu u dobroj zgradi staroj 15-tak godina.Iznad stana je tavanski prostor.Stan je uknjižen na 71m2,mereno ima 75m2 i od prostorija ima,predsoblje,kuhinju,trpezariju sa dnevnim boravkom,dve spavaće sobe,dva M.Č i terasu sa pogledom na Hram.Mogućnos kupovine garažnog mesta po ceni od 15000 eura.Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br 2 Vladimir
Zvezdara Đeram Đakovačka prodaja Đeram, Đakovačka Uknjižena garaža od 14m2, u stambenoj zgradi. Auto lift. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .
Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Dvosoban Gavrila Principa stan Namešten, renoviran, 2.0, 63m2, III/III, EG. Izdaje se lep, dvosoban, svetao stan u centru grada. Stan ima hodnik, dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, komfornu spavaću sobu, kupatilo. Ima interfon, klimu, internet. U stanu su samo u kuhinji i kupatilu krovni prozori. Zgrada se nalazi u dvorištu, nije do ulice, tako da je stan izolovan od buke. Ima pogled na Beograd na vodi. Zgrada nema lift. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SC05 .
prodaja Barajevo Barajevo okolina Uknjižena, odlična kuća sa placem od 15 ari u neposrednoj blizini Ibarskog puta u Vraniću. Postoji i pomoćni objekat-garsonjera od 24m2 i šupa od 12m2. Sastoji se od prizemlja i sprata i ima 2 kupatila. Pored gradske vode postoji i bunar sa tehničkom vodom, a priključena je i na gradsku kanalizaciju. Grejanje je na čvrsto gorivo. U neposrednoj blizini je autobuska stanica. Vredi pogledati za svaku je preporuku. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Jednoiposoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Sime Igumanova Namešten, 1.5, cg, renoviran, 9/9, dva lifta. Izdaje se jednoiposoban stan na Vračaru, Južni bulevar, površine 42 m². Stan je na 9. spratu (poslednji) u odlično održavanoj zgradi sa dva lifta i video nadzorom. Mogućnost parkinga u dvorištu zgrade. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Stan se sastoji od dnevne sobe i kuhinje, kupatila i odvojene spavaće sobe sa velikim ugradnim plakarom. Stan je svetao, jugoistočne orijentacije, nedavno renoviran i opremljen. Slobodan od 1. septembra. Dozvoljeni su psi. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MG08 .
Beograd izdavanje Voždovac Dušanovac Kruševačka Trosoban Namešten, 3.0, cg, nov, 1/4, lift, terasa. Izdaje se luksuzan i potpuno namešten stan na atraktivnoj lokaciji, u Kruševačkoj ulici na Dušanovcu. Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Poseduje sve potrebne kućne uređaje i belu tehniku, dobrog kvaliteta. Moguće je dodatno zakupiti prostrano garažno mesto, 19 m2, u iznosu od 100 EUR. U neposrednoj blizini nalazi se prodavnica, pekara, Pošta i još niz restorana i lokala svih sadržaja. Lokacija je odlična, dobro povezana gradskim prevozom sa svim delovima grada. Obavezan depozit u visini jedne rente. Stan je useljiv od 01.septembra. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Katarina Rosić br.licence 5605 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KR06 .
Stari Grad Skupština Vlajkovićeva Dvosoban prodaja Renoviran, odmah useljiv stan, u strogom centru grada, blizu Narodne skupštine. Uknjižen, bez ikakvih tereta. Pogodan za sve namene, kao stambeni ili kao poslovno-kancelarijski prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemunske kapije Trosoban Šumadijska stan Izdaje se nov stan sa tri sobe, dva kupatila, kuhinjom koja je delimično nameštena i lođom. Hodnikom povezan sa svim prostorijama. Bez nameštaja, pogodan kao poslovni prostor za višenamenske delatnosti. U okruženju ima dosta slobodnih parking mesta koja pripadaju kompleksu Zemunske kapije. Odlična komunikacija sa gradom i izlazom na auto put. Prednost imaju zakupci na duži vremenski period zakupa. Useljiv odmah. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Denkova bašta Četvorosoban Križanićeva 4.0, 100m2, lift, EG, IV/IV, telefon, interfon, garažno mesto. Na legalizaciji. Luksuzan dupleks, kompletno opremljen, dva mokra čvora. Izdaje se sa garažnim mestom. Blizina Beo shopping centra. Dozvoljeni kućni ljubimci. Stan za svaku preporuku. Useljiv od 10 septembra. Kontakt 060/34 11 341 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Prodajemo odličan, trosoban, tipski stan u soliteru, u bloku 63, na Novom Beogradu. Lep i funkcionalan raspored prostorija u stanu, sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i lođe. Stan je svetao, istočno orijentisan i ima lep pogled. U stanu je zamenjena spoljna stolarija, potrebna su ulaganja. Uz stan postoji mogućnost kupovine i garaže (zidane sa vratima) veličine 12m2, po ceni od 20000e. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Bore Markovića Trosoban Prodajemo prelep stan na Banovom brdu, na drugom spratu novoizgrađene zgrade. Sastoji se od kuhinje, trpezarije i dnevne sobe kao zajedničke celine, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase. Prodaje se kompletno opremljen i namešten. Stan poseduje kuhinju pravljenu po meri sa frontovima od medijapana i svim potrebnim uredjajima. Takođe, stan poseduje Smart sistem kontrole rasvete i temperature, putem kojeg se kontroliše rasveta i prati temperatura u prostorijama. U stanu su urađeni spušteni plafoni sa led rasvetom. Uveden je optički internet u stanu, provajder Mts. Stan je relativno svetao, uprkos tome što gleda na severoistok, a blizina svih ključnih sadržaja čini ga idealnim izborom za porodice i pojedince. Stan je u neposrednoj blizini škole, obdaništa, prodavnica i pijace, što omogućava sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Stanica gradskog prevoza udaljena je samo 40 metara, što obezbeđuje odličnu povezanost sa ostatkom grada. Grejanje je na gas, sa plaćanjem po utrošku u sezoni grejanja, dok je topla voda obezbeđena iz centralnog kotla, što doprinosi većoj energetskoj efikasnosti i smanjenju troškova. Idealna prilika za one koji traže moderan i funkcionalan stan u mirnom, ali dobro povezanom delu grada! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Čukarica Železnik Avalska prodaja Agencijski ID : 1876. Prodaje se plac u Železniku u Avalskoj ulici bliže ibarskoj magistrali, udaljeno oko 500m. Po informaciji o lokaciji dozvoljena je izgradnja više objekata, PR+I+PK/PS do maksimalne visine vence objekta P+2+Pk. Plac ima 6 parcela. Pored placa postoji infrastruktura (struja, voda) UKNJIŽENO. Agencijska provizija 2%
Zemun Batajnica Dvosoban Žike Markovića stan Odličan, uknjižen, dvosoban stan u mirnom delu Btajnice. Stan se nalazi u blizini škole, obdaništa. Zgrada je sa malim brojem stanova i pripadajućem dvorištem. Svetao i sunčan, iznad stana je renoviran tavanski prostor 40 kvm. U stanu je promenjena stolarija. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, soba, kupatilo; tavanski deo - predsoblje, dve sobe, kupatilo; podrum Agencijska provizija 2%
prodaja Savski venac Zeleni venac Zeleni Venac Dvosoban Lomina 2.0, 60m2(terasa 7m2), 4/4, grejanje na struju, interfon, internet, klima, ktv Nadomak Knez Mihailove i Terazija, nalazi se jedna od retkih preostalih ulica koja oživljava duh starog Beograda. Lomina ulica je sklonjena od buke ali je u centu zbivanja, u zoni kompletne infrastrukture, prodavnica, pijace, fakulteta i Zelenog venca kao najvećeg saobraćajnog čvorišta gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo potpuno sređen dvosoban stan na četvrtom ujedno i poslednjem spratu održavane zgrade bez lifta, koja se nalazi bliže Balkanskoj ulici. Zgrada je predratne gradnje, stepenište je zgodno i lagano za penjanje. Stan je kompletno i temeljno renoviran 2024.godine, stavljene su nove elektro i vodovodne instalacije najvišeg standarda, nova Bosal Lux vrata, kao i alu stolarija u većem delu stana. Tavan iznad stana je sređen, nov kosi krov urađen sa svim savremenim hidro i termo izlolacijama. Trostrana orijentacija stana garantuje puno dnevnog svetla tokom celog dana. Sve prostorije su komotne i funkcionalno raspoređene. Iz stana se pruža prelep pogled. Predivna velika natkrivena terasa površine od oko 7m2 idealna je za uživanje. Grejanje na struju omogućava racionalizacija troškova. Svojim položajem idealna nekretnina za one žele život u srcu grada a pogodna je i kao investicija za izdavanje što mesečno što na dnevnom nivou. Od prostorija sadrži: hodnik, kuhinjsko trpezarijski deo, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, terasa. Uknjižen na 53m2, po tvrdnji vlasnika stana ukupna merena površina zajedno sa terasom iznosi 60m2. Odmah useljiv. Agent: Aleksandar Jovanović 064/ 136 58 17 R-ID: #5274 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Darinke Jevrić Stan dupleks 40m2, kompletno namešten, odličan raspored, 2 spavaće sobe, kuhinja sa trepezarijom i dnevnim boravkom, etažno grejanje, mali komunalni troškovi. Odmah useljiv stan na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini prodavnica i javnog prevoza. Za više informacija 060/3399-122 Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd.Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane