Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Vladimira Popovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Kalemegdan Dunavska Trosoban Namešten, 3.0, 82m2, I/IV, garažno mesto, terasa, lift, CG, depozit. U novom stambeno-poslovnom kompleksu K-District, u ponudi izuzetno komforan i svetao stan, luksuzno opremljen sa garažnim mestom. Stan se nalazi na prvom spratu, površine 82 m2, u zgradi koja je okružena zelenilom i orijentisan ka promenadi, što omogućava direktan pogled na Kalemegdan. Sastoji se od ulaznog antrea, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, odvojenog spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, kupatila, toaleta, vešeraja i terase. Moderno dizajniran i kvalitetno opremljen, uključuje tehniku, posuđe i sve što je potrebno za udobno i funkcionalan život. Pripadajuće garažno mesto na prvom nivou sa liftom koji vodi direktno do stana, površine 14m2. Stan je odmah useljiv. Depozit obavezan. Agenc. provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 .
Voždovac Trošarina Pazinska Trosoban prodaja Uknjižen, 3.0, cg, novija gradnja, 1/3, dve terase. Dvostrano orijentisan, svetao, jako lep i funkcionalan stan ukupne građevinske površine 90m2. Uknjižena kvadratura je 79m2 plus dve terase 11m2. Nalazi se u kvalitetnoj zgradi novije gradnje na odličnoj lokaciji u blizini FON-a, Bajfordove šume i Saobraćajnog fakulteta. Stan ne zahteva velika ulaganja. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Ulaz u sve prostorije iz hodnika. Odmah useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agencijska provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262–07-34 .
Vračar Čubura Troiposoban Černiševskog stan Vračar - Čubura U blizini Hrama Svetog Save i Čuburskog parka, jedinstvena ponuda, stan u novoizgradjenom objektu funkcioniše kao dve potpuno odvojene stambene jedinice. Prema zvaničnoj dokumentaciji, stan je registrovan kao jedna stambena jedinica ukupne uknjižene površine 64m2. Trenutna funkcionalna organizacija omogućava korišćenje kao dva odvojena stana, dve etaže, ukupne premerene kvadrature 82m2. Visoko prizemlje: Ovaj deo stana se koristi kao samostalan sa sopstevnim ulazom, po strukturi je jednoiposoban. Sastoji se od : ulaznog antrea, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom kao celinom, odvojenom spavaćom sobom i kupatilom. Površina stana je 30m2. Prvi sprat : Ovaj deo stana takođe funkcioniše kao samostalan stan sa posebnim ulazom, po strukturi dvoiposoban. Sastoji se od : ulaznog antrea, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom kao celinom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Uknjižena površina stana je 34m2, mereno ima 52m2. Stan je visokog kvaliteta gradnje, spoljna stolarija aluminijum-drvo, roletne koje pokreću elektro motori, sigurnosna vrata, hrastov paket, sanitarije i keramika I klase. U neposrednoj blizini nalazi se vrtić, osnovna i srednja škola, kao i marketi, pijaca, parkovi, glavne saobraćajnice i izlaz na autoput, uz odličnu povezanost sa svim delovima grada. Odmah useljiv. Agenc. provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 .
izdavanje Voždovac Stepa Stepanović Trosoban Generala Štefanika Namešten, 3.0, cg, vpr/6, terasa, garažno mesto. U ponudi imamo izuzetan trosoban stan, na idealnoj lokaciji u naselju Stepa Stepanović. Odvojen je spavaći deo od kuhinje sa dnevnom sobom i trpezarijom. Idealan za porodicu. Stan poseduje i garažno mesto, koje je uračunato u cenu. Izdaje se na duži vremenski period. Useljiv od 01.09.2024. Obavezan depozit u iznosu od jedne mesečne kirije. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Sandra Tasić , br. licence:5710 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
Troiposoban izdavanje Beograd Savski venac Dedinje Koste Racina Na najlepšoj lokaciji na Dedinju nalazi se ovaj troiposoban potpuno renoviran stan gde su završni radovi i dalje u toku. Stan ima tri spavaće sobe, dve terase, dnevni deo i odvojenu kuhinju, toalet i kupatilo. Zaklonjen od buke, a na par koraka od Neznanog junaka, kružnog toka na Dedinju, mnogih internacionalnih škola i ambasada. Vrlo je pogodan i kao poslovni prostor. Vlasnik je voljan da stan opremi u skladu sa potrebama zakupca. Preporuka je da se pogleda, a useljiv je od 15.09. Za sve detalje, kontaktirajte nas. Agenc. provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Beograd izdavanje Palilula Hadžipopovac Albanske spomenice Jednoiposoban Namešten, 1.5, 37m2, I/IV, CG, terasa, garažno mesto, lift, depozit. U novijoj zgradi, kompletno namešten, jednoiposoban stan. Sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Garažno mesto je u sklopu cene zakupa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Savski Venac Zvezdin stadion Ljutice Bogdana Trosoban izdavanje Trosoban stan sa panoramskim pogledom na Beograd u blizini stadiona Crvene Zvezde. Iz centralnog hodnika ulaz u sve prostorije. Mogućnost dodatnog opremanja stana uz dogovor sa vlasnikom. U blizni su škole, obdaništa, supermarketi, linije gradskog prevoza. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Stari Grad Dorćol gornji Trosoban Tadeuša Košćuška stan Izdaje se trosoban potpuno namešten stan u samom centru Beograda, na Dorćolu, na samom šetalištu uz reku! Stan se nalazi na 1. spratu održavane zgrade sa liftom i izuzetno je svetao, sa velikim prozorima koji pružaju mnogo prirodnog svetla tokom celog dana. Stan se sastoji od hodnika sa ugradnim plakarima,prostranog dnevnog boravka, dve velike spavaće sobe,komplet opremljene kuhinje, trpezarije, kupatila,ostave,lođe i leoe terase. Uz stan postoji i obezbeđeno parking mesto. Savršena lokacija za one koji žele da budu u centru dešavanja i da uživaju u svim pogodnostima koje Dorćol nudi. Blizina kafića, restorana, prodavnica i javnog prevoza. Mesećni računi su 150 eur.ZAKUP JE ZA PERIOD OD TRI MESECA. Ne propustite ovu priliku - zakažite gledanje već danas! . . Agencijska provizija 50%
izdavanje Stari Grad Kalemegdan Gospodar Jovanova U ponudi prazan i odmah useljiv poslovni prostor, na top lokaciji u neposrednoj blizini Skadarlije i Malog Kalemegdana. Poslovni prostor se nalazi na prizemlju, do ulice, ima izlog. Lokalu pripada i prostor od 22m2 što ukupno čini zasebnu celinu od 44m2. Voda je izvedena na oba mesta što ovaj objekat čini pogodnim za obavljanje najrazličitijih delatnosti, od kancelarijskih do salona lepote, masaže... Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Mihaila Bogićevića Odličan stan na drugom spratu sa liftom, nadomak Savskog Trga i Beograda na vodi. Iznajmljuje se prazan, a odličan je i kao poslovni prostor za agencije, ordinacije, kancelarije. Ima dve sobe i dva manja prostora ostave. Blizu je svih infrastrukturnih objekata i prevoza. Izdaje se od 1. oktobra. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50% Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Mirka Milojkovića Trosoban Uknjižen stan u novom naselju Sunnivill. Odmah useljiv. Dvostrano orijentisan sa prelepom ugaonom terasom sa koje se pruža pogled na Dunav. Poseduje dve spavaće sobe, veliko kupatilo i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Čubura Cerska Garsonjera izdavanje Stan na odličnoj lokaciji u Cerskoj ulici, bliže ulici Maksima Gorkog. Zgrada uredna, održavana, urađena nova fasada sa dodatnom izolacijom. Izdaje se namešten. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Dvosoban Nevesinjska stan 2.0, 68m, CG, lift, IV/VI, telefon, interfon. Uknjižen Komforan dvosoban stan u srcu Vracara. Stan se sastoji od prostranog ulaznog hodnika, velike dnevne sobe, odvojene trpezarije i kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Potpuno opremljen i spreman za useljenje. Kontakt 062/853-0990 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
prodaja Voždovac Stepa Stepanović Jednoiposoban Generala Ljubomira Milića 1.5, 39m2 (terasa), CG po potrošnji, 5/6, lift, interfon. Uknjižen Jednoiposoban stan u naselju Stepa Stepanović, od 39m2, nalazi se na petom spratu od ukupno 6 spratova kvalitetno gradjene zgrade sa liftom. Funkcionalan stan sa odličnom strukturom: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i otvorena terasa od oko 4m2. Stan je izuzetno svetao - jednostrano, severozapadno orijentisan Grejanje je centralno – plaćanje po potrošnji. U dnevnom boravku se nalazi klima uredjaj. Podne obloge su od parketa u svim prostorijama izuzev u kuhinji i kupatilu gde su postavljene kvalitetne pločice. Stolarija je PVC. Ulaz u zgradu je obezbedjen interfonom. Zgrada je uredna, redovno se održava. Zgrada se nalazi u naselju koje ima sve bitne objekte neophodne za komforan život – marketi, apoteka, frizerski i kozmetičarski saloni, vrtić, ... Ova lokacija je odlično povezana sa ostalim delovima grada autobuskim prevozom. Parkiranje je u slobodnoj zoni, tako da se može parkirati u ulici ispred i pored zgrade. Odlična preporuka zbog lokacije, strukture i kvaliteta stana. Kontakt: Svetlana 060/340 70 77 Agencijska provizija 2%
Šestosoban izdavanje Beograd Zvezdara Konjarnik Slobodana Lale Berberskog Izdajemo potpuno renoviranu kuću na Zvezdari pogodnu za poslovni prostor. Kuća se sastoji iz tri etaže, u suterenu se nalazi garaža, spa centar sa đakuzijem i saunom za šest osoba, kupatilo i dodatne prostorije. U prizemlju se nalazi velika terasa i prostrani dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe i toalet. Gornja etaža ima dva kupatila i tri spavaće sobe od kojih je jedna master bedroom sa svojim kupatilom i garderoberom. Prostor je opremljen kompjuterskim prskalicama, alarmom i elektro brava sa šifratorom. Grejanje je na toplotne pumpe. Pored garaže ima još 8 parking mesta. Uknjižena na 240m2, ukupne površine 310m2. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd izdavanje Zvezdara Konjarnik Slobodana Lale Berberskog Šestosoban Izdajemo potpuno renoviranu kuću na Zvezdari pogodnu za poslovni prostor. Kuća se sastoji iz tri etaže, u suterenu se nalazi garaža, spa centar sa đakuzijem i saunom za šest osoba, kupatilo i dodatne prostorije. U prizemlju se nalazi velika terasa i prostrani dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe i toalet. Gornja etaža ima dva kupatila i tri spavaće sobe od kojih je jedna master bedroom sa svojim kupatilom i garderoberom. Prostor je opremljen kompjuterskim prskalicama, alarmom i elektro brava sa šifratorom. Grejanje je na toplotne pumpe. Pored garaže ima još 8 parking mesta. Uknjižena na 240m2, ukupne površine 310m2. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11 (Hotel Jugoslavija) Bulevar maršala Tolbuhina Jednosoban prodaja Prodajemo odličan, svetao stan na idealnoj lokaciji. Blizina Dunavskog keja i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Stan je uknjižen i odmah useljiv. Uknjižen na 35 kvm plus ostava 1 kvm. U stanu ostaje ugradna kuhinja sa belom tehnikom, plakari u predsoblju i sobi. Stan je renoviran, lako adaptibilan u jednoiposoban. Alu stolarija sa komarnicima, promenjene vodovodne i elektro instalacije. Svaka preporuka. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, soba, kupatilo, ostava, podrum Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo I Trosoban 16.oktobra stan Lep, svetao dvoiposoban stan koji se nalazi u ulici 16.oktobra u mirnom delu Mirijeva. Uknjižen na 56m2 korisne površine + 4m2 lođa. Renoviran sa potpuno novom kuhinjom i kupatilom. Grejanje je centralno. Zgrada okružena zelenilom. Parking uvek slobodan ispred zgrade. Prostorije: hodnik, dnevna soba, kuhinja, kupatilo, dve spavaće sobe, lođa Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Dvosoban Gostivarska Uknjižen stan na 33 kvadrata, dok stan sa terasom ima 35 kvadrata. Jedna od glavnih prednosti ovog stana je odlična struktura i blizina fakulteta što ovu nekretninu čini dobrom investicijom. Strukturu stana čini dnevna soba koja je svetla i pruža dovoljno prostora za krevet, radni sto i druge delove nameštaja, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i ostava. Velika prednost stana je mogućnost izlaska na veliku terasu koju može da koristi vlasnik ovog stana. Zgrada je pažljivo održavana, sa uredjenim hodnicima i zajedničkim podrumskim prostorijama. Lokacija je odlično povezana sa ostalim delovima grada, što omogućuje brzi pristup svim važnim sadržajima, uključujući prodavnice, restorane, kafiće i javni prevoz. Okolina zgrade je mirna i prijatna za život. Prostorije: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, ostava. Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Voždovačka crkva Gostivarska 1.5, 33m2 + 20m2 dve terase, 4/4, EG, renoviran, interfon, ktv, internet, klima, podrum, parking Neporketnost se nalazi u mirnoj, jednosmernoj Gostivarskoj ulici, u blizini Vojvode Stepe kod Voždovačke crkve. Kraj je kompletno infrastrukturno razvijen i odlično povezan sa svim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo vrlo funkcionalan jednoiposoban stan na poslednjem spratu četvorospratnice bez lifta iz pedesetih godina prošlog veka. Zgrada je unutra dobro održavana sa mestom za eventulanu ugradnju lifta. Skupština stanara je izabrala izvođača radova na renoviranju i termičkoj izolaciji fasade cele zgrade, pa se radovi očekuju uskoro. Stan je ugaono pozicioniran sa puno dnevnog svetla. Orijentisan je pretežno ka severozapadu i delimično ka jugozapadu. Kompletno i vrlo kvalitetno je renoviran, upotrebom najkvalitetnijih materijala i opreme, uključujući i termo izolaciju spoljašnjih zidova, pa nikakva ulaganja nisu potrebna. Hidroizolacija celog krova je rađena 2018. god, sa važećom garancijom. Ostava je praktično iskorišćena za smeštaj veš mašine i bojlera, a uz dnevnu sobu se nalazi odvojena manja prostorija, koja je praktično iskorišćena za garderober. Biser ovog stana su dve lepe terase, a naročito velika na koju se izlazi iz kuhinje, sa kojih se pruža širok, otvoren pogled. Grejanje je etažno na struju. Velika pogodnost koja ide uz stan je mogućnost parkiranja na parking mestu u dvorištu zgrade, koje je određeno u dogovoru sa ostalim stanarima. Stanu pripada podrum u zgradi. Od prostorija: hodnik, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, garderober, ostava, kupatilo, dve terase. Stan je uknjižen na 33m2. Po rečima i tvrdnji vlasnika stana, ukupna merena površina sa obe terase je oko 53m2. Agent: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #5281 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane