Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Antifašističke borbe

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Antifašističke borbe Jednosoban Prodajemo odličan jednosoban stan na Novom Beogradu, u ulici Antifašističke borbe u neposrednoj blizini Arene. Nalazi se na drugom spratu jako kvalitetne zgrade od bele fasadne cigle sa urednim ulazom i liftom. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i kupatila. Stan je kompletno renoviran i tom prilikom su zamenjene elektro i vodovodne instalacije, postavljena nova PVC stolarija, hrastov parket, granitna keramika, spušteni plafoni sa rasvetom, postavljena su kvalitetna sigurnosna ulazna i sobna vrata brenda BOSAL od farbanog medijapana.Zbog svoje strukture je veoma lako adaptibilan u stan sa odvojenom spavaćom sobom. Poseduje centralno grejanje.Jednostrano orijentisan i svetao tokom dana. Potpuno je izolovan od gradske gužve i buke. Stan je odličan kako za život tako i kao investicija za izdavanje zbog svoje idealne lokacije. Prodaje se sa svim ugradnim nameštajem. Poseduje podrumsku prostoriju. Uknižen na vlasnika. Retko u ponudi! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Belvil (A blok) Uroša Martinovića Petosoban prodaja Prodaje se izuzetan penthouse od 150m² u A bloku na Novom Beogradu, u ulici Uroša Martinovića. Stan se nalazi na poslednjem spratu zgrade i predstavlja jedini stan na tom nivou, pružajući potpunu privatnost i mir. Svetao je i trostrano orijentisan, što mu daje posebnu prozračnost i osvetljenost tokom celog dana. Ovaj prostrani petosoban stan sadrži ulazni hodnik, toalet za goste, prostranu kuhinju sa savremenim dizajnom, trpezariju koja se prirodno povezuje sa velikim dnevnim boravkom, predivnu zastakljenu terasu idealnu za opuštanje ili druženje, spavaći blok sa četiri sobe, od kojih je jedna master soba sa garderoberom, sa mogućnošću adaptacije u master kupatilo, još jedno kupatilo koje opslužuje preostale tri sobe. Stan je urađen po želji vlasnika, sa pažljivo odabranim materijalima i opremom, što ga izdvaja po kvalitetu u odnosu na ostale stanove u kompleksu. Izuzetno je očuvan i zahteva minimalna ulaganja, što omogućava budućim vlasnicima da odmah uživaju u njegovim pogodnostima. Stan se prodaje sa ugradnim nameštajem i belom tehnikom, uz mogućnost kupovine dva parking mesta u garaži po ceni od 55.000 eur. Za više informacija i dogovor oko gledanja, kontaktirajte nas. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Rakovica Košutnjak STARI KOSUTNJAK Jednosoban Trstenjakova stan Stan je savršeno pozicioniran za sve koji žele mirno okruženje, a opet biti blizu svih važnih sadržaja. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, dvorišno orijentisan, što pruža lak pristup i dodatnu sigurnost. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i terase. Stan je održavan i spreman za useljenje. Parking prostor dostupan ispred zgrade. Agencijska nadoknada % Uknjižen PR/3 Trstenjakova || dokumentacija : Uknjižen
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Todora Dukina Prodajemo odličan dvoiposoban stan na prvom spratu zgrade kvalitetne gradnje iz 2009. godine sa urednim ulazom u ulici Todora Dukina na Lekinom brdu. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe i kupatila. Veoma kvalitetni materijali i oprema korišćeni prilikom izgradnje kao što su: hrastov parket, PVC stolarija, granitna keramika itd. Jednostrano je orijentisan ka zapadu i svetao tokom dana. Prodaje se kompletno namešten. Uz stan se dobijaju i dve ostave na korišćenje. Uknjižen i useljiv po dogovoru. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Izuzetno funkcionalan i komforan LUX stan, potpuno namešten i opremljen sa stilom. Na prestižnoj lokaciji u srcu Vračara. Ulaz uredno održavan. Na svega par minuta hoda od Hrama Svetog Save, Karađorđevog, Čuburskog i Neimarskog parka. U neposrednoj blizini brojnih trendi kafea, vrhunskih restorana, pekara, banaka i drugih ugostiteljskih, uslužnih i trgovinskih objekata... Blizina Kalenić pijace omogućava snabdevanje svežim lokalnim proizvodima. Parkiranje moguće na parkingu u dvorištu zgrade (ograničeni broj mesta isključivo za stanare) ili zonsko. Brojne linije gradskog prevoza ka svim delovima grada. Oprema: klima, veš mašina, mašina za sudove, kombinovani frižider, staklokeramička ploča, ugradna rerna, pvc stolarija sa komarnicima, sigurnosna vrata... Plaćanje mesečno, uz obavezan depozit. Agencijska provizija: 50% ugovorene mesečne zakupnine. Stan je raspoloživ odmah. Napomena: Oznaka na mapi je informativnog karaktera, ne prikazuje preciznu lokaciju nekretnine. Redni broj agencije u Registru posrednika: 1006
Beograd prodaja Palilula Borča Borča I Kosovopoljska Jednosoban Adaptirana garaža u stan - garsonjeru. Ulazni deo, predsoblje je u funkciji kuhinje (staje sudopera, frižider, veš mašina, el. šporet). U sklopu sobe koja nema prozor je i kupatilo (tuš kabina, lavabo, wc šolja). Iz sobe se izlazi u jednu podzemnu prostoriju oko 20 kvm. Ulica je tiha, puna zelenila. U blizini su pijaca, Maxi, dom zdravlja, autobuska stanica. Prostorije: predsoblje (čajna kuhinja), soba, kupatilo Agencijska provizija 2%
Zvezdara Zvezdarska šuma Nerodimska Trosoban prodaja Kompletno sređen, 2,5 stan u novogradnji, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Zvezdarske šume. Zgrada ima svoj parking. Idealan za stanovanje ili kao investicija. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije i kuhinje - "open space", dve spavaće sobe, kupatila i velike terase sa panoramskim pogledom. Potpuno je opremljen i namešten. Stan je dvostrano orijentisan, vrlo komforan, izuzetno svetao i izolovan od gradske buke. U mirnom okruženju, a veoma blizu centra grada, sva potrebna infrastruktura, prodavnice, stanice - više linija gradskog prevoza, škole, vrtić, Zvezdarska šuma, sportski objekti, Tržni centar Zira, Vukov spomenik, fakulteti. Stan za svaku prepopruku! Agencijska provizija 2%
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Dvoiposoban Veselina Masleše stan 2.5, 46m2(terasa), VPR/3, norveški radijatori, klima, interfon, internet, ktv Lekino ili Pašino brdo je smešteno između Vračara i Dušanovca, na samo par kilometara od centra grada. Teritorijalno je podeljeno između opština Voždovac i Vračar. Zbog svog položaja i kompletno razvijene infrastrukture, vrlo je tražena lokacija za stanovanje. Kratka jednosmerna ulica Veselina Masleše, u kojoj se nepokretnost nalazi, pripada opštini Voždovac i proteže se paralelno sa ulicom Gospodara Vučića, između ulica Kruševačke i Belimarkovićeve. U prilici smo da Vam ponudimo vrlo funkcionalan dvoiposobni stan na visokom prizemlju trospratnice sazidane 2017. godine. Zgrada je vrlo kvalitetno zidana i odlično održavana, pa je kao nova spolja i unutra. Stan je jednostrano južno orijentisan sa dosta dnevnog svetla. Dnevni boravak deli prostor sa blago izdvojenom kuhinjom. Na lepu terasu, pogodnu za sedenje, se izlazi iz dnevnog boravka. Stan je u perfektnom stanju pa dodatna ulaganja nisu neophodna. Prodaje se kompletno i kvalitetno namešten i opremeljen. Grejanje je na norveške radijatore što omogućava racionalizaciju troškova. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak sa diskretno izdvojenom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Uknjižen na 46m2, brzo useljiv. Agent: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #5282 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Dvosoban Dunavski kej 2,0 Dunavski kej, 55 (T)m2, 4/6, cg, lift Na jednoj od najlepših lokacija u gradu, miran, svetao stan na par minuta od šetališta na Dunavu, kompletna infrastruktura. Za svaku preporuku Duška Radonjić 064/2639232 R-ID: #2466 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Petosoban prodaja Beograd Grocka - Vrčin Žikice Jovanovića Španca u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo, može na kredit. Ag, provizija 2%.
Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban prodaja U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo, može na kredit. Ag, provizija 2%.
Voždovac Medaković 1 Medaković Sinjska kuca Uknjižena lepa kuća , na dva nivoa.. Postoji mogućnost funkcionisanja kao dve stambene jedinice. 5 ari placa je oko kuće. Lokacija je odlična, u blizini Majdana i auto puta. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Autokomanda Trosoban Kumodraška U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag. provizija 2%. U fazi knjiženja
Palilula Karaburma Diljska Jednosoban prodaja U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dvoiposoban Dr. Nika Miljanića stan Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Miklošićeva Najlepši do Lekinog brda. Prelep stan u kvalitetnoj zgradi staroj 12 godina. Treći sprat bez lifta. Uknjižena 72m2.. Može i kompletno namešten. Agencijska provizija 2%
Šestosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Put za Bubanju Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane