Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Boška Buhe

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo, može na kredit. Ag, provizija 2%.
Voždovac Medaković 1 Medaković Sinjska prodaja Uknjižena lepa kuća , na dva nivoa.. Postoji mogućnost funkcionisanja kao dve stambene jedinice. 5 ari placa je oko kuće. Lokacija je odlična, u blizini Majdana i auto puta. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Autokomanda Trosoban Kumodraška stan U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Trosoban Njegoševa Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Maljenska U najboljem delu Karaburme, mirnom i tihom, kod stare okretnice, nalazi se ovaj prelep stan , potpuno renoviran, bez ikakvih ulaganja.Promenjene su sve instalacije, elektro, vodovodne, drvenarija, sve je prvoklasno urađeno. Stan je dvosoban, ali funkcionise kao dvoiposoban jer je kuhinja povezana sa dnevno trpezarijskim boravkom i pored toga ima veliku dnevnu i manju spavaću sobu. Raspored je idealan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije..Na stanu je rađena spoljna izolacija, a ima i ostavu koja je preuređena u veliki, moderni i vrlo funkcionalan garderober, kao i lepu popločanu terasu. Prodaje se sa ugradnim elementima i norveškim radijatorima. Retko u ponudi, pogotovo zbog idealne spratnosti, strukture, sređenosti i lokacije. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Diljska Jednosoban U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Dvoiposoban prodaja Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Miklošićeva stan Najlepši do Lekinog brda. Prelep stan u kvalitetnoj zgradi staroj 12 godina. Treći sprat bez lifta. Uknjižena 72m2.. Može i kompletno namešten. Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Šestosoban Put za Bubanju Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Koste Nađa U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Trosoban izdavanje Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Vračar Čubura Jednosoban Dubljanska stan U lepom , mirnom delu Vračara ,nalazi se ova zgrada izuzetne, novije gradnje, a u njoj i ovaj lux sređen, namesten, stan bez ikakvih ulaganja. Stan se prodaje sa nameštajem. Retko u ponudi. Ag.provizija 2%
izdavanje Voždovac Šumice Šumice Dvosoban Strumička Šumice, potpuno namešten stan, od troškova samo utrošak električne enegrije, grejanje inverter klimama. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Bulbuder Bulbulder Mraovića Sokače Dvoiposoban stan, granica Zvezdare i Palilule, blizu Vukovog spomenika i TC Zira. Idealno za porodicu ili studente, blizina većeg broja fakulteta. Mirna zgrada sa ukupno 12 stanova. Stan je u potpunosti namešten i odmah useljiv. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Voždovac Trošarina Vojvode Stepe Dvosoban Izdaje se stan na Voždovcu, Vojvode Stepe. Stan je lepo opremljen ,okrečen, čist. Stan je na četvrtom spratu zgrade sa liftom koja ima šest spratova. Odmah useljiv. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Carigradska Petosoban prodaja Idealna prilika za život u centru grada ili biznis. Prodajemo ekskluzivan stan u centru grada, prostranosti 117m2, a uknjižen na 68m2. Ovaj udoban i elegantni dom je jedinstven po svojoj arhitekturi na tri nivoa, pružajući komforan životni prostor u samom srcu grada. Na prvom nivou se nalaze moderna kuhinja, prostrana dnevna soba i elegantno kupatilo. Postoji fleksibilnost da se prostor prilagodi dodatnoj spavaćoj sobi po vašem izboru, savršeno za sve koji traže više od klasičnog stana. Drugi nivo stana nudi dodatnu dnevnu sobu, funkcionalnu kuhinju sa trpezarijom, još jedno kupatilo i šarmantnu terasu, idealnu za uživanje u otvorenom prostoru u samom centru grada. Treći nivo je dizajniran kao privatna oaza sa tri elegantno uređene spavaće sobe i još jednim modernim kupatilom. Ovaj prostor je savršen za porodice ili one koji cene udoban životni prostor. Ovaj stan nudi brojne prednosti koje ga čine izuzetno atraktivnim izborom za kupce: - Prostorna organizacija na tri nivoa - Svaka prostorija posuduje prirodnu ventilaciju. - Tri mokra čvora. - Povećana kvadratura: Iako je uknjižen na 68m2, merenjem je utvrđeno da zapravo ima 117m2, što znači da kupci dobijaju znatno više prostora nego što je uobičajeno za stanove u centru grada. - Savremeni dizajn i funkcionalnost: Stan je opremljen modernom kuhinjom, elegantnim kupatilima i prostranim dnevnim sobama koje pružaju komfor i luksuzan ambijent. - Efikasno grejanje na struju: Grejanje na struju smanjuje režijske troškove i omogućava kontrolu potrošnje energije, što je ekološki i finansijski održivo rešenje. - Lokacija: Stan se nalazi u samom centru grada, što omogućava laku dostupnost svim važnim lokacijama, poput škola, prodavnica, restorana i poslovnih centara, čime olakšava svakodnevni život. Ne propustite priliku da živite u komfornom stanu u centru grada koji nudi sve što vam je potrebno za udoban život. Agencijska provizija 2% Agent Darko broj u registru 4729
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Trosoban Višnjićeva stan Izdajemo potpuno namešten stan, dve spavaće sobe, dve terase, jedno kupatilo. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Zvezdara Lion Jednosoban Bulevar kralja Aleksandra Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, Lion, Bulevar kralja Aleksandra, nedaleko od Lipovog lada. Kompletno je renoviran i namešten sa novim nameštajem i novom tehnikom! Stan je južno orijentisan, kontra od Bulevara kralja Aleksandra te je izolovan od buke! Stan je samo za nepušace i stanare bez kućnih ljubimaca. Lokacija je jako dobro povezana sa javnim gradskim saobraćajem prema svim delovima Beograda! Ispred zgrade se nalazi veliki parking! Depozit 2 zakupnine. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Jednosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Blok 33 Bulevar Zorana Đinđića Blok 33, upravo renoviran, sve novo i nekorišćeno nakon renovirana, odmah useljiv. Struktura: soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ulazni hodnik. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane