Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Cerak vinogradi Omorika

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Dvoiposoban Na dobroj lokaciji u ulici Bohumila Hrabala. Uknjižen stan na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Dobra povezanost sa gradom. Funkcionalan stan sa dve spavaće sobe. Grejanje je podno. Bez ulaganja. Uz stan ide i pripadajuće parking mesto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Beli Potok Bulevar patrijarha Germana prodaja 1500m2, parking, teretni lift, grejanje na gas, industrijska struja. Uknjiženo. Kompletno renoviran poslovno magacinski prostor ukupne površine 1500m2 koji se sastoji od upravne zgrade, izložbeno prodajnog salona, magacinskih prostora, , ostave, portirnice, garaže. Nalazi se na zemljištu površine 17,5 ari. Objekat izlazi na dve ulice. Poseduje parking prostor. Svi objekti su tvrde gradnje. magacin ima teretni lift. Neposredna blizina izlaza na Auto put. Kontakt Ljuba 060/5593691 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Savski Venac Partizanov stadion Trosoban Prokupačka stan Savski venac, Prokop, Prokupačka; 78m2 + 10m2 terasa, 3.0, I/2, TA, interfon, internet, podrum, parking; U ponudi je trosoban (adaptibilan u troiposoban) stan na prvom spratu salonske zgrade bez lifta. Prostorije: hodnik, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Stan je svetao, orijentisan suprotno od pruge i ima lep pogled. Uz stan se prodaje i pripadajući podrum od 12m2. Zgrada je uvučena i ima dvorište u kome se nalazi parking mesto koje koriste samo vlasnici ovog stana. Odlična mikrolokacija: blizina železničke stanice "Beograd centar", autoputa, Hajd parka, objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Vračar lokacija Jednoiposoban Hadži Melentijeva Na prodaju stan za poslovni prostor. Stan se nalazi kod Hrama u Hadži Melentijevoj ulici, deo do Karađorđevog parka. Trenutno je stan izdat u zakup. Prostor je kompletno renoviran nekoliko puta i u LUX je stanju.
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Kneževac Slavka Rodića 1.5, 40m2(lođa), 1/3, EG, interfon, internet, kablovska, parking mesto Ulica Slavka Rodića pripada opštini Rakovica, nastavlja se na ulicu Maričku, a nalazi se u delu naselja zvanom Vidikovačka padina. Naselje je formirano pre 15-ak godina i odlukuje ga jako dobra povezanost sa svim delovima grada, kao i blizina osnovne škole, prodavnice, poznati tržni centar BIG. Blizina ulice Pilota Mihaila Petrovića koja je žiža urbanog načina života,sa bezbroj prevoza pruža razne druge pogodnosti. U prilici smo da vam ponudimo jednoiposoban stan na prvom spratu dobro održavane četvorospratne zgrade građene 2012-te godine. Stan je kompletno sređen, bez ikakvih ulaganja, dvostrano orijentisan, svetao i bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Dnevni boravak je u skladu sa trendovima u projetovanju objedinjen sa kuhinjom i trpezarijskim delom. Na prozorima je pvc stolarija, kupatilo je opremljeno sa kvalitetnom keramikom i prirodnom ventilacijom. Zastakljena lođa dodatno doprinosi konforu stana. Grejanje je etažno na stuju, što garantuje potpunu autonomiju i mogućnost racionalizacije troškova. Prodaje se kompletno opremljen nameštajem i belom tehnikom. Poseduje svoje parking mesto ispred zgrade. Za svaku preporuku. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, lođa Uknjižen na 36m2, po tvrdnji vlasnika stana ukupna merena površina iznosi 40m2. Brzo useljiv. Agent: Slavka Vasić 060/131 89 08
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo IV Ulofa Palmea Četvoroiposoban Četvoroiposoban stan dvostrano orjentisan na potkrovlju stambene zgrade od 5 spratova, uknjižen bez tereta Izgradnjom je koncipiran tako da može da funkcioniše kao DVE stambene jedinice GARSONJERA I TROIPOSOBAN STAN Garsonjera sa kuhinjom, kupatilom i sobom jugo - zapadne orjentacije Veći deo stana : kuhinja Dnevni boravak, dve spavaće soba mala spavaća soba, kupatilo, i iuz dnevne sobe se izlazi na veliku lođu. Spavaće sobe su sa krovnim prozorima dok ostali deo stana ima vertikalne ravne prozore, ostava, podrumska prostorija kao i vešernica na 4 spratu koju se koristi. Zgrada sa liftom koji ide do 4 starta i jedan sprat se ide stepenicama do stana. Centralno grejanje -gradska toplana, Na podovima parket, Drveni prozori u celom stanu Stan i izvorno u dobro očuvanom stanju. U neposrednoj blizini stana osnovna škola, prodavnice Mirijevska centralna pijaca Dobra povezanost sa javnim prevozom (BUS) Razgledanje po najavi. ( ekskluzivna ponuda agencije) Useljivost po isplati Agencijska nadoknada prema opštim uslovima poslovanja i cenovnika
Stari Grad Politika Nušićeva Jednosoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo svetlu garsonjeru na sedmom ujedno i poslednjem spratu sređene i održavane zgrade sa liftom. Prava prilika za kupovinu manjeg, izuzetno funkcionalnog stana za život ili kao investiciono ulaganje za izdavanje na eksluzivnoj lokaciji. Fantastičan pogled na Višnjičko Brdo i Stari grad! Kvalitetno renoviran. - PVC prozori su zamenjeni. - Postavljen je novi krov i zastakljivanje na terasi termopan staklom. - Nove sanitarije, kablovi za struju i keramika. Upisan u katastar nepokretnosti.
Vračar Cvetni trg Jednosoban Resavska stan Prodajem garsonjeru u centru Beograda, kod crkve Svetog Marka. Odlična lokacija! Ne želim saradnju sa agencijama.
prodaja Zvezdara Olimp Jednoiposoban Slobodana Selenića Dodatni opis Potpuno nov namesten stan u Slobodana Selenica 1. U 35kv smestena dnevna soba sa kuhinjom, prostrano kupatilo i odvojena spavaca soba sa izlazom na terasu (dodatnih 15kv). Mirno i bez buke. Zgrada useljena pocetkom 2024. godine, poseduje interfon i video nadzor. Parking je van zone u okolini zgrade uz mogucnost kupovine ili iznajmljivanja garaze u samoj zgradi (nivo -1). U stanu je postavljeno podno grejanje (Eko pan pametni kotao sa wifi upravljanjem), inverter klima, PVC prozori, sigurnosna vrata, italijanska granitna keramika. Iskazana cena je za kompletno namesten stan, sa kuhinjom, ugradnom tehnikom (Beko), friziderom (Gorenje), kupatilskim namestajem i galanterijom, ves masinom (Candy), svim namestajem i rasvetom. Stan je opreman pre manje od godinu dana i maltene sve podleze garanciji. Lokacija: U neposrednoj blizini prometnih ulica Milana Rakica, Mite Ruzica, Bulevar Kralja Aleksandra. Povezan linijama gradskog prevoza 20, 46, 79 i E6, stajaliste udaljeno 250m. Prodavnica udaljena 100m, vrtic oko 200m, skola i sportski centar Olimp 1km, shopping centar Aviv park 1.5km. Prikaz mape
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Neimar Nebojšina Prodajem dvosoban stan u Nebojšinoj ulici na Vračaru, u blizini Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save. Stan je površine oko 50m2, 40m2 je grejne površine, a preostalih 10m2 čine zastakljena lođa, terasa i ostava. Nalazi se na V spratu stambene zgrade bez lifta. Stan je u izvornom stanju, dvostrano orijentisan, nema kosine (visina plafona oko 260cm) i urađena je hidroizolacija krova prošle godine. Zgrada je iz '60 godina i trenutno se nalazi na rang listi za obnovu fasade. Moguće je dodatno proširenje grejne površine, na ime lođe i terase. Odlična lokacija, dobra povezanost sa svim delovima grada, veliki broj autobuskih i tramvajskih linija, stanica BG voza, blizina autoputa... Pogodno za život mlađih osoba, pozicija posebno popularna kod studenata, zbog blizine više fakulteta. Uknjižen na 35m2 (nisu knjižene lođa, terasa i ostava, a spavaća soba je proširena za 5m2), bez tereta i zabeležbi, vlasnik 1/1. Prodaja bez posrednika i provizije, vlasnik. Sve troškove kupoprodaje snosi kupac. Molim agencije da me ne kontaktiraju ukoliko nemaju kupca, za posredovanje u prodaji nisam zainteresovan!
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Visokog Stevana Garsonjera Vlasnik prodaje garsonjeru u Beogradu, centar, Stari Grad, Dorcol, ulica Visokog Stevana , na IV spratu stambene zgrade od XI. Zgrada ima dva lifta, parni i neparni. Stan mereno ima 22m2 od toga terasa 2m2, uknjizen na 16m2, 1/1 . Grejanje CG, inverter klima Gree, blind vrata,kompletno namestena, bez ulaganja i odmah je useljiva. Renovirana, sa uradjenim plakarima i kuhinjom po meri. Laka za odrzavanje jer su svuda u stanu plocice kao i na terasi. Stan je dobar kako za zivot tako i za izdavanje, niski mesecni rezijski troskovi oko 60evra. U blizini Pancicevog parka, i svih sadrzaja potrebnih za normalan zivot. Linije gradskog prevoza : tramvaji 2,5 i 10 , autobusi 24, 26 i 79. Pogled sa terase na krovove starog Beograda, blizina Kalemegdana, Sportskog centra Gale Muskatirovic sa bazenima, Dunavskog keja… Molim agencije da se javljaju samo ako imaju konkretno zainteresovanog kupca. Cena 127 000 eura. Zvati posle 11h na telefon 062-945-6548.
Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Trosoban prodaja Trosoban, svetao stan, dvostrano orijentisan na fantasticnoj lokaciji - Lion, kod kafane Lipov lad. U neposrednoj blizini nalazi se skola, vrtic, prodavnice. Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe koja ima izlaz na terasu, kuhinje sa trpezarijom i ostavom. Odvojen spavaci blok, kupatilo i prostor za odlaganje. Uknjizen, odmah useljiv. Stan se prodaje direktno od vlasnika bez agencijske provizije.
Stari Grad Skadarlija Četvorosoban Budimska stan Prodajemo četvorosoban stan u zgradi iz 2017.godine, u Budimskoj ulici, na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Botaničke bašte. Stan se sastoji od velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje (open space) tri spavaće sobe, kupatila i toaleta na donjem nivou, dok nas svega par stepenika vodi do drugog nivoa koji izlazi na terasu od 44m2 sa koje se pruža prelep pogled na grad, tu se još nalazi kupatilo i tehnička soba. Stan je dvostran sa dosta svetlosti, fasada je izrađena od prirodnog kamena, terase su sa elementima od kovanog gvožđa, alu stolarija sa električnim podizačima. Pruža mir i udobnost, u centru grada i blizini svih sadržaja za komforan život. Uz stan se prodaje i garažno mesto u iznosu od 30.000 eur. Uknjižen i useljiv. Povraćaj PDV-a kupcima prvog stana. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Dvoiposoban Slavujev venac Prodajem 2.5 nov stan u izgradnji Vuk, Zira, Slavujev venac, 62m2, (T) II, lift, eg, cena 195000eu sa pdv, useljenje jun 2025.god, vlasnik, direktna prodaja 0646683990
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Učiteljsko naselje Živka Davidovića Stan za preporuku bez ulaganja. Centralno grejanje. Dve terase. Dve spavace sobe i velika dnevna soba. Ne saradjujem Sa agencijama.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Kluz Braće Todorović Dvoiposoban Prodajem 2.5,stan u mirnoj ulici,koji se sastoji od dnevnog boravka,sa kuhinjom i zrpezarijom,stan poseduje dve spavaće sobe,kupatilo,toalet i terasu,stan se prodaje sa svim stvarima,u kuhinji je ugradna,tehnika ne korišćena,kao i veš mašina u kupatilu,uz stan ide i garažno mesto,koje se nalazi u sklopu,zgrade.Stan prodaje vlasnik. Molim agencije da me kontaktiraju,samo ukoliko imaju kupca za ovaj stan.
Vračar Vračar lokacija Mileševska Četvorosoban prodaja Zgrada Meander iz 1980. god.
Vračar Hram Dvosoban Šumatovačka stan Izuzetno kvalitetna novogradnja, visina 3,60m, zgrada je dobila nagradu Grada za arhitektonsko rešenje, potpuno drugačija od svih novogradnji na Vračaru, izuzetna lokacija kod Hrama Svetog Save, CG sa podnim grejanjem ispod keramike, ostaje ugradjena kuhinja sa vrhunskom belom tehnikom i plakari sa unutrasnjom rasvetom moguće i ceo namestaj, potpuno nov i kvalitetan. Stolarija aluminijum visoki prozori, južna strana, puno svetla, topao stan, dve klime, dobra zvucna izolacija, dva stana na spratu, ukupno 9 stanova u zgradi, pult za čuvara. Dizajnerski stan, zanimljivog rasporeda, moderan, funkcionalan. Mogucnost pomeranja zidova. Hodnik u granitu, veliki stakleni ulaz. Garaza bez klackalica i auto lifta. Mogućnost ostave i zakupa garaznog mesta. Tiho je i mirno, blizina brojnih marketa, obdanista, skola, fakulteta, Narodne biblioteke, restorana, gradskog prevoza. Izuzetno luksuzno, otmeno i praktično kako za mlade ljude tako i za starije.
prodaja Vračar Kalenić Dvoiposoban Mlatišumina Za renoviranje.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Mis Irbijeve Sigurno jedna od najkvalitetnijih i najlepših zgrada u ovom delu grada. Najlepša pozicija u ovom delu naselja. Opis: -Trenutna izgradjenost 85% - Useljenje u naredna 2-3 meseca - Zgrada izlazi na dve ulice (Mis Irbijeve i Kovaceva) Karakteristike zgrade i stanova: - Granit i mermer u hodnicima zgrade,terasama stanova i svim okapnicama - Staklene ograde (terase) - Kleemann liftovi (2 lifta) - Italijanska keramika i sanitarija (1. Klasa) - ALU stolarija (trokomorna) - El. roletne - Parket (vrhunskog kvaliteta) - Video nadzor - Klimatizovano - Unutrasnja vrata u stanovima (farbani medijapan visine 230cm) - Spoljasnja vrata zgrade (prelepa strukturna vrata) - Centralno grejanje (na utrosak) - Termoblok + izolacija 12cm i 20cm - Visokokvalitetni materijali i završna obrada Lokacija i okruženje: - U neposrednoj blizini Lidla i BEO Shopping Centra (200m) - Blizina škola, vrtića, i lokalnih prodavnica Dodatne informacije: - Parking mesto (opciono) - Lift koji vodi iz garaže - Mogu kreditni kupci - Na iskazanu cenu se dodaje PDV koji iznosi 10% - Mogucnost odbijanja PDV-a - Sigurna kupovina od pravnog lica Za više informacija i zakazivanje gledanja, molimo vas da nas kontaktirate na broj 063/333-833.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane