Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Crveni krst Mileševska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Hotel M Koste Jovanovića Četvoroiposoban Izdaje se četvoroiposoban stan 142 m2, eg , I/II, lift, 5 inventer klima, interfon, tri terase, jedno parking mesto ispred zgrade. Raspored prostorija: ulazni antre, sa jedne strane dnevno trpezarijski deo povezan sa kuhinjom, i dve manje terase, a sa druge strane ,4. spavaće sobe, dva kupatila i lepa terasa ka dvorištu za uživanje. Troškovi; infostan 3500 dinara , struja po potrošnji, internet i kablovsku zakupac samostalno dogovara. Stan je nenamešten,osim ugradne kuhinje sa belom tehnikom i ugradnih plakara u spavaćim sobama. Stan je odmah dostupan. Izdaje se na duže, minimum dve godine Idealno za kancelarije ili poslovni prostor. Može i za život. Kirija + depozit u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50 % vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Milica Cagić broj licence 241 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/262 07 34 .
Zlatibor Golija Dobrivoja Mojovića Troiposoban prodaja Na prodaju prostran, troiposoban duplex koji se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji na Zlatiboru, odmah pored hotela 21st Century. Stan je savršeno organizovan i funkcionalan. Na prvom nivou se nalaze predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, ostava, lođa i gostinski toalet, a na drugom tri spavaće sobe i kupatilo. Zgrada poseduje recepciju i lift, a blizina hotela donosi dodatne pogodnosti, kao što su restoran, spa centar i druge usluge. Ovaj stan je idealna prilika za porodični život. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MM .
Vračar Kalenić Dvoiposoban Maksima Gorkog stan Izdaje se 2.5 stan od 68m² na odličnoj lokaciji, u Maksima Gorkog, na Kalenić pijaci. Stan se nalazi na trećem spratu i sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Stan je svetao, renoviran, kompletno namešten i opremljen svim neophodnim uređajima. Postoji mogućnost izdavanja garažnog mesta. Odlično povezan sa svim delovima grada, u blizini se nalazi veliki broj autobuskih stajališta i drugih važnih sadržaja. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 MG01 .
izdavanje Voždovac Autokomanda Dvosoban Jove Ilića Izdaje se Lux moderan dvosoban stan u novoj zgradi na Autokomandi u mirnoj ulici. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Stan je kompletno Lux namešten i opremljen (tv, frižider, šporet, mašina za pranje veša, mali kućni aparati...). CG (kalorimetri), niski troškovi. Klima. Optički internet. Lift. Video nadzor. Odmah useljiv. Odlična povezanost sa svim delovima grada, u blizini 150m od stana je stanica gradskog prevoza na Autokomandi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Srđan Milovanović, broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SM03 .
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Nodilova Bez provizije za kupce. Stanovi u novogradnji na Banovom brdu, na sjajnoj lokaciji, samo par minuta šetnje do Ade Ciganlije. Moderni stanovi projektovani tako da zadovolje i najzahtevnije kupce. Zgrada sa malim brojem stanova, po dva na svakom spratu, obezbeđuje mir i komfor življenja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Povraćaj PDVa za kupce prvog stana. Planiran završetak kraj 2025.godine. Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Obilićev Venac Garsonjera Kompletno namešten, renoviran stan, u samoj pešačkoj zoni, srcu grada, povezan sa Knez Mihailovom ulicom. Odmah useljiv, miran dvorišno orijentisan, u uredno održavanoj zgradi. Etažno grejanje, mermerni radijatori i klima uređaj. Mali režijski troškovi. Idealan za studente ili 1 do 2 zaposlene osobe. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Petra Lekovića Jednoiposoban izdavanje Odličan stan na sjajnoj lokaciji. Moderan duplex sa malom terasom i lepim pogledom. Izdaje se namešten sa svim potrebnim aparatima. Niski troškovi infostana i održavanja. Blizu Ade i Košutnjaka. Sa dosta gradskih linija. Izdaje se na duži vremenski period. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Useljiv od 01.10.2024. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Dušanovac Vojvode Skopljanca poslovni prostor 66m2+27m2 magacinski prostor+110m2 basta oko lokala, PR, izlog, mogućnost parkinga Lokalu u prizemlju površine 66m2 sa tri velika staklena portala prema ulici sa pripadajućom terasom oko lokala od 110m2. U suterenu ispod lokala je prostorija površine 27m2 koja se može koristiti kao magacin-ostava. Magacin je moguće povezati unutrašnjim stepeništem sa lokalom u prizemlju, a trenutno je pristup tom prostoru kroz ulaz zgrade, a moguće je prenamenovati prostoriju u toalet-svlačionicu, kuhinju... Lokal je u sivoj fazi opremljeniosti, a oko lokala je terasa. Mogućnost zakupa 3 parking mesta u garaži po ceni 80evra/parking mesto. Kontakt 069/3945605 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
izdavanje Voždovac Darvinova pošta Kumodraška 884m2, na dva nivoa, grejanje i hlađenje - toplotne pumpe, Izuzetno svetao, funkcionalan poslovni prostor kod Darvinove pošte u Kumodraškoj ulici. Potpuno renoviran modernim i najsavremenijim materijalima. Sastoji se od dva nivoa od kojih svaki ima oko 400m2 kao i od dve kule od po 50m2. I prvi i drugi nivo su koncipirani kao open space sa čajnom kuhinjom i mokrim čvorom. U poslovnom prostoru je razvučena kompletna instalacija za internet, struja je jačine 55kw. Poslovni prostor je deljiv na dve zasebne celine tako da postoji mogućnost zakupa i jednog nivoa. Poseduje četiri ulaza. Kontakt 060/5593691 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
izdavanje Beograd Voždovac Darvinova pošta Kumodraška 393m2, na prizemlju/prvom spratu, grejanje i hlađenje - toplotne pumpe, Izuzetno svetao, funkcionalan poslovni prostor kod Darvinove pošte u Kumodraškoj ulici. Ukupna površina je 393m2. Kompletno renoviran modernim i najsavremenijim materijalima. Koncipiran je kao open space sa čajnom kuhinjom i mokrim čvorom. U poslovnom prostoru je razvučena kompletna instalacija za internet, struja je jačine 55kw. Ugradjene toplotne pumpe sa VRV sistemom grejanja i hladjenja, te je tokom cele godine omogucen rad u prostoru pri fantansticnim uslovima. Tome pomaze i kvalitetna stolarija sa staklima punjenja argonom cime se dobija odlicna energetska efikasnost. Postoji mogućnost zakupa i jednog nivoa iznad slične kvadrature. Poseduje dva ulaza. Odmah useljiv Kontakt 060/5593691 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Trešnja Četvorosoban U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
Rakovica Miljakovac Miljakovac 3 Miljakovačka šuma Petosoban prodaja Kuca je gradjena u skladu sa konceptom savremenog zivljenja - puno svetlosti, zivot uz zelenilo, izlaz na 3 velike terase - a opet je izolovana od spoljnjeg sveta. Nalazi se na samom pocetku Miljakovca lll, gde je i bus-okretnica 48- ce.U prizemlju su prostrani dnevni boravak, kuhinja, garderober, 3 sobe i kupatilo, a suteren je veliki /120m2 /, otvoren prostor u kojem su objedinjeni dnevni boravak, kuhinja sa sankom i kupatilo. U njega se ulazi iz baste, ali i sa sprata iznad. Do kuce je garaza i pomocna prostorija. Okruzuje je basta od 7 ari koja, sa drvenastim zelenilom, funkcionalno i estetski nadopunjuje objekat. Vlasnik je kucu gradio za sebe i porodicu, te se kvalitet gradnje ne dovodi u pitanje. Moguca kupovina na kredit. Ag. provizija 2%.
Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) 9,0 soba Braće Novaković kuca Ova porodicna stambena zgrada, u gradjevinskom delu Surcina, udaljena je par minuta hoda od centra. Kroz lepo uredjen trem od fasadne cigle, ulazi se u visoko prizemlje sa 2 trosobna stana i 2 kupatila ukupne povrsine 165m2. Iznad je potkrovlje sa kupatilom i delimicnim kosinama od 124m2 i lodjom. Suteren od 130 m2 / delimicno ukopan/ pogodan je za poslovne aktivnosti / prodavnica, magazin, tim vise jer ima poseban ulaz, a cela kuca za npr. dom za stara lica, vrtic i sl/. Tu je i prostorija sa kotlom za grejanje na gas i cvrsta goriva. PVC stolarija je svugde. U dvoristu su 2 garaze od 36m2, sa vodom i strujom, a iznad njih tavanski prostor koji se moze adaptirati u manji stan. Kuci pripada i plac od 11,7 ari, delimicno pod vocnjakom. ag.provizija 2%. Kablovska, Internet, Izvorno stanje.
prodaja Grocka - Vrčin Petosoban Žikice Jovanovića Španca u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Grocka - Kaluđerica Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo, može na kredit. Ag, provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Medaković 1 Medaković Sinjska Uknjižena lepa kuća , na dva nivoa.. Postoji mogućnost funkcionisanja kao dve stambene jedinice. 5 ari placa je oko kuće. Lokacija je odlična, u blizini Majdana i auto puta. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Diljska Jednosoban prodaja U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Miklošićeva stan Najlepši do Lekinog brda. Prelep stan u kvalitetnoj zgradi staroj 12 godina. Treći sprat bez lifta. Uknjižena 72m2.. Može i kompletno namešten. Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Šestosoban Put za Bubanju Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Četvorosoban prodaja Beograd Palilula Hala A Nikolić Hala Pionir Bulevar despota Stefana Zgrada je uvučena od ulice, zaštićena od buke. Stara gradnja, dva lifta. Stan za sređivanje. Izuzetno funkcionalan, odvojen spavći blok sa tri sobe i kupatilom. Svaka soba ima balkon. Gostinski toalet i ostava su u delu gde je dnevni boravak, kuhinja i trpezarija. Retko je naći ovako dobru strukturu.Stan je svetao i odlično pozicioniran. Uknjižen na 86m2 i može kreditni kupac. Internet, Interfon, Stara gradnja. Za adaptaciju
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane