Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Hram Hram Sv. Save Makenzijeva

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Slavija deligradska Trosoban Lux Stan sa najkvalitetnijim materijalima i dizajniran da se uklapa u svaki milimetar.
Vračar Kalenić prodaja
Savski venac Sarajevska Dvosoban stan
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Dvoiposoban
Petosoban prodaja Beograd Voždovac Trošarina Farmaceutski fakultet Save Jovanovića 17.0, 635m2(sedam terasa), četiri etaže, LUX, EG, parking, podrum, bazen, video nadzor, interfon, telefon, ktv. Deo opštine Voždovac koji se nalazi između ulica Vojvode Stepe i Bulevara Oslobođenja je novije naselje građeno u poslednjih dvadeset godina u poleđini Farmaceutskog fakulteta. Kraj karakterističan po prijatnoj klimi i ruži vetrova. U prilici smo da vam ponudimo odličnu kuću na svom placu od 7.6 ari, ograđenu u celosti sa dve kolske (sa daljinskm kontrolama) i jednom pešačkom kapijom, sređenim dvorištem u koji može da se parkira 6 automobila. Prostor oko kuće je pre nekoliko godina rađen štampanim betonom. Kuća je koncepski rađena da svaka etaža funkcioniše kao zasebna celina. Prodaje se sa komplet ugradnim elementima. Video nadzor sa alarmnim sistemom oko celog objekta. Visoko prizemlje, sprat i potkrovlje zauzimaju skoro identični, zasebni četvorosobni stanovi do kojih se stiže stepeništem odrađenom u granitu sa prohromskim rukohvatima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna, svaki stan ima dva kupatila sa ugrađenim Švedskim sanitarijama Gustavsberg i italijanskom opremom, kuhinje su komplet opremljene ugradnom tehnikom vrhunskog kvaliteta, podovi hrastov parket S klase, ostala keramika italijanska. Plafoni sa ugrađenom konvencionalnom i ambijentalnom rasvetom i gipsanim radovima livenim na licu mesta, zidovi su rađeni rapimento sabola špatulatom. Kvalitetu objekta doprinose komforne terase sa kovanim gvožđem. Prizemlje/nisko prizemlje (zbog konfiguracije terena sa jedne strane je nivo prizemlja a sa druge nivo niskog prizemlja) čine dva stana, dvosoban i dvoiposoban sa izlazom na dvorišnu stranu kojim dominira prelivni bazen 12x5m koji poseduje komplet postrojenje za reverzibilnim rezervarom. U dvorištu su takođe manja teretana, prostorija sa kupatilom i prostorom za saunu kao i manji trem. Fasada je rađena kamenom vunom i završno je rađeno pikovanje sa puno detalja, podprozornici su granitni. Grejanje je sa centralnom kotlarnicom u posebnoj prostoriji na struju, mazut/gas. Za svaku preporuku za osobe koje žele porodičnu kuću građenu vrhunskim materijalima. Od prostorija: VPR, I sprat i potkrovlje - po tri spavaće sobe, dva kupatila, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, hodnik, tri terase. Prizemlje/ Nisko prizemlje: stan 1 – hodnik, mini kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, kupatilo. Stan 2 - hodnik, kuhinja, dnevno-trpezarijski prostor, spavaća soba, kupatilo. Uknjižena na 635m2 građevinske odnosno 468m2 korisne površine. Odmah useljiva. Kontakt: 065/547 97 88 R-ID: #2340 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Bazen
Beograd prodaja Vračar Hram Stojana Protića Troiposoban Troiposoban salonac (dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe), na Vračaru, kod Hrama, u mirnoj ulici-Stojana Protića , u predratnoj, četvorospratnoj, održavanoj zgradi, 72 m2, na prvom spratu, 2 terase , centralno grejanje, visina plafona 3m, bez ulaganja-kompletno renoviran iz osnove sa vrhunskim materijalima, uknjižen, 177.000 eura
Vračar Crveni krst Vračar - Crveni krst - Kajmakčalanska Trosoban prodaja Stan na samoj granici Crvenog krsta i Opštine Vračar. Kompletno namešten sa umetničkim dekoracijama i ugradnim nameštajem custom-made. Stan je koncipiran na dva sprata (prizemlje i prvi sprat, bez kosih plafona). U prizemnom delu nalazi se foaje, posebni ulazi, za kuhinju i trpezariju, ulaz u dnevnu sobu i ulaz za gostinjsko kupatilo. U sklopu dnevne sobe postoji i prostor za ostavu, odvojen vratima u nastavku zida i uklapa se sa konceptom dnevnog boravka. Na prvom spratu nalazi se kupatilo i 2 spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima izlaz na terasu. Obe etaže stana spajaju stepenice sa ugradnim gelenderima. Stanu pripada i garažno mesto. U cenu je uračunat ugradni nameštaj i kuhinjski elementi (bez bele tehnike). Moguć dogovor otkupa nameštaja, po želji kupca. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi od istog vlasnika.
Palilula Palilula lokacija Četvorosoban Takovska stan Odličan salonski stan ispod rts
prodaja Vračar Slavija Dvoiposoban Bulevar Oslobođenja Potpuno nov, Lux stan u staroj zgradi, koja je u fazi renoviranja. Stan poseduje blindirana vrata, hrastov parket, granitne pločice, PVC stolariju i moze imati, sem stambene, i funkciju poslovnog prostora. S' obzirom da je u veoma frekventnom delu grada, a ujedno i odlično prostorno pozicioniran, naročito je pogodan za delatnosti poput: advokatskih kancelarija, stomatološke ordinacije, salona za negu lepote, frizerskog ili salona za masaže. Stan se prodaje kompletno opremljen namestajem ili prazan.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Boška Petrovića Uknjižen, u mirnoj ulici na Dedinju, okružen parkovima, zelenilom i stalno dostupnim parkingom. Izuzetno sunčan i svetao stan. Dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Ima jedan mokri čvor, ali od ostave koja se nalazi odmah do kupatila može se napraviti i drugi mokri čvor. Stan je odličan za porodicu. U blizini je osnovna škola, sportski centar, prodavnica i gradski prevoz.
Beograd prodaja Palilula Profesorska kolonija Ljubomira Stojanovića Petosoban Šarmantno, lepo osvetljeno potkrovlje u Profesorskoj Koloniji, kompletno renovirano 2015. Stan je renoviran prateći savremene trendove u dizajnu pri čemu je akcenat stavljen na prirodnu svetlost i prirodne materijale – drvena krovna konstrukcija je sačuvana i obnovljena, što prostoru daje skladnost i prefinjenost. Od prostorija postoje: kuhinja/trpezarija sa malom ostavom, veliki dnevni boravak sa galerijom za spavanje, kupatilo, tri spavace sobe, terasa sa pogledom na nebo, zeleno dvoriste i Politiku. Stan ima 95 kvadrata, od toga je 70 kvadrata uknjizeno. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u mirnom kraju. Pešice Vam treba oko... ... 3 minuta do Hale Pionira ... 4 minuta do Zire ... 5 minuta do Poštanske Štedionice ... 6 minuta do Botaničke Bašte ... 10 minuta do Vuka ... 20 minuta do Trga Malo smo van kruga dvojke, ali koga briga! Prevoz ide u svim pravcima: 28 do centra, Zvezdare 40 do glavne pošte/Senjaka, Zvezdare) 77 za Novi Beograd 79 do Dorćola, Mirijeva Nema lifta, ali ćete dobiti prekrasne noge..
Vračar Južni bulevar Maksima Gorkog prodaja Izuzetan noviji troiposoban stan u ulici Maksima gorkog u blizini Južnog bul. Na poslednjem spratu nove zgrade i sastoji se od velikog dnevnog boravka ,sa terasom i pogledom na Hram,kompletnom kuhinjom i trpezarijom ,wc-om ,kupatilom sa hidromasažnim muzičkim tušem,tri spavaće sobe,ostavom...uz mogućnost zakupa/kupovine parking ili garažnog mesta. Odličan penthouse za svaku preporuku.
Palilula Tašmajdan Troiposoban Ilije Garasanina stan Lep raspored,svetao,namesten, salonski...Moze i zamena za manji,u centru, uz doplatu.
prodaja Vračar Hram Troiposoban Bulevar oslobodjenja
prodaja Beograd Savski venac Senjak Bulevar vojvode Mišića Odličan, funkcionalan, svetao i sunčan stan na 4. spratu, dvostrano orjentisan. Uknjižen, veoma dobar kvalitet gradnje, visina plafona 2.80m, parking u dvorištu zgrade. Dobra infrastruktura, povezanost sa gradom odlična preko autobuskih i tramvajskih linija. Tri sobe, kuhinja sa trpezarijskim delom, dva kupatila, terasa, hodnik.
Beograd prodaja Stari Grad Skupština Majke Jevrosime Četvorosoban Prelep stan, u jednoj od najlepših ulica Beograda. Majke Jevrosime se nalazi u strogom centru grada. Vrtić, škola, pozorište, bioskop,..., sve je na dohvat ruke. Ulica je izuzetno mirna, sa jednosmernim saobraćajem. Krošnje drveća sežu do prozora stana. Stan se nalazi na 4. spratu, od ukupno 5, i ima lift. Zgrada je stare gradnje, sa po dva stana na svakom spratu. Stan se sasoji od dnevne i tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ostave i hodnika. Iskorišćen svaki kvadratni metar, tako da je stan izuzetno funkcionalan. Stanu pripada i zasebna podrumska prostorija. Stan je odmah useljiv. Savršen, topao stan za višečlanu porodicu ili poslovni prostor. Najtoplija i iskrena proporuka.
Stari Grad Skupština Stevana Sremca Trosoban prodaja Predat na uknjižbu, plaćena taksa, dva mokra čvora, fizičko tehničko obezbeđenje, prazan, neuseljavan,plaćanje grejanja po utrošku.
Palilula Tašmajdan Četvorosoban Dalmatinska stan Četvorosoban stan u mirnoj ulici u centru grada, ispod Tašmajdana. Dvostrano okrenut, sunčan sa dve terase. Tri spavaće sobe, dva kupatila i velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom. Uknjižen i useljiv u zgradi sagradjen 2000. godine sa interfonom, liftom, sopstvenim podrumskim prostorom, video nadzorom i dvorištem.
prodaja Vračar Cvetni trg Troiposoban Resavska U Resavskoj ulici, Vracar, 50 m od Beogradjanke i kralja Milana, prema Markovoj Crkvi stan 80m2 (izmereno 92 m2 ) stara gradnja, salonac, 3.5 soban na 1 spratu sa devojackom sobom i ostavom. Stan ima 2 ulaza, 2 mokra cvora (wc i wc sa kupatilom). Mogucnost ugradnje CG (instalacija do stana). Potrebna adaptacija. Stan je idealan za hostel ili apartmane
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Cerska U potrazi za estetom, ljubiteljem komfora, sigurnosti, dobrog zvuka i otvorenog prostora, oglasavamo ovaj jedinstven i sa puno ljubavi sredjen, kompletno namesten stan na Vracaru. Stan je opremljen izuzetnim italijanskim namestajem (prava koza), mnostvom plakara i kuhinjom koji su radjeni po meri u visokom sjaju kao i belom tehnikom Gorenje Simplicity kolekcija(masina za sudove, frizider, grejna ploca, rerna, mikrotalasna), masinom za pranje i susenje vesa. Bosal lux vrata garantuju Vam sigurnost, a tu je i alarmni sistem sa senzorima pokreta, videonadzor, protivpozarni sistem i dva klima uredjaja. U dnevnom boravku ugradjen je boston accoustics surround sistem, povezan sa plafonskim ozvucenjem u gostinskom toaletu, dok je spavaca soba celina za sebe sa sopstvenim odvojenim kupatilom (hotelski princip ulaska iz sobe) sa plafonskim ozvucenjem i u sobi i u kupatilu. U dnevnom boravku takodje se nalazi posebno dizajnirana tv polica (medijapan) koja se rotira te Tv mozete gledati iz svakog ugla a ujedno skriva sve kablove. Grejanje je centralno po potrosnji (mogucnost iskljucivanja kada niste tu, infostan leti do 3000din) Najvecu car ovom prelepom stanu daje terasa povrsine 30m2 koja je letnji dnevni boravak na otvorenom sa natkrivenim i otvorenim delom. Prostire se celom sirinom stana a ograda je ujedno i zardinjera. Na terasi je izveden odvod i dovod vode zbog lakseg zalivanja a mozete ubaciti i djakuzi Sav namestaj ulazi u cenu ukljucujuci garnituru i lezaljke na terasi. Dva garazna mesta jedno do drugog(doplata,dogovor) i lift kojim iz garaze dolazite do stana svakako olaksavju svakodnevicu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane