Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Čukarica Sremčica Tesarska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Autokomanda triše kaclerovića Četvorosoban
Stari Grad Politika Makedonska Troiposoban prodaja Stan je povrsine 80 m2 +10m2 terasa, sam na spratu ima cg i eg, u korektnom stanju. Vredi pogledati
Vračar Kalenić Dvosoban Njegoševa stan Dvosoban, svetao, dvostrano orijentisan na prestižnoj lokaciji na Vračaru u Njegoševoj. Ulaz preko terase. Uknjižen na 54 + 3 neuknjiženih. Mogućnost reorganizacije prostorija uz idejni projekat. Proširenja u trosoban uz doplatu i ulaz iz hodnika. Kompletno renovirano kupatilo 2017., vodovod i kanalizacija. Delimično renoviran stan. Krovna izolacija uradjena pre 3 god. Renovirana fasada i ulaz zgrade.
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Gospodar Jovanova DVOSOBAN KONFORAN STAN, POSEDUJE VELIKU TERASU. U ZGRADI VELIKI SUPER MARKET! XI SPRAT, DVA LIFTA. SJAJAN POGLEDA NA KALEMEGDAN I USCE U DALJINI. POZITIVNA ENERGIJA. SJAJNO ORGANIZOVAN MANAGMENT ZGRADE I DOBRA SARADNJA STANARA. (MOZE I ZAMENA ZA MANJI STAN U ISTOM KRAJU UZ ADEKVATNU DOPLATU MOM STANU.)
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Prodajem salonski stan kod Kalenić pijace na Vračaru. Uknjižen, 66m2, dvostran, drugi sprat od šest, lift. Prostorije: spavaća soba, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo, wc, antre, terasa. Visina plafona 3m, blindirana vrata, pvc stolarija, grejanje daljinsko + kotao za etažno, podrum 14m2. Blizina pošte, pijace, gradskog prevoza. Ostaju kuhinjski elementi i plakari.
Beograd prodaja Savski venac Zeleni venac Lomina Dvoiposoban Dvoiposoban stan u strogom centru Beograda. UX je sređen i u njemu je sve kao u hotelu. Idealan je i za život, a može da posluži i za izdavanje strancima na 1 dan. Dvostrano je orjentisan i ima i lodju i terasu.
Stari Grad Dorćol gornji Braće Baruh prodaja Stan se nalazi u gospodskoj predratnoj zgradi i može da bude i poslovni prostor. Vlasnici mole posrednike da se ne javljaju.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Četvorosoban stan Svetao, pogodan za sve namene, mogućnost CG, perfektna lokacija, izuzetan pogled. Uknjižen.
prodaja Vračar Neimar Petosoban Vojvode Hrvoja 5,0 Vračar, Vojvode Hrvoja, 116 m2 (realno 126 m2), CG, odličan stan, dupleks u urednoj zgradi - gradnja 2003 sa pet stanova u zgradi, pripadajuće zajedničko dvorište (cca 5 ari). Stan trostruko orijentisan, sunčan, sa otvorenim pogledom, okružen mirom i zelenilom. Garaža (16m2), uknjižen, ima parking mesto i ostavu.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Politika Stevana Sremca Prodajem jednosoban stan, Stari Grad ,ul. Stevana Sremca ,mirna ulica paralelna sa Palmoticevom ulicom, 40kvm, drugi sprat, uknjizen.Cena 85000e Privatna zgrada u starom vlasnistvu. Pogodan za poslovni prostor, ordinaciju.
Beograd prodaja Palilula Borča Drinske divizije Dvosoban 2.0, Borča V, Drinske divizije, 68m2, PR/4, CG, parking, dvorište. Prodaja stana u prizemlju. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i velikog dvorišta. Otkup. Provizija 2%. 064/17-31-427 065/33-24-166 R-ID: #890
Vračar Kalenić Milesevska Četvorosoban prodaja Na prodaju četvorosoban stan, na visokom prizemlju, a što je u visini prvog sprata stambene zgrade sa tri sprata pri čemu se na svakom spratu nalazi samo po jedan stan. Zgrada ima sopstveno ogradjeno dvorište i dva ulaza. Stan, iako u centru grada , je izolovan od gradske buke, dvostrano orijentisan i vrlo svetao. Spavaći blok sa kupatilom je odvojen od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje i gostinskog toaleta. Stan je uknjizen, prazan i odmah useljiv.
Vračar Crveni krst Cara Nikolaja II stan
prodaja - Hram Svetog Save Trosoban Lux opremljen, kompletno renoviran i moderno namešten salonski stan sa dve terase i pogledom na Hram u mirnoj ulici. Cena bez nameštaja je 209000 EUR, sa nameštajem 215000 EUR. Uknjižen na 72 m2, korisno 80 m2. EG na struju. CG je sprovedeno do vrata stana. Luksuzno opremljena 2 kupatila sa prirodnom ventilacijom, kuhinja sa prirodnom ventilacijom, luksuzno opremljena. Svetao, osunčan. Brzo useljiv. Ima 2 ulaza, mogućnost funkcionisanja kao dve odvojene stambene jedinice. Jedinstven, originalan, na zavidnom nivou! Kontakt 064 129 7977. Agencijska provizija 2%. GREJANJE - Etažno, sprat 3/4, TERASA ID oglasa: 7254.
Četvorosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Palilulska pijaca Kneza Danila 4.0, 137m2(dve terase 15m2), 5/7, lift, CG, renoviran, interfon, Ktv, video nadzor, podrum. Ulica Kneza Danila smeštena je izmedju ulica Dalmatinske i Ruzveltove, u jednom od najlepših delova Palilule. U neposrednoj blizini Vukovog spomenika kao i Tašmajdanskog parka. U prilici smo da vam ponudimo izuzetan četvorosoban stan u novijoj, vrlo održavanoj zgradi sa kraja devedestih godina. Sam stan je pretežno orijentisan ka Kneza Danila, vrlo je svetao, potpuno bez buke, vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija (spavaći blok potpuno odvojen), bez ulaganja , kompletno renoviran pre nekoliko godina. Sama po sebi, ova nepokretnost je prostorno odlično koncipirana, gde je apsolutno bačen akcenat na prostor i svetlost. Lepog enterijera, spavaćih soba lepih veličina i terase od skoro 12m2 stvorene za uživanje, potpuno zadovoljava kriterijume današnjeg modernog stila življenja. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijom,kuhinja, degažman, tri spavaće sobe, kupatilo, zasebni toalet, dve terase. Predato na legalizaciju sa građevinskom dozvolom, uredno plaćena građevinska direkcija. Kontakt 065/233 52 60 R-ID: #2504 Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, U fazi knjiženja Stara gradnja.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Centar Garsonjera Prodaju se 2 kuće na placu od 7.5 ari, uknjižene. Starija gradnja 110 m2, novija gradnja 200 m2. Nova kuća u osnovi ima 100 m2 + adaptibilno potkrovlje koje se može vrlo lako pretvoriti u stambenu jedinicu - postavljene hidro i elektro instalacije. Agent Nenad 069/129-00-44. Agencijska provizija 2%. GREJANJE - Etažno, sprat PR/PR, PARKING, NOVOGRADNJA ID oglasa: 7262. . Sa parkingom
Vračar Vračar lokacija Krunski venac Resavska Troiposoban prodaja 3.5, 107m2, 2/5, EG, lift, renoviran, salonac, interfon, telefon, Ktv, klima, podrum. Resavska ulica se prostire od Crkve svetog Marka pa sve do Kliničkog centra Srbije, i predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija za stanovanje u gradu. U prilici smo da vam ponudimo sređen i funkcionalan troiposoban salonski stan na početku Resavske ulice odmah ispod Krunske i u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka. Stan se nalazi u sređenoj zgradi iz ranog posleratnog perida. Ova nepokretnost je potpuno renovirana i trenutno se koristi kao kancelarijski prostor (kompletno sređene elektro i hidro instalacije, parket visoke klase, Pvc stolarija, sigurnosna vrata, interfon), sa dva mokra čvora, svetla i bez buke, dvostrano orijentisana, visine plafona 3m. Uz minimum ulaganja lako se vraća u stambeni prostor. Ovo je prilika za kupce kojima treba kvalitetan, funkcionalan prostor, bez ikakvih ulaganja, u najstrožem centra grada. Idealan kako za život ili kancelariju, tako kao i investicija za izdavanje što mesečno što na dnevnom nivou. Od prostorija: hodnik koji je pretapa u prijemni degažman, četri sobe, blok kuhinja, kupatilo i toalet, zastakljena lođa i dve terase. Uknjižen (po ugovoru 85m2, merena sa terasama 107m2) i brzo useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #2505 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Stari Grad Centar i Terazije Centar Trosoban stan Salonski stan sa vrlo lepim rasporedom, izvorno 2.0, a funkcioniše kao 2.5. Uknjiženo 66 m2, mereno 70 m2. Postoje 2 mokra čvora. Moguće je formiranje kupatila i u manjem mokrom čvoru. U ostavi je formirana kuhinja, tako da izvorna kuhinja i trpezarija imaju funkciju manje sobe. Izvorne sobe su orijentisane ka ulici i veličine oko 20 m2 i postoje vrata između njih. U sve prostorije se ulazi iz salona koji je u funkciji trpezarije. Stan poseduje izvorno 2 ulaza, od kojih je trenutno jedan u funkciji. Postoji mogućnost deobe stana na 2 celine. Spoljna stolarija je nova, nov parket, nove instalacije, visina plafona 3,30m, bez bitnih ulaganja. Gipsani radovi su izvorni. Unutrašnja stolarija je izvorna i reparirana. Podrum 2,5 x 2 m2. Pogodan je i za poslovni prostor. Kontakt 064 129 79 77 Agencijska provizija 2%. GREJANJE - Etažno, sprat VPR/4, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7263.
prodaja Rakovica Kanarevo Brdo Kanarevo brdo Prodaje se lokal na Kanarevom brdu koji trenutno funkcioniše kao garsonjera. Delimično renoviran. Uknjižen na 18 m2, realna površina 20 m2. Agent Nenad 069/129-00-44. Agencijska provizija 2%. GREJANJE - TA, sprat PR/, PARKING, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7265. . Sa parkingom
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Toše Jovanovića 3.0, 61m2, lođa + galerija 17m2 7/7, lift, CG, parking, podrum, interfon, internet, telefon, ktv Na Banovom brdu koje pripada opštini Čukarica nalazi se ulica Toše Jovanovića koja se prostire između Valjevske i Lješke ulice. U neposrednoj okolini se nalazi kompletna infrastruktura neophodna za lep i ugodan život. U prilici smo da Vam ponudimo očuvanu nepokretnost koja je u izvornom stanju. Zamenjena je samo stolarija koja je sada pvc. Sama zgrada je odlične gradnje, renoviran je ulaz i stepenište, žuta fasadna cigla, najuređenije dvorište u kraju. Izuzetno svetao stan, dvostrano orijentisan sa fenomenalnim pogledom. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, lođa i galerija koja je pretvorena u spavaću sobu. Uknjižen na 61m2, merno sa galerijom 78m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #2531 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane