Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Centar Svetogorska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Trg republike Trosoban 80 m2 uknjiženo , 85 m2 izmereno od strane veštaka sa licencom posedujemo veštakov nalaz. Useljivo po dogovoru nije vezana kupoprodaja. Zgrada poseduje 2 lifta. Stan je sredjen održavan i nije potrebno mnogo ulaganja. Stan je orijentisan prema ulici Kneza Mihaila osvetljen je . U stanu ostaje kuhinja namenski sklopljena .Stan nije opterećen hipotekama sudskim sporovima niti dugovima prema javnim preduzećima i poreskim službama .Ulazna vrata blind door kvaltetna. Komšiluk prijatan nenametljiv
Vračar Crveni krst prodaja Trosoban stan , 2 spavaće sobe , renoviran pre nekoliko godina , kompletna stolarija , kupatilo , poseban wc i kuhinja .U stanu ostaje ugradna kuhinja sa belom tehnikom a u jednoj od soba veliki klizni plakar . Na spratu su samo 2 stana , između njih je lift , a pored je zajednička vešernica .Iznad stana je tavan i mogućnost izlaska na isti .Moguća zamena za manji uz dogovor .
Palilula Profesorska kolonija Trosoban stan TerasaKlimaPodrumTelefonInternetInterfon Dodatni opis Kvalitetna stara gradnja sa sredjenom fasadom i hodnicima.Stan je sredjen i bez velikih ulaganja.Velika prelepa terasa.Stan može da funkcioniše i kao 3,5.
prodaja Stari Grad Skupština Dvoiposoban U strogom centru, na 200 m od Skupštine, u ulici Majke Jevrosime, dvoiposoban stan, (dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, zastakljena terasa). Stan je na prvom spratu u šestospratnoj zgradi sa liftom, površine 58 m2, visine plafona 2,8 m. Automatizovano TA grejanje nudi konfor kao kod centralnog grejanja, s tim što je cena grejanja četiri puta jeftinija. Reč je o bešumnim, ekološkim pećima, nemačke marke Štibl modernog dizajna i tehnologije. Stanu pripada i podrum. Bez ulaganja - kompletno renoviran na visokom nivou sa vrhunskim materijalima, uknjižen. Posebna pogodnost je zajednički zatvoreni parking u dvorištu. Cena - 162.000 eura
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Beli dvor - RTV Pink Miloja Đaka 4.0, 101m2(plus terasa), vpr/2, LUX, CG gas, garaža, interfon, telefon, ktv Dedinje spada u jedan od najlepših i najšumovitijih delova Beograda. Važi za elitni kraj grada, u kome se kultura i karakter individualnog stanovanja u privatnim kućama prepliće sa probranim susedstvom rezidencijalnih objekata i ambasada. U prilici smo da vam ponudimo luksuznu nepokretnost u jednom od najlepših i najmirnijih delova Dedinja. Nalazi se na visokom prizemlju u zgradi izgrađenoj 2008, vrlo kvalitetno i estetski, u skladu sa svetskim trendovima, na uređenom placu koji se redovno održava. Stan je komforan i funkcionalnog rasporeda. Dnevni deo stana je urađen u modernom open space stilu, sa kuhinjom blago izdvojenim šankom, toaletom i predviđenim mesto za ugradnju kamina. Spavaći blok, sa tri spavaće sobe i kupatilom je odvojen. Biser stana je velika terasa na koju se izlazi iz dnevnog boravka, ukupne površine oko 45m2 od kojih je 25m2 sa podlogom od štampanog betona sa pokretnom tendnom, a drugi deo je zelena površine. Stan je vrlo luksuzno i sa ukusom uređen do najsitnijih detalja i opremljen novim i vrlo kvalitetnim nameštajem, pa ne zahteva nikakva ulaganja. U cenu je uračunata i zasebna garaža u zgradi od 17m2. Grejanje je etažno na gas. Od prostorija: hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, toalet, predsoblje, tri spavaće sobe, kupatilo i terasa. Stan je uknjižena na 98 m2, grejna površina merena 101m2, plus terasa. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #2728 Interfon, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Četvoroiposoban Salonski stan sa površinom od 150 m/2 od čega je grejna 127 m/2. Stan ima tri spavace sobe, sobu za devojku-poslugu, dnevnu sobu sa trpezarijom, odvojenu kuhinju i špajz, dva hodnika, garderober,komletno kupatilo i posebno toalet, velika terasa sa stepenitem za izlaz u dvorište i podrum. Stan je useljiv ali ga je potrebno renovirati. U stanu je grejanje na struju pri čemu su zadržane i kaljave peći, izvorne pločice i parket u sobama. Terasa je velične oko 20 m/2 a visina plafona je 3,5 m. Stan ima dva ulaza i pogled na dvorišnu i uičnu stranu, sa pogledom na fontanu.Veoma pogodno za investiciju i poslovni prostor. Stan potpuno pravno siguran i uknjižen.
Savski venac Savski venac lokacija Dvosoban prodaja TerasaLođaKlimaLiftPodrumTopla vodaKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Stan se nalazi na spratu broj 2 ,stan broj 2 .Kula A BW Residences, Stan je orijentisan sa pogledom na grad. Na spratu stana se nalaze,dva bazena,teretana ,decija igraonica i park koji ima pogled na Savu.
Vračar Crveni krst stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaLođaLiftPodrumTelefonKATVInterfon Dodatni opis Stan je dvostran i poseduje kompletnu kuhinju.
prodaja Stari Grad Dorćol donji TerasaKlimaLiftKATV Dodatni opis DORĆOL, Skender Begova" - 1.0, cg 39+3m2 TERASA - 5/6 LIFT - zapad - RENOVIRAN, bez ulaganja - svetao, i sa otvorenim pogledom - parking u dvorištu, renoviran 2018. godine (PVC prozori, sigurnosna vrata, unutrašnja stolarija, laminat preko parketa i pločica, tuš kabina, klima).
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Terasa, Lift, Parking, garaža, Podrum, ostava, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Klima Tekst oglasa Stan je trostrano orijentisan, visina plafona 2.90m, zgrada je u odlicnom stanju, kako fasada tako i ulaz. Renoviran 2010 godine. Mogucnost prodaje kompletno namestenog stana. Poseduje parking mesto u dvoristu
Beograd prodaja Voždovac Šumice
Čukarica Sremčica Goricka prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. . Vertikala kuce, uknjižena, samo za keš kupce, ima cetiri stana, na 4,25 ari placa. Svaki stan je trosoban, povrsine 60m2 sa terasom, dvostrano su orjentisani, sa pogledom ka gradu i ka Avali. Spavacih soba x6, dnevnih soba x3, kuhinja x3. EG na struju i na cvrsto gorivo, sa radijatorima, gradska kanalizacija, 2 strujomera, demit fasada, prednji deo dvorista natkriven lexanom. Na placu su dva zidana pomocna objekta, jedan u funkciji letnje kuhinje, a drugi u funkciji ostave za ogrev. Kontakt: Dragoljub Burdzic 063/575359 Kuhinja:dax4, Dnevna soba:dax4, Spavaca soba:dax8, Mokri cv.:dax4 gradjevinska dozvola DRAGOLJUB BURDZIC, Broj licence 950, 063/575359 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 ST/4 Goricka || dokumentacija : gradjevinska dozvola
Voždovac Pašino i Lekino brdo stan Starija gradnja Grejanje: Na struju Nivo u zgradi: 13. sprat Dodatne informacije Lift, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV Tekst oglasa Uknjizena garsonjera 22 kvm na Konjarniku,TA, lift, KTV.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari merkator Dvoiposoban Otona Župančiča 2.5, 54m2 (dva balkona 2m2), 4/6, norveški radijatori, klima, ktv, internet, interfon, podrum. Ulica Otona Župančiča smeštena je na samoj granici opština Novi Beograd i Zemun. Paralelna sa bulevarom Mihaila Pupina, a proteže se od kružnog toka, kod novobeogradske Opštine do ulice Aleksandra Dupčeka. Kao ‘“stari’’ deo Novog Beograda lokacija je infrastrukturno odlično razvijena u svim aspektima. U bilizini su stari i novi Merkator, Fontana, Hala sportova, Dunavski kej, škole, vrtići, Dom zdravlja, itd. Mnogobrojnim linijama gradskog prevaza se brzo stiže u sve delove grada. U prilici smo da Vam ponudimo potpuno sređen dvoiposobni stan na četvrtom spratu šestospratne zgrade bez lifta, građene sedamdesetih godina. Zgrada dobro je očuvana i okružena zelenilom. Ispred i oko nje ima dovoljan broj parking mesta. Stan je jednostrano jugozapadno orijentisan, veoma svetao i bez buke. Funkcionalnog je rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Pre nekoliko godina je kompletno renoviran stoga nisu potrebna dalja veća ulaganja. Ugrađena je spoljna i unutrašnja PVC stolarija, kao i sigurnosna vrata. Stan ima i dve balkon terase, na jednu se izlazi iz dnevnog boravka a na drugu iz manje spavaće sobe. Izvorno dvosoban ali je dobrom adaptacijiom uspešno pretvoren u stan sa dve spavaće sobe. Grejanje je na norveške radijatore čime se omogućava racionalizacija troškova, s tim što postoji instalacija i za centralno grejanje u zgradi. Takođe ima i pripadajući podrum. Od prostorija: ulazni hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve balkon terase.. Uknjižen na 52m2, po navodima i tvrdnji vlasnika stana ukupna merena površina sa balkonima je 54m2. Kontakt 065/233-5260 R-ID: #2734 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Troiposoban prodaja Beograd Palilula - Ruzveltova 3.5, Vukov spomenik, Ruzveltova, 92m2, 3/7, CG, lift, renoviran, 2 terase, podrum. Odličan prostran renoviran stan u zgradi iz 60-ih godina. Funkcionalan raspored prostorija. Odvojen spavaći blok koji poseduje i poseban veliki garderober. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Provizija 2%. 064/263-92-32 R-ID: #1025 Stara gradnja.
Beograd prodaja Stari Grad Dunavski kej Jednosoban Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 1 Ukupna spratnost 6 Dodatno Prikaz mape Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaLođaLiftPodrumTopla vodaTelefonInterfonVideo nadzor Dodatni opis na prodaju stan na Dorcolu (dunavski kej) prelep kraj 2 min od keja prvi sprat u izvornom stanju podrum vesernica koja se deli sa jos jednim stanom lift zgrada iz devedesetih godina na samo par minuta od centra grada mogucnost pregradjivanja stana i dobijanje jednoipospbnog centralno grejanje topla voda 41 m2 ( 38m2 +terasa 3m2) mogucmost smanjivanja terase i prosirenje stana
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Dvosoban prodaja Kompletno renoviran dvosoban stan sa blindiranim Bosal vratima. Stan se nalazi u dvorisnoj zgradi na adresi M.Birjuzova 13A odmah preko puta restorana Mikan 50 metara ispod K.Mihajlove ulice ispod stana je sredjen podrum 25m2 sa uradjenom hidroizolacijom,strujom i mokrim cvorom (nije uknjizen
Vračar Hram Trosoban stan TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonGaražaParking Dodatni opis Luksuzan, kompletno opremljen stan u srcu Vračara - dvostrano orijentisan jug-sever sa pogledom na hram Svetog Save, Čuburski park i celu panoramu ka Avali - terase na obe strane - masivni parket velikih dimenzija, toniran sa oborenim ivicama - aluminijum/drvo stolarija sa troslojnim Soleil staklima - kompletan stan sa tehnologijom spuštenih plafona, ambijentalnom rasvetom i zvezdanim nebom - LED rasveta u celom stanu - centralno grejanje (toplovod) sa merenjem potrošnje - dodatno podno grejanje u kupatilima - granitna keramika najviše kategorije - sanitarije i kupatilska galanterija visoke klase - kompletno urađena unutrašnja stolarija u celom stanu, projektovana po meri (furnirani/farbani medijapan i HC univer) - kompletna kuhinjska ugradna tehnika BOSCH, veš mašina, mašina za sušenje veša - Samsung TV 52" sa izvedenim 5.1 Home theater sistemom ozvučenja - vrata lux kategorije sa magnetnim bravama i još mnogo toga... * mogućnost kupovine parking mesta u zgradi
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Četvorosoban Na prodaju stan 106 kvadrata u centru grada. Stan se sastoji od dnevne sobe, tri spavaće, trpezarije, kuhinje, hodnika, kupatila i toaleta, i dve terase. kupatilo, toalet i kuhinja su potpuno renovirani.
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija dmah useljivUknjižen Ostalo TerasaLođaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Vrhunski izuzetno očuvan uknjižen stan u najlepšem i najširem delu Palmotićeve ulice.Najlepša i najmirnija mikrolokacija u centru grada Svetao, dvostran, prelep pogled, nema zgrade preko puta koja zaklanja pogled, što se odnosi na obe strane stana, centralno grejanje, 5 sprat od 6, lift, svaka soba ima izlaz na sopstvenu veliku terasu ( 2 terase ) + lodja kod treće sobe, dva mokra čvora, klima, veliki ugradjeni plakari, velika ostava sa sopstvenim prozorom koja se moze pretvoriti u manju kuhinju , veliki odvojen podrum.Visina plafona 2,90m! Obezbedjeno, odvojeno i zaštićeno parking mesto, dva ulaza u zgradu, jedan ulaz direktno na parking zgrade, klima, kablovska + internet, telefon. Top lokacija, odlična zgrada,parking, retko u ponudi.Nema potrebe za dodatnim ulaganjem u stan
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane