Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Voždovac centar Bilećka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Stan na izuzetnoj lokaciji, preko puta Veterinarski fakultet, Franš, u neposrednoj blizini Karađorđev park, Hram, Narodna biblioteka, Trg Slavija... Nekoliko minuta do Zvezdinog i Partizanovog stadiona. Prelep pogled na Topčidersko brdo i naše najveće stadione. Garantovano najbolji prevoz u Beogradu: oko 20 autobuskih linija GSP, 3 tramvajske linije i podzemna stanica Beovoza. Stan je u izvornom stanju. Na dnevnoj sobi je urađena nova PVC stolarija sa roletnama. Odlično grejanje. Komšije - intelektualci i vrlo pristojni ljudi. U neposrednoj blizini je pošta i niz raznih prodavnica i pekara. Stanica GSP je odmah ispred zgrade. Vrlo jednostavan izlazak na autoput, tako da se do Sava centra i druge delove grada stiže veoma brzo i jednostavno. Povoljan parking. Stan je idealan za poslovne ljude. Stan se sastoji od: hodnika, kupatila, kuhinje i trpezarije (jedna prostorija) i dnevne sobe. Ima i terasu.
Palilula Palilula lokacija Ivankovačka prodaja Stan je ukljužen, u dobrom je stanju i na odličnoj lokaciji. Nalazi se u mirnoj ulici i mirnom kraju u blizini Vukovog spomenika. U okolini se nalaze dečije igraonice, pošte, banke, prodavnice, kafići i restorani. U okolini su tehnički fakulteti (Mašinski, Elektrotehnički, Građevinski i Arhitektonski fakultet), park kod Vukovog spomenika, Mali Tašmajdan i veliki Tašmajdanski park. U blizini se nalaze 2 osnovne škole i nekoliko vrtića. Stan je funkcionalan i svetao, dvostrano orjentisan. Prodaje se sa pripadajućim podrumom. Stan se greje na norveške radijatore, ima unutrašnju izolaciju, kao i kvalitetnu PVC stolariju sa roletnama i komarnicima. Stan prodaje vlasnik.
Savski venac Knez Miloševa Kneza Milosa stan Uknjizen stan.nalaz se ulica Kneza milosa i ugao bircaninova..kod poznatog restorana "savski venac"zgrada je nedavno renovirana kako sa spoljasnje tako i sa unutarnje strane zgrade.u dvrostu zgrade nalazi se deciji vrtic.blzini skole.klinickog centra.ambasade..vlada .ministarsvo odbrane blizina zeljeznicke i autobiske stanice..stan je uknjizen nalazi se na visokom przemlju kvadrature 80 m2 A ispod stana se nalazi poslovni prostor sa 40 m2 tako da ukupno ima 120 m2..idealna lokacija za bilo koju poslovnu delatnost..tako da kupac moze da pretvori sve u poslovni prostor a postoji i mogucnost da se napravi stan kao dupleks..to je vec na izboru kupca..stan je na zanimljivoj i lepoj lokaciji vredi pogledati.zaboravio sam da naglasim stan i poslovni prostor nalazi se u blizini poznate lokacije beograd na vodi srecna kupovina
prodaja Vračar Crveni krst Metohijska Vlasnik, bez posrednika prodajem trosoban stan,dvostrano orijentisan,konforan,svetao,u novijoj zgradi,ima podrum, uknjizen. Kao nov, odmah useljiv. Veliki ulaz, ostava, odvojen wc, odvojeno kupatilo, dve spavace sobe sa lodjom.Velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom i lodjom.
prodaja Beograd Vračar Kalenić Hadži Ruvimova Adresa: Hadži Ruvimova br. 24; Spratnost: 6 od 6 (lift do 5. sprata); Površina sa terasom: 45,31 m2 (39,75 + 5,56); Uknjižena površina: 36 m2; Prostorije: Predsoblje, kuhinja, kupatilo, dnevna soba-trpezarija, dve sobe, terasa; Prazan ili namešten, uz doplatu; Centralno grejanje, telefon; Cena: 74.000,00 eur, bez posrednika
Beograd prodaja Vračar Čubura Cara Nikolaja Dvoiposoban Stan 46,5m2 + terasa,dvoiposoban na Vracaru kod Cuburskog parka, uknjizen,CG,izvorno stanje na cetvrtom spratu od pet.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Karađorđeva prodaja Dva velika salonska stana jedan do drugog ,pola sprata , u najlepšem delu Karađorđeve ulice preko puta parka kod Bristola, u jednoj od zgrada sa fotografije , prostrani , svetli , održavani , svaka prostorija sa prozorom , visina plafona 3,30 m , tri ulaza , tri mokra čvora ,razne mogućnosti adaptacije , useljivi , parking zaštićen rampom samo za stanare , renovirana fasada pod zaštitom spomenika kulture , postoji prostor za ugradnju lifta , bez provizije .
Vračar Kalenić Dvoiposoban Cara Nikolaja Drugog stan Na trećem od šest spratova. Izuzetno funkcionalan i odlične strukture (dnevnasoba i terasa, spavaća soba, mala soba, kuhinja sa trpezarijom, ostavom i lodjom, predsoblje, kupatilo, podrum, parking mesto u dvorištu, ulaz u zgradu sa ulične i dvorišne strane, interfon, kablovska tv. Centralno grejanje, parket u sobama i predsoblju. Lokacija zgrade - Kalenić, Crveni Krst, Cara Nikolaja Drugog. Brza komunikacija do centra 5-10 minuta, pešice 25-30min, Bulevar, Vuk-voz za Pančevo, Dom Zdravlja, Sportski centar Vračar, Policija, Opština, Park i igralište ispred zgrade, KUD Gradimir, 3 pozorišta ( Beogradsko dramsko, Vuk, Pozorištance Puž ), 3 pošte, 3 banke, 8 neposrednih prodavnica-samousluga, 3 neposredna kafića, 4 osnovne škole u blizini, vrtić, gimnazija, škola GSPa, 4 apoteke, u blizini su fakulteti.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Trosoban
prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije lokal sa zakupcem 20+10+6+36kvm
Beograd prodaja Voždovac Šumice 3 etaze
Čukarica Banovo brdo Trosoban prodaja
Vračar Vračar lokacija Lekino Brdo stan
prodaja Vračar Vračar lokacija
prodaja Beograd Vračar Slavija Fontana
Beograd prodaja Čukarica Cerak Stojana Matica
Savski venac Senjak Puškinova Troiposoban prodaja Stan u kući nalazi se u jednoj od najlepših ulica na Senjaku, u Puškinovoj 44. Stan od 112m2 je dvoetažni (P+1+tavan). U prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i dve terase. Na I spratu nalaze se tri sobe, kupatilo i terasa sa pogledom na Adu Ciganliju, Košutnjak i Novi Beograd. Stan u kući nalazi se na placu od 3,5 ara. Stan prodaje vlasnik!
Vračar Kalenić Hadzi prodanova stan Vlasnik,uknjizen kao stan 1/1 ,odmah useljivo.Moze kao stan/lokal,jer ima dva ulaza, sa dve ulice, jedan iz dvorišta, i jedan iz Golsfortijeve. Kompletno je renoviran i sređen bez ulaganja, ima dosta prirodne svetlosti pa se može izdavati i kao "stan na dan". Visina plafona je 2,6 m Odlična investicija ! Prodaje se kao poslovni prostor za sve delatnosti ( Za advokate,stomatologe,optika, itd) Moze i kao stan, za studente,samce,bracni par ili kao stan na dan. (Odlicna lokacija,centar Vracara,Kalenic pijaca,Vukov spomenik.
prodaja Vračar Cvetni trg Mišarska Top lokacija,renoviran stan 35m2 +terasa 25m2 ogradjena tujama sa parkingom u dvoristu pored iste..Stan je sam u dvoristu sa zasebnim bočnim ulazom nezavisan od stanara u zgradi.juzna strana peko celog dana sunce obasjava terasu.Presnost je,u centru grada mini oaza.Dvoriste pod video nadzorom.Stan se sastoji od:Dnevne sobe sa trpezarijom,kuhinja,veliko kupatilo i manja spavaca soba.UKNjIŽEN,VLASNIK 1/1.
prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Matice Srpske Dvosoban stan sa parking mestom, nov, odmah useljiv, vlasnik.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane