Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije CENTAR SKADARSKA

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar VUKOV SPOMENIK PATRIJARHA GAVRILA Dvosoban IZDAJE SE Luksuzno renoviran i moderno namesten dvosoban stan sa odvojenom kuhinjom i trpezarijom. Agencijska provizija: 50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 1/4 PATRIJARHA GAVRILA ID#552324 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Zvezdara Gradska bolnica Učitelja Miloša Jankovića Trosoban prodaja Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Učitelja Miloša Jankovića.Dvostrano orijentisan prema severoistoku i prema zapadu U neposrednoj blizini vrtića,osnovne i srednje škole.Veoma blizu su DZ " Zvezdara", pijaca,pošta i bolnica.Zgrada je locirana u centru zelenog pojasa, tako da je idealna za podizanje i odrastanje dece,kao i za šetanje kućnih ljubimaca.Sa terase stana se pruža prelep panoramski pogled na ceo Beograd. Za svaku preporuku!
Palilula Hadžipopovac Vojvode Vuka Dvoiposoban stan Prodajem dvo ipo soban stan od 52 kvadrata (uknjizeno na 51) u ulici Vojvode Vuka. Stan koristi zajednicku terasu sa koje se i ulazi u stan. Stan je kompletno renoviran. "Apsolutno sve" je zamenjeno, a to podrazumeva, pregardne zidove, elektro instalaciju, vodovodnu instalaciju, kanalizacione cevi, pod, vrata, prozori, ugradna kujna, kupatilo. Grejanje je na inverter klimu u vecoj spavacoj sobi i dnevnoj sobi, na norveski radijator u manjoj sobi, elektricni susac u kupatilu. Sve kad se uzme u obzir, veoma dobro i ekonomicno grejanje. Info stan je oko 1200 dinara. Zgrada ima prizemlje i jedan sprat, stim sto je deo zgrade ( stan pored) nadogradjen kao sto se moze videti na slici sa gugl mape gde je komsija digao sprat iznad svog stana tako da postoji mogucnost da kupac prosiri kvadraturu za preko 50 kvadrata. U dvoristu zgrade se nalazi nekoliko garaza/ostave (ne sluze za parkiranje vozila) koje nisu uknjizene na stanove ali ih stanari koriste. Jednu garazu koristi moj stan. Veoma mirna lokacija a opet blizu centru.
prodaja Palilula Palilula lokacija Bulevar despota Stefana Jednosoban Jovana Avakumovića Prodajem jednosoban stan koji se sastoji iz hodnika, sobe, velike kuhinje, kupatila i špajza. Jedini sam vlasnik ovog uknjiženog stana. Zgrada ima veliko dvorište u kojem uvek ima mesta za parkiranje. Idealan je za mlade bračne parove, izdavanje i za sve druge! Pre dve godine je urađeno kompletno kupatilo i zamenjene su cevi. Takođe su stavljeni šestokomorni prozori sa troslojnim staklom koje osim velike energetske efikasnosti odlikuje i odlična zvučna izolacija. Prozori gledaju na dvorište a ne na ulicu. Stan se ne prodaje preko posrednika nego direktno, pa nema provizije. Hvala Vam što ste izdvojili vreme da pročitate ovaj oglas
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Slavujev venac Stanka Vraza Prodaje se stan na Slavujevom Vencu, ulica Stanka Vraza, Beograd. Odlična lokacija. Stan je na 2.-om spratu, 44m2, sa garažom. Novogradnja, dve sobe, 2 odvojene terase u spavaćoj i dnevnoj sobi. Osvetljen, zgrada sa liftom, individualno grejanje, električan kotao. Opremljen u potpunosti za izdavanje - stan na dan. Cena 110.000 evra.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovacka Dvosoban Najluksuznija zgrada u Beogradu na vodi! Stan je kompletno namesten i kao takav se i prodaje. Zgrada ima svoj privatni bazen, teretanu i deciju igraonicu samo za stanare zgrade. Recepcija, obezbedjenje 24h... uz stan ide i garazo mesto (20.000e) koje je uracunato u cenu stana. Stan je trenutno izdat strancu za mesecnu kiriju od 1050e i ugovor vazi jos godinu ipo dana. Stan je orjentisan prema gradu.
Stari Grad Politika Majke Jevrosime Garsonjera prodaja Garsonjera u odlicnom stanju bez ulaganja. Prodaje se sa svim stvarima. Radi 5 godina kao stan na dan i to odlicno. 20 kvadrata a uknjizena na 17. U divnoj predratnoj zgradi sa sirokim mermernim ulazom. Useljiva od 1.10.
Palilula Profesorska kolonija Dvosoban stan Prodajem sređen stan u novogradnji iz 2008 god. u Profesorskoj Koloniji kod Hale Pionir. Pogodan za Stan Na Dan. 64 m2 , visina plafona 2.90 m, dve sobe, od toga dnevni boravak sa trpezarijom 37m2, adaptibilan u trosoban, dva mokra čvora, ugradni plakari, francuski balkon, alu prozori, orahov parket, blind ulazna vrata, lux ! Vlasnik 1/1, bez posrednika, cena podložna dogovoru.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Lomina Trosoban Lep trosoban stan u centru Beograda, hitna prodaja.
Garsonjera prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi U septembru useljiv studio u novoj zgradi sa odličnim pogledom na budući park, na reku i na mostove, u luksuznom okruženju najelitnijeg naselja.
Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Živojina Žujovića Jednosoban - Vlasnik prodaje direktno kupcu bez provizije i bez posredovanja agencije. - Stan je u potpunosti suv, izgrađen pre 7 godina, nije upotrebljavan. - Orjentacija stana = Istok. - Dobra lokacija zgrade, blizu gradske bolnice, između Đeram i Cvetkove pijace, između bulevara Kralja Aleksandra i Dimitrija Tucovića, blizu je Zvezdara Teatar i VI gimnazija. - Trpezarija sa kuhinjom i kupatilom = visina oko 2 m. Vidljive instalacije cevi grejanja.
Savski venac Savski venac lokacija Trosoban prodaja Manja, renovirana, dvorisna kuca u centru Beograda. Nalazi se na placu koji ima izuzetan gradjevinski potencijal(lokacijski uslovi). Prijatan ambijent dvorista. Vlasnik 1/1.
Palilula Botanička bašta Vatroslava Lisinskog Jednoiposoban stan Svetao renoviran jednoiposoban stan površine 48m2 u Vatroslava Lisinskog, u blizini Botaničke bašte na V spratu (ukupna spratnost VI). Stan je u zgradi iz 2000 god (izvođač radova Greda Valjevo) sa električnom bravom, liftom, jugoistočno orijentisan. Stan je renoviran, sa PVC stolarijom i sigurnosnim vratima. Sastoji se od spavaće, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i terase. Poseduje podrum u zgradi.Stan je uknjižen (prvi vlasnik) bez ikakvih opterećenja. Grejanje je centralno (gradska toplana). Pozicija stana je na uglu Cvijićeve i Vatroslava Lisinskog, mala pešačka udaljenost od centra Beograda. U neposrednoj blizini se pored Botaničke bašte nalaze osnovna škola, vrtić, pošta, više uslužnih radnji. Odlična povezanost sa drugim delovima grada većim brojem linija gradskog saobraćaja. Autobusi: 16, 27E, 32E, 35, 37, 43 58, 95, 96, E2, E6. Stan se prodaje prazan.
prodaja Stari Grad Dorćol donji Knez Miletina Jednosoban Prelep, namešten studio, idealan za izdavanje kao i za život. Nalazi se u mirnoj ulici u lepom delu grada, u novoj lux zgradi iz 2019. godine. Stan je kompletno opremljen , kuhinja je rađena po meri, poseduje sve električne uređaje : ravnu ploču, ugradnu rernu, aspirator, frižider...Rasveta je kompletno postavljena u celom stanu. Sanitarije su villeroy & boch. Stan ima internet, interfon, i kablovsku televiziju sbb. Zgrada je uknjižena, i sada je u toku uknjižba na vlasnike,tako da u ovom trenutku nije pogodna situacija za kreditne kupce, ali će vrlo brzo biti.
Petosoban prodaja Beograd Vračar Neimar Djordja Vajferta Pogodno za ivesticionu izgradnju: dozvoljena izgradnja 4 sprata, ukupno bruto 820 m2. Kontaktirati na Viber
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Jednoiposoban dvoriste
Voždovac Šumice Jednosoban prodaja
Voždovac Banjica I II Dvosoban stan 1200e/m2
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvosoban BW - Aurora
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Železnik
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane