Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar Kralja Aleksandra

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Crveni krst Danicareva Dvosoban Prodajem uknjizen luksuzno namesten stan povrsine 71m2, u visokom prizemlju zgrade iz 2014.godine, sa pripadajucom terasom od 80m2. Stan se nalazi u mirnoj ulici u blizini Doma zdravlja Vracar, brojnih prodavnica, skola, obdanista, kao i gradskog prevoza. Stan je kompletno opremljen italijanskim namestajem najpoznatijih brendova: Baxter, Twils, Pianca, Catellan, Artemide, visina plafona je 3m i trostrano je orijentisan. Za sredjivanje stana korisceni su najkvalitetniji materijali: hrastov parket I klase, italijanska keramika i sanitarije, Gessi slavine, aluminijumska spoljna stolarija, sigurnosna ulazna vrata, unutrasnja vrata od medijapana, kuhinja medijapan i staklo, dok su zidovi bojeni akrilnom disperzivnom bojom Casaviva italijanskog proizvodjaca Casati. Stan se sastoji od prostrane juzno orijentisane dnevne sobe i trpezarije, dve spavace sobe, toaleta i kupatila. Stanu pripada ozelenjena terasa od 80 m2 koja je opremljena bastenskim namestajem i fontanom. Grejanje u stanu je centralno po utrosku sa kalorimetrima, sto mesecne trotkove znatno umanjuje, a takodje poseduje dva klima inverter uredjaja. Stan, kao i kompletna terasa obezbedjeni alarmnim sistemom i video nadzorom. U cenu ulazi kompletno namešten stan sa terasom kao i jedno garazno mesto u samoj zgradi.
Vračar Neimar Trosoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo funkcionalan trosoban stan na Neimaru u ulici Južni bulevar. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, 2 spavace sobe, 2 terase,kupatilom i gostinskim toaletom. Dnevna soba je okrenuta ka ulici dok spavaće gledaju na dvorište. Od opreme je alu stolarija sa roletnama, hrastov parket, pločice i sanitarije 1.klase,klima uredjaj a grejanje je centralno sa kalorimetrima. Stan se nalazi na 2.spratu od ukupno 8 spratova u lux zgradi čiji je završetak planiran početkom 2020.godine. Cena je 203.000e plus PDV. Postoji mogućnost kupovine i garažnog mesta. U blizini su škole,vrtići,parkovi,kafei,restorani i linije gradskog prevoza. Direktna prodaja bez provizije.
Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Petosoban Nova 111 kuca 5.0, 328m2 (dve terase), četiri etaže, CG, parking, podrum, garaža, klima, telefon, internet, interfon, ktv Višnjička banja je deo grada na istočnoj strani koji je dobio naziv po banji koja je poznata na lokaciji iz davnina. Nalazi se na 7km od centra grada do kojeg se stiže kolima za desetak minuta ili gradskim prevozom. U blizini se nalazi više prodajnih objekata potrebnih za normalne životne potrebe, kao i vrtić, škola, pošta. U prilici smo da vam ponudimo uknjiženu kuću na 125m2 placa, odmah pored ulice, popularno nazvanu Karingtonku. Dvorište kuće je iskorišćeno za izgradnju poslovnog prostora, može se vratiti u provobitno stanje, za poslovni prostor (156m2) predato je na legalizaciju. Sama ulica, kao i kuća okružena je zelenilom, sa lepim pogledom na Dunav. Grejanje je centralno da toplom vodom, dva klima uređaja, kablovska, telefon, interfon, garaža 19m2. Kuća je građena u četiri nivoa: suteren, prizemlje, sprat i potkrovlje. Od prostorija: Prvi nivo – suteren: perionica, ostava, poslovni prostor sa dva mokra čvora Drugi nivo – prizemlje: dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Treći nivo – prvi sprat: dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Četvrti nivo – potrkrovlje: spavaća soba, hodnik, kupatilo. Uknjiženo na 136m2 i odmah useljivo. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3087 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Topla voda
prodaja Čukarica Banovo brdo Pozeska Prodajem dvosoban stan 42 m2na Banovom Brdu u Pozeskoj ulici. Stan se nalazi u stambenoj zgradi na osmom spratu od osam, renoviran je pre 5 godina, uknjizen, lift, parking, KTV, internet, podrum.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Fontana i Hala sportova Stari Merkator Stan se nalazi na najlepsoj i naj atraktivnijoj lokaciji
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Stara uknjizena kuca sa 8,5 ari placa i prikljuccima za vodu, struju, telefon, kanalazicionom mrezom. . . Prosao urbanisticki plan, dozvoljena gradnja, imam informaciju o lokaciji, vlasnik 1/1. Iskljucivo bi saradnju sa postenim investitorom koji bi gradio zgradu u zamenu za stanove. Mogucnost bilo kakvog dogovora!
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) blok 61 prodaja Stan je uknjižen (1/1) nalazi se na odličnoj lokaciji, blok 61, GSP: 95, 89, 71, 45, 601, 7 i 9 tramvaji. U blizini Maxi, Lidl, Roda, Univerexport. Pre 7 godina urađen parket, pre 2 godine gletovan i okrečen, kupatilo očuvano u izvornom stanju, terasa zastakljena. Stan se prodaje prazan ili polunamešten površine 67m2 na VPR , ima stan ispod . Vredi pogledati. Vlasnik.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) blok 63 stan Prodajem stan u bloku 63, 89m2, trosoban, ulica Nehruova, drugi sprat, vojni, izvorni, dvostrano orijentisan, stan ima dve spavaće sobe, trpezariju, dnevnu sobu, kuhinju, dve terase, dva mokra čvora, posebnu prostoriju za sušenje veša, podrum, klimu, kablovsku, telefon, stan je uknjižen, papirološki čist bez ikakvih dugovanja znači sve plaćeno na vreme. . .
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Zahumska Jednosoban
prodaja Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) blok 30
Beograd prodaja Zvezdara Lion Trosoban 3,0 stan na odlicnoj lokaciji,ugao Bulevara kralja Aleksandra i Cede Mijatovica. Dvostrano orijentisan sa tri terase Stan je za renoviranje sa odlicnim resenjima i mogucnostima. Centralno grejanje je placeno i dovedeno do ulaza u stan. Upravo uknjizen bez opterecena,odlicni papiri, jedan vlasnik. Stan ima predivan pogled na okruzenje i na Bulevar sa parkingom u iii zoni. Stan se prodaje bez posrednika.
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Jednoiposoban prodaja Zvezdara, Cvetkova pijaca (Dom zdravlja Zvezdara) – na svega nekoliko stanica od Vukovog spomenika 1.5 stan, 38m2 ,terasa 1/3, EG, interfon, parking mesto. Zgrada iz 2007.godine. Prostorije: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, hodnik. Veoma svetao, prostran i funkcionalan stan. Mogućnost kupovine sa svim stvarima, koje su izuzetno održavane od kojih je nekoliko kupljeno pre dva meseca. Mesečni TROŠKOVI su minimalni (infostan oko 1000,00 rsd), izolacija stana je odlično urađena. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada, u mirnom delu Zvezdare, u neposrednoj blizini fakulteta, vrtića, škole, marketa, tržnih centara, apoteka, doma zdravlja, autobuskih i tramvajskih stajališta (21, 5, 6, 7, 14,46,79,55,20). Uknjižen. Važna napomena: Stan se prodaje bez posrednika
Vračar Crveni krst Cerska Jednoiposoban stan Stan se nalazi na Vracaru, Crveni Krst , ulica Cerska, ulaz iz Grcica Milenka. Stan je velicine 39m2 sa pripadajucom terasom od 20m2. Ostali stanari nemaju pristup terasi. Stan se nalazi u novoizgradjenoj stambenoj zgradi spratnosti P + 4 + Pk sa liftom i garazom. U prizemlju zgrade nalaze se poslovni prostori. Stan je idealan za mladji bracni par sa jednim detetom, poslovni prostor i naglasavamo stan ce biti posebno pogodan za osobe sa invaliditetom, jer zgrada ima pristupnu rampu i stan se nalazi omah pored lifta na visokom prizemlju sa prostranom terasom od 20m2. Uz stan se dobija arhitektonsko idejno resnje za uredjenje enterijera. Cena je fiksna 85 000 eura Proaja se vrsi direktno od vlasnika stana
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Prizrenska Jednosoban Stan je u odlicnom stanju i prodajem ga sa namestajem. Odlican je za izdavanje. Nalazi se 2 min od Knez Mihajlove . Molim vas pisite mi na viber ili whatsapp
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Braće Baruh Lokacija na odličnoj poziciji isključivo prodaja-cena dogovor.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Severni bulevar Svetog Nikole Zgrada se nalazi u ulici Sv. Nikole 13 A u naselju Zvezdara u Beogradu. Objekat je opremljen najsavremenijim materijalima i opremom. Stolarija: Aluminijum - troslojno staklo; pločice: Domaće proizvodnje Kanjiža I klasa; parket: Tarket, dvoslojni, 14mm I klasa; etažno grejanje; sanitarija: Grohe, ugradni vodokotlići; tuš kabine: Kol Pasan; blind - vrata. Objekat takođe poseduje lift, video - nadzor, video - interfon, optički internet, klimu, kao i mogućnost kupovine garažnog mesta. Zgrada sadrži 25 stanova, svaki od stanova poseduje terasu. Slobodni stanovi ( kvadrature ) : 57m2, 54m2, 37m2 i 28m2. Cene za stanove su sledeće: 57m2 i 54 m2 + PDV ( 10% ) 1700 eura, 37m2 i 28m2 + PDV ( 10% ) 1600 eura. Stanovi su uknjiženi i postoji mogućnost kupovine preko stambenog kredita! * Stanovi su useljivi od 30. 09.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Toše Jovanovića Jednosoban prodaja 1.0, 43m2(terasa), vpr/7, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, podrum Ulica Toše Jovanovića se proteže preko Čukaričke padine i spaja Banovo brdo sa Trgovačkom ulicom. Lokacija ima potpuno razvijenu infrastrukturu, a sa ostalim delovima grada je odlično povezana sa više linija gradskog saobraćaja. U neposrednoj blizini se nalazi Ada Ciganlija sa mnogobrojnim sportsko-rekreativnim i drugim sadržajima. U prilici smo da vam ponudimo prostorno dobar jednosoban stan u kvalitetnoj zgradi od fasadne cigle sa kraja 80tih godina prošlog veka, okružena parkovima sa puno zelenila, izuzetno lepim i održavanim ulazom i parkingom sa obe strane zgrade. Stan je sunčan i svetao, orijentisan ka jugu, funkcionalnog rasporeda prostorija, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. U izvornom je stanju, ali očuvan, drvena stolarija, lamelni parket. Od prostorija: predsoblje, soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa Uknjižen i odmah useljiv. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #3091 Interfon, Internet, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Čukarica Železnik Lole Ribara kuca AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Uknjizena, kompletno renovirana vertikala, u osnovi 55,5 m2, na 8 ari placa, a uknjizenih 4.4 ara. U prizemlju je jedan stan i na spratu drugi. Vertikali pripadaju dve garaze, od kojih je jedna sa gradjevinskom dozvolom, ima vodu i struju i pogodna je za poslovni prostor. Garaze nisu uknjizene. U dvoristu kuce je uradjen letnjikovac i letnja kuhinja sa toaletom. Ima podrum od 4m2, grejanje na gas, kanalizaciju. Plac je ogradjen i ispred i iza kuce. Svaki stan je uknjizen na 39m2 i sastoji se od hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavace sobe i terase. Sve je novo i bez ulaganja. PVC stolarija, komarnici, granitna keramika, cesma u dvoristu. Moze i sa namestajem. Kontakt: Dragoljub Burdzic 063/575359 uknjizen DRAGOLJUB BURDZIC, Broj licence 950, 063/575359 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 PR/0 Lole Ribara || dokumentacija : uknjizen
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Centar Jednosoban Prizrenska Stari grad, Centar - Prizrenska HITNA PRODAJA! 1.0, 30m2, 6/7, CG, telefon, interfon. Veoma funkcionalan i moderan stan, opremljen luksuznim elementima i biranim po ukusu za mlade. Nalazi se na samo dva minuta hoda od Terazija, Knez Mihailove, pijace Zeleni venac, u neposrednoj blizini su i mnogobrojne stanice gradskog prevoza. Stan je pogodan za izdavanje stan na dan. Uknjižen. Agent: Miodrag Milojković 064/612-612-9 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #870 Interfon, Telefon,
prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bežanijska kosa 3 Nedeljka Gvozdenovića Lokal, Bež. kosa III, Nedeljka Gvozdenovića, 62m2, PR/6, CG, podrum. Lokal u prizemlju stambene zgrade pogodan za različite namene. Uknjižen na 62m2 u dva nivoa. Prizemlje 29m2 i magacin u polusuterenu 33m2. Izlog do ulice. Izvorno stanje, za sređivanje. Uknjižen. Provizija 2%. Milomir Đenadić 065/21-21-989 R-ID: #1189
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane