Brend Lider nekretnine


Agencija je neaktivna na portalu BerzaNekretnina.org, pregledajte listu aktivnih Agencija
Brend Lider nekretnine  011/3116019 KORAK ISPRED SVIH - 25 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA
Lider je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga, posredovanja pri kupovini ili prodaju nekretnina, iznamljivanju ili izdavanju, kao i u procenama vrednosti nekretnina. Preduzeće je osnovano 1993. godine u Beogradu.
Sa stečenim iskustvom, Lider se razvio u preduzeće koje je sa svojim kadrovima stručno i tehnički osposobljeno da obavlja delatnost na celoj teritoriji Beograda.
U radu su angažovani: menadžeri sa licencom kao organizatori posla i analitičari formiranih baza nekretnina i baza kupaca, agenti sa licencom kao komercijalisti na terenu, sektor podrške kao logistika i služba telemarkentinga, advokati specijalizovani za rad sa nekretninama. sa ciljem da omoguće komitentima da posao kupoprodaje i izdavanja obave
na NAJBRŽI, NAJKVALITETNIJI i NAJISPLATIVIJI način, a uz potpunu duskreciju i pravnu sigurnost.

LIDER je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga povezivanja partnera kod zajedničkih ulaganja, posredovanju pri kupovini ili prodaji nekretnina, kao i u procenama vrednosti nekretnina.
Agencija za nekretnine
Brend Lider nekretnine
Brend Lider nekretnine  Agencija za nekretnine
Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10G
011/3116019
011/3116019

Br. u registru 650
Svi vlasnici nekretnina dobijaju besplatno 3D video turu i TOP i PREMIUM oglašavanje na portalima za nekretnina