PREMIJA NEKRETNINE DOO Strevana Sremca 9/2

PREMIJA NEKRETNINE DOO


PREMIJA NEKRETNINE DOO  011/7151999 Preduzeće "Premija nekretnine" je agencija čija grupa agenata, kao i čelni ljudi u preduzeću imaju 19-godišnje iskustvo na tržištu nekretnina(stanova, lokala, kuća, placeva). Sedište naše firme nalazi se u samom centru grada u ulici Stevana Sremca broj 9/2.

Okosnicu naše agencije sa licenciranim agentima,čini i tim advokata sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti kupoprodaje izdavanja nekretnina kojima su klijenti i njihova potpuna pravilna i finansijska sigurnost, motivacija za što bolji i efikasniji rad sa klijentima na tržištu prodaje. Upravo zahvaljujući takvom stavu u poslovanju,odnosu prema poslu kojim se bavi, te kvalitetom usluge koju pruža, veliki broj naših stručnjaka u oblasti nekretnina objedinio je svoje znanje i iskustvo u jednu celinu, koja se zove "Premija nekretnine"
PREMIJA NEKRETNINE DOO  011/7151990
Poseban kvalitet našeg poslovanja čine partnerski odnosi i saradnja sa vodećim bankama u zemlji i renomiranim investitorima sa područja Beograda, tako da veliki deo naše ponude čine ekskluzivne nekretnine, do čije kupovine ili prodaje dolazite lako uz pomoć našeg stručnog tima.

VAŠA PREMIJA